Hae Anna.fi-sivustolta

Vierailulla rajan tuolla puolen

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Taivaallinen ilmestys, 02.10.2017.

 1. Kari Pölläsen kertomus ei ole mikään tavanomainen tarina. Parikymmentä vuotta sitten, alle viisikymppisenä, hän sai sairaskohtauksen, joka johti erikoiseen kokemukseen: Pöllänen tunsi irtoavansa ruumistaan. Sillä aikaa kun lääkärit yrittivät pelastaa Pöllästä ja julistivat hänet lopulta kuolleeksi, mies kertoo kohdanneensa Jeesuksen.
  Oli vuosi 1994. Puhelinasentajana työskennellyt vantaalainen Kari Pöllänen oli kärsinyt pistävästä kivusta selässä, minkä vuoksi hän oli käynyt myös lääkärissä tutkimuksissa- Lääkäri oli rauhoitellut, ettei vaiva ainakaan ollut sydänperäistä. Hän epäili, että Pölläsen rintalihakset olivat lukkiutuneet, ja määräsi jumppaa.
  "Rakensin tammikuussa Helsingin Malmilla puhelinkeskusta ja päätin pitää kahvitauon", Pöllänen muistelee hetkeä, josta hänen elämänsä muuttanut tapahtumasarja alkoi. "Hypättyäni autosta selässä tuntui valtava kipu, aivan kuin puukolla olisi isketty. Tilasin kahvin ja tein wc:ssä muutaman tehokkaan käsienpyöritysliikkeen. Kipu ei kuitenkaan hellittänyt vaan voimat hävisivät ja silmissä alkoi sumeta. Istuin kahvilan pöytään, jossa istui myös eräs nuori mies. Nykäisin häntä hihasta ja pyysin soittamaan ambulanssin."
  Kun paikalle kutsutut lääkärit hoitivat Pöllästä, hänen mielessään alkoi pyöriä filminauha eletystä elämästä. "En ole edes 50 ja nytkö elämä päättyy?"; hän kyseli. Pöllänen sinnitteli kuitenkin Meilahden sairaalan teho-osastolla puolitoista vuorokautta, kunnes elintoimintoja seuraava laite alkoi hälyttää, että hänen sydämensä pysähtyi.

  Sydänpysähdyksen jälkeen

  Silloin Pölläselle tapahtui jotakin erikoista- Hän koki nousevansa ylös hoitopöydällä makaavasta ruumiistaan. "Näin kuinka kaksi lääkäriä ja hoitajaa yrittivät käynnistää sydäntäni sähköllä", Pöllänen kertoo. He joutuivat kuitenkin toteamaan, että tämä mies on menetetty. Siinä vaiheessa huomasin lentäväni sairaalan kattojen läpi yläilmoihin", hän jatkaa.
  "Eteeni avautui huoneen korkuinen, harsomainen putki. Kävelin putken sisällä eteenpäin- Jossakin vaiheessa putkessa oli haara - toinen putken pää kulki alaspäin ja toinen viistosti ylös. Ymmärsin että alaspäin viettävä putki vie kadotukseen ja ylös menevä putki puolestaan Jumalan luo", Pöllänen kertoo.
  Putkessa kulkiessaan Pöllänen pohti elämäänsä ja sitä, kuinka se päättyisi aivan kuin kesken. Hän oli uskovainen mies ja oli sitä mieltä, että hänellä olisi vielä tehtävää maan päällä. Elämänsä aikana rukoillessaan mies oli tuntenut, että Jumala oli luvannut hänelle tiettyjä asioita tapahtuvaksi, eivätkä nuo asiat olleet vielä toteutuneet.
  "Huomasin, että mitä pidemmälle putkessa kävelin, paluu maan päälle houkutti yhä vähemmän ja putken päässä loistava valo puolestaan viehätti enemmän", hän kertoo. "Pysähdyin siihen paikkaan. Ajattelin, että jos en nyt pysähdy, en kohta enää halua palata elämään. Huusin Jeesusta avuksi.
  Uskovainen mies oli huutanut Jeesusta avukseen varmasti lukemattomia kertoja aikaisemmin. Tällä kertaa oli kyse elämästä ja kuolemasta.

  Taivaallinen ilmestys

  "Jeesus seisoi edessäni 20-30 cm korkeudella, putken pohjassa. Hän oli niin kirkas, että minulla tuli hänen edessään nuhjuinen olo, vaikka olin yrittänyt elää hyvää elämää. Jeesus kosketti minua kerran olkapäähän ja nuhjuinen olo katosi."
  Pöllänen kysyi Jeesukselta toteutumattomista lupauksista. Keskustelimme jonkin aikaa, välillä sanoin, välillä ajatusten tasolla. Jeesus vastasi ajatuksiini samalla tavalla kuin joskus Jumala puhuu sydämelleni rukouksessa. Jeesus vahvisti lupaukset, jotka oli elämääni annettu, ja alkoi taluttaa minua kohti putken alapäätä. Seuraavaksi tajusin taas olevani sairaalan tutkimuspöydällä.
  Pölläsen sydän oli pysähtynyt jo puoli tuntia aikaisemmin. Lakana oli vedetty pään yli, mutta anturit olivat vielä kiinni rintakehässä. Hoitajan yllätykseksi sydän alkoi yhtäkkiä lyödä.
  "Kun sydänkäyrä alkoi näkyä, lakana vedettiin äkkiä pois ja huoneessa alkoi säpinä", Pöllänen kertoo. "Vähän ajan kuluttua vaimoni saapui sairaalaan tiedustelemaan vointiani. Hänelle sanottiin, että jokin aika sitten miehenne voi aika huonosti, mutta nyt hän voi hyvin".
  Kokemuksensa jälkeen Kari Pölläselle on ollut tärkeää kertoa siitä muille. "Elän todeksi sen, mistä Raamatussa kerrotaan", hän toteaa. "Kun elämä maan päällä päättyy, se jatkuu toisessa paikassa. Raamatun mukaan on kaksi vaihtoehtoa: kadotus tai taivas Jumalan luona. Jeesus kärsi ristillä, jotta saisimme syntimme anteeksi ja pääsisimme Jumalan luo taivaaseen. Ratkaisu ikuisesta elämästä on tehtävä täällä maan päällä ja toivon että mahdollisimman moni valitsisi Jeesuksen."

  Lähde TV7 Uutiset 4/2017 Susanna Suomi
  Katsottavissa myös TV7 Ohjelma-arkistossa netin kautta
  www.tv7.fi/vod
   
 2. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  2 355
  Saadut tykkäykset:
  610
  Nämä kuolemanrajakokemukset jaksavat aina kiinnostaa. Kiitos jutusta ja linkistä.
   
 3. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 828
  Saadut tykkäykset:
  65
  te puhyutte taivaasta mutta ette tiedä mikä on taivas se on iso koko univcerunin kojobnen taivasmaailmojhen yhteisö suosiottelewn tutyustuima urantiakirjaan voitta vähän ymmärtää mikä on taivas oon saiitä räällä kristyallippööolla puhunut paljon
   
 4. Taivas Vierailija

  Ei tarvitse ryhtyä lukemaan vaikeaselkoista ja ristiriitaista Urantiakirjaa, tässä laulussa se on kerrottu, millaista on taivaassa. Kari Tapion tulkinta tästä hengellisestä laulusta on koskettava. Myös monet virret ja hengelliset laulut kertovat taivaasta.
   
 5. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  2 828
  Saadut tykkäykset:
  65
  eu eivät kerro jotainn maallikoista te että pydstidei käsittämään sitä koko naisuutta on se nähtty oon siitä täällä kertinot paljinkin jotku ymmärttää toiset ei
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti