Hae Anna.fi-sivustolta

Vieläkö matkustatte turistirysiin?

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä boikotoin rysiä, 12.12.2006.

 1. hanttara haniasta Vierailija

  Uskokaa pois, Platanias on ainoa järkevä lomapaikka. Siellä on muita suomalaisia saa siis seuraa. Kielitaidottomalle tärkeä juttu.
   
 2. ...??... Vierailija

 3. lentoon Vierailija

  Onko Oulun suunnalta reittilentoja Haniaan ??

   
 4. Turistina Vierailija

  Tämä ON matkailupalstan KREIKKA-osio. Ja mitäs ne Kanarian ja muutkin Espanjan turistikohteet sitten on? Aitoja pikkukyliä vai? Kyllä Kreikassakin voi matkailla "aidolla" maaseudulla ja "aidoissa" kaupungeissa.
  "joleka" on aivan oikeassa asiallisessa kirjoituksessaan. Suomessa vain ei sellaista paikkakuntaa nimitetä turistirysäksi, jossa on yksittäisiä "turistirysiä" ns "puuhamaita".
   
 5. Simppeliä Vierailija

  Suomesta ei löydy yhtään turisteille varta vasten rakennettua rysää eli turistikylää. Puuhamaat ovat ihan eri asia, kait sen nyt tyhmempikin ymmärtää...
   
 6. :-D Vierailija

  Lappikin on Suomea!

   
 7. ÄWPK Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.08.2006
  Viestejä:
  541
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikä Ruka ole edes Lapissa. :)
   
 8. Turistina Vierailija

  Joo, kyllä ne Lapin ja muidenkin paikkojen mökkikylät on aivan etelän turistirysiin verrattavia paikkoja. Ryppäällinen majoituspaikkoja ja turistien tarvitsemat palvelut ei mitään "aitoa paikallista". Täällä vain talot rakennetaan puusta, etelässä kivestä tms.
  Ja mitäs ne "puuhamaat" muuta on kuin turistirysiä. Nehän on rakennettu vartavasten turistien (onhan niitä kotimaisiakin) pyydystämiseksi (rysä=pyydys, yleensä kala-sellainen). Ei niistäkään mitään "aitoa", kulttuuria, elämyksiä tms. löydy, vain "rahat pois"-henki.
   
 9. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hania syntyi jälkipalatsikaudella noin 3500 vuotta sitten, mutta ei turistirysäksi. Joku väittää, että Hania ei ole aitoa Kreikkaa on pakko kysyä mikä sitä sitten on?

  Toisaalta miksi Rooma ei ole turistirysä, mutta Haniaa väitetään turistirysäksi. Jos otetaan turistien määrä Rooma vs. Hania, noin äkkiä arvioituna Roomassa käy 10X enemmän turisteja kun Haniassa.

  http://www.chania.gr/index.jsp?lang=en
   
 10. Ko. nicin juttuihin ei pitäisi kommenttia heittää mutta ihmettelenpä mikä PALATSIKAUSI Kreetalla nyt on meneillään? Mielestäni (/kokemusta on) siellä vallitsee turistirysäkausi aidoimmillaan.
   
 11. Ei pitäisi kyllä palatseista pitävänkään viestiin kommentoida, mutta täytyy vaan sanoa, että paljastitpa tietämättömyytesi historiasta.
   
 12. RTO Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  159
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me matkustamme erittäin mielellämme turistirysiin. Niihin uppoaa vuodessa 3000-4000 euroa. Omatoimimatkailustakin kyllä on kokemuksia takavuosilta ihan tarpeeksi mm. pohjois-Kreikassa.

  Turistirysissä on tietenkin useimmiten paljonkin kalliimpaa lomailla kuin muualla, mutta jos ei ole ihan viimeisen päälle tiukkaa niin suosittelen turistirysiä. Joku tietenkin taas närkästyy siitä kun ihan avoimesti ylistän turistirysiä, mutta miksi se oikeastaan jotain niin hemmetsti kiinnostaa ja närästää että minne joku muu, täysin tuntematon ihminen matkustaa ja miten lomailee. Sitä olen aina ihmetellyt että onkohan noilla ihmisillä ihan kaikki kotona.
   
 13. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  On vaikea keskustella ihmisen kanssa vaikka Kreikasta tai sen historiasta, jos tämä on täysi tollo. Tämä on tuttua jo vuosien takaa, siis tämä tahaton ja tahallinen tietämättömyys. Vaikka asiasta on melko ulkona, se kuitenkaan ei ole mikään este mielipiteen ilmaisuun, mieluummin se vain vahvistaa mielipidettä, josta puuttuu tietämisen taakka.....siis asiaa asiasta tietämättömän syvällä rintaäänellä....kuten nämä turistirysät.

   
 14. JKL Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  253
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä me kai matkustamme. Onhan tämän palstan perusteella mikä tahansa paikka, jossa käy turisteja, turistirysä. Ja varsinkin, jos siellä käy suomalaisia.

  Toisaalta olen kuullut sanottavan Helsinkiä, Tamperetta ja Turkua turistirysäksi. Joissakin Lapin kunnissa myös kunnat itse haluavat turistirysiksi. Puhumattakaan Heinolasta. Alkaa olemaan täällä koti-Suomessakin nämä paikat jo pystyssä. Ei uskalla enää sanoa, että kävi viikonloppulomasella Helsingissä, vaan pitää sanoa, että oli lomalla jossakin Inkoon lähellä.
   
 15. joleka Vierailija

  Etpä oikeammassa voisi olla,juuri tätä minäkin
  tarkoitin tuolla aiemmassa kirjoituksessa.
  Tosin jotkut käyttävät turistirysän sijasta
  vetonaula-sanaa,kuulostaa hienommalta.
   
 16. Matkustan Vierailija

 17. MNO Vierailija
  J K L ?
   
 18. Suvaitsevaisuus Vierailija

  mitä toisten ihmisten matkustaminen haittaa toisia ihmisiä???????????????????????????
  En ymmärrä, eihän kenenkään ihmisen matkustaminen vaikuta meidän muiden elämään, hoh hoijaa ihmiset! Hommatkaa elämä ettei tarvitse turhia, asiattomia viestejä tänne kirjoitella...kuluu vaan liikaa negatiivissävytteistä energiaa...
   
 19.  
 20. Suvaitsevaisuus Vierailija

  ei tainnut olla turha viesti kun laitoit sen kokonaisuudessaan toistamiseen näkyville... ;)
  Täyttä totta koko viestini, näillä palstoilla tulee turhan usein asiattomia viestejä vastaan ....
   
 21. tai alpsen tasolla olevat vanat kirjoittelevat päivätä toiseen herjoja... eikä niitä ole kuin yksi itseasiassa... nykyään oikein asiattomuus rehottaa ja msitähän se kertookaan...?
   
 22. huh huh Vierailija

  katotaan mitä se nyt kekkaa, se korjaaja!!!
   
 23. ...???... Vierailija  alpsen = lapsen
  vanat = ??? voisitko itse kertoa ???" "vanat"
  msitahan = mistahan


  Ovta Kuni ja Ollie-Mandie ovat jo tulossa. Koita nyt skarpata kuitenkin seuravaassa vastineessasi. Tankkaa sanaa O-I-K-O-L-U-K-U. Voin toki sinulle sanan taustaa valottaa jos haluat.
   
 24. Ollaankin päätetty meidän VERTAIRYHMÄlÄISTEN kesken, että siirrytään tänne matkalaaukkuun pois Elleistä, siellä on vielä enenmän kateelisia amatöörikirjoittajioaa, jotka koko ajan kyttäävät mitä toinen kirjoittaaa!
   
 25. VERTAIRYHMÄlÄINEN Vierailija

  Olen Sanna ja sitten taas Liisa tai jos olenkin nyt Jekyl tai kohta tohtori Hyde.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti