Hae Anna.fi-sivustolta

Viemärin puhdistus

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä vierailija, 29.04.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Unessani joku lapsi (ei omani) kaiveli aiemman kotimme vessan viemäriä ja menin apuun kun sieltä tuli kaksi kauheaa möllyskää pois. Toinen oli valkoinen ja sillä oli silmät, toinen vaan joku möllyskä. Otettiin ne paperiin, olivat isoja siihen nähden mitä viemäriin mahtuu. Lopuksi vielä iloitsin /nautin kun sieltä tuli likakertymää, joka sekin oli kuitenin ikäänkuin puhdasta, ei mikään sellaista likaisen ällöttävää.
  Samassa unessa oli muutto menossa tuolta menneisyyden kodista... Kodinhoitohuoneenkaappien kaikki sisältö vedetty pöydille ja oli ahdasta ja paljon tavaraa ja menin entiseen makuuhuoneeseen ja ilahduin kun siellä oli kaikki tyhjää ja ajattelin laittaa kaikki sinne.
  Samassa unessa koirani (silloisen koirani olemus, mutta nykyisen koirani tavat muuten paitsi vihaisuuden suhteen) hyökkäsi vierasta lasta päin, joka oli vierelläni/kainalossani kaksi kertaa, mutta molemmilla hyökkäyksillä estin vahingot ja tyynnyttelin niin, ettei lapsi edes säikähtänyt. Menin kertomaan vanhemmilleni, jotka olivat ilmestyneet istumaan tyhjään olohuoneeseen sohvalle, että koira teki noin....
   
 2. uni-valokki Jäsen

  liittynyt:
  19.05.2008
  Viestejä:
  603
  Saadut tykkäykset:
  1
  Unessasi lapsi kaiveli entisen kotinne vessan viemäriä. Unen viemäri kertoo tarpeesta vapauttaa tunteitasi ulos näkyville, älä patoa tunnereaktioitasi. Unesi kehottaa aukaisemaan menneisyyden tunnelukkoja ja poistamaan esteitä, jotta jokin uusi asia edistyisi.
  Ja unessa asiat edistyivät, sait viemäristä pois möllyskät ja likakertymätkin olivat ikäänkuin puhdistuneet, voisi kertoa tilanteesta, jossa olet saanut vapautettua ajatuksiasi rasittaneesta kuormasta, jotain on puhdistunut tunnetasolla.

  Muutto unessa kertoo siirtymisestä uuteen elämänvaiheeseen, käyt läpi sisäisiä muutoksia.

  Unessa ajattelit laittaa turhat tavarat menneisyyden makuuhuoneeseen, joka oli tyhjä. Jonkinlaista ajatusten ja asioiden järjestelyä, menneisyyden työstämistä.
  Tyhjä huone voi kuvata tilannetta, jossa ollaan uuden alun kynnyksellä, tai kenties tilanne, jossa vanhat asiat on käsitelty, jolloin on tilaa käsitellä lisää..

  Unessa koira hyökkäsi vihaisesti lasta päin, mutta sinä estit vahingot eikä lapsi pelästynyt. Hyökkäävä koira voi kuvata jotain sisäistä konfliktiä tai petollista henkilöä, unessasi hoidit asian.
  Kerroit sitten unessa vanhemmillesi, jotka olivat ilmestyneet tyhjään huoneeseen, mitä koira teki. Jokin asia ehkä lapsuudesta, josta halusit kenties vanhemmiltasi ymmärrystä, olithan pelastanut tilanteen parhain päin.

  Tässä joitain ajatuksia unestasi, voit poimia tästä itsellesi sopivia asioita.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti