Hae Anna.fi-sivustolta

Vieraita henkimaailmasta

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Tita, 11.09.2005.

 1. Anniina Vierailija


  Keskustelimme ystäväni kanssa kuolleista läheisistämme ja kerroin ystävälleni, että en tunne, että hiljattain kuollut isoäitini olisi enää lähelläni. Että hän on varmasti lähtenyt jo jonnekin kauas.
  Seuraavana yönä näin unen, jossa olin isovanhempieni talossa veljeni ja serkkuni kanssa ja kerroin heille, että isoäitimme käy välillä luonani. Silloin hän ilmestyi eteeni ja otti kädestäni kiinni. Käsi tuntui aivan hänen kädeltään ja oli niin lämmin ja aito. Sanoin muille, että hän tulee näin välillä luokseni ja ottaa hetkeksi kädestäni kiinni ja menee taas pois.

  Aamulla herätessäni uni oli mielessäni kristallin kirkkaana. Silloin uskoi, että isoäitini on todellakin lähelläni ja auttaa minua elämässäni.

  t. Anniina
   
 2. :) Vierailija

  tulipa tässä mieleeni eräs viimeaikainen uneni jonka kautta koin ehkä minulle erikoisimman tilanteen:
  en ennemmin ole tavannu mieheni isää(tämä on jo kuollut aiemmin) ainoastaan nähnyt kuvia hänestä silloin kun oli sairas.
  Unessa hän tuli luokseni (oli nuori ja todella hyväkuntoinen)eikä sanonut sanaakaan vaan aistin hänen sanottavansa. ilmaisi olevansa hyvin onnellinen ja odottelevansa jotain. oli onnellinen kaikkien jälkikasvujensa elämästä. se teki kummalliseksi että hän halusi 'keskustella' tai viedä minut jonnekkin, en vain päässyt irti ruumiistani että olisin vapaammin voinut liikkua ja puhua kunnolla. ja kun joka kerta yritin ja hän auttoi tuli todella väsynyt olo ja ikäänkuin vetäydyin takaisin. pari kertaa tämä tapahtui eikä onnistunut.
  Jos joku tietää tämänlaisesta irtautumisasioista niin olisin kiinnostunut tietään lisää että mikä veti takaisin ja miksei se onnistunut?
  T:nim.merk. Unta vaan?
   
 3. hannele Vierailija

  ull

  minä olen herännyt öisin siihen, kun minua on kutitettu höyhenellä käsivarteen ja kuullut tutun nauru äänen. tuttua minulle.
   
 4. idisz Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  3 528
  Saadut tykkäykset:
  0
  en ole lukenut koko "listaa", mutta luin juuri kirjan; Koskettava kokemus, jossa on kerrottu tavallisista ihmisistä, jotka ovat saaneet viestiä eri muodoissa edesmenneiltä läheisiltään. Suosittelen. (Judy&Bill Guggenheim)

  myös mielenkiintoinen kirja, jota nyt luen on Matka yli ymmärryksen (Heikki Sauri)
   
 5. pikkunoidatar Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.10.2011
  Viestejä:
  151
  Saadut tykkäykset:
  0

  Kiitos vinkistä, googlettelin kirjaa "Koskettava kokemus" ja on aikamoiset hintaerot! Tammella näytti olevan 31,80 e, Suomalaisessa, 24,95 ja ww.adlibris.com/fi/ 17,90!
  Aion tilata jälkimmäisestä, vielä ilman kuljetusmaksuakin :)
   
 6. Ruumiistairtautuja Vierailija


  Vanha viesti mutta kun minulla on juuri vastakkainen ongelma. Toisinaan lähden liiankin helposti tai melkein väkisin. Saan siis estettyä mutta tuntuu jotta väkisin lähtisin. Tämä tapahtuu yleensä silloin jos olen nukahtamassa niin myöhäiseen (tai varhaiseen) kuin 3.00-4.00. Tähän liittyy myös epämiellyttävä tunne, pahan tunne.

  NIIN JA TIEDÄN UNIHALVAUKSEN EI TARVITSE SIITÄ LINKKEJÄ. Mutta nämä kokemukseni eivät tyydyty silläkään täysin.

  Vimeksi tuntui aivan että henki loppuu tai kuristun. Tulee sellainen mielikuva että kun henkikeho yrittää väkisin lähteä niin siitä se kuristuksen tunne kun minä vastustan. Nyt viimeksi oli niinkuin olisi musta tukahduttava peitto heitetty päälle. Tämä touhu loppui kun aloin mielessäni hokea isämeitää. Alkoi toisenkin kerran kun meinasin nukahtaa, silloin pyysin suojelusekeliä apuun. Hyvin usein nykyään pystyn estämään itse tuon "kohtauksen" mutta nyt en. Aluksi kyllä pystyin mutta oli sen verran sinnikästä touhua tällä kertaa että piti apujoukkoja. Kumma on se että miua ei pahemmin pelota. Onhan tuo inhottavaa kyllä.

  Minulla on sitten myös positiivisia kokemuksia ruumiistairtautumisesta. Ne eroavat huomatttavasti tuosta "väkivaltaisesta". Kaikki käy helposti kuin tanssi. Tosin sen irtautumisen jälkeen en muista mitään.
   
 7. Tulisoturi Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  2 545
  Saadut tykkäykset:
  95
  nostan tämän ketjun. ajankohtainen kun äitini kuoli (11.7.2019)
   
 8. vierailija Vierailija


  Aistin edesmenneen äitini että on asunnossani. Tiedostan että on äitini.
   
 9. olio Vierailija

  Kun vanhempani kuolivat 2016, tajusin hyvin selvästi, että he ovat tietoisesti menneet eteenpäin. Isän kanssa oli ollut kauan sitten puhetta, että hän tulee kuoltuaan tapaamaan. Sitä tapaamista ei tarvittu, sillä hän kuoli hitaasti ja me kumpikin tiesimme, mitä tapahtuu. Elämien ketju on pitkä, olemme eläneet monta elämää yhdessä ja ehkäpä tulevaisuudessakin niin teemme. Äidinkin kanssa. Äiti vain ei eläessään ollut näistä asioista niin kiinnostunut, vaikka ei niitä hyljeksinytkään. Oli kiinnostava tunne tajuta hautajaisista asti, että he kumpikin ovat lähteneet heti ja määrätietoisesti eteenpäin.
   
 10. vierailija Vierailija

  Mitä tämä on? Alienit? Tuollainen "käärö" löytyi
  https://ibb.co/ccj8J3T

  tämmöisestä jäljestä.
  https://ibb.co/7YrmMxY

  Ja kun sitä rapsutti auki ja otti kuvasuurennokset, näyttivät ne tämmöisiltä:
  https://ibb.co/SmPkNkC
  https://ibb.co/MSNkvxw
  luonto.pp.fi/public_html/kuvia/k1-helmi_800.jpg

  Onko tässä saman näköistä?
  https://ibb.co/whxv5j8

  Onko tuo tämän näköinen?
  https://ibb.co/6ZVKxyp
  https://ibb.co/vd5x89M

  Löytyyköhän päästä tämmöinenkin?
  www.indianmemories.net/wp-content/uploa ... -ear-4.jpg

  Näyttää nimittäin tämän tapaiselta:
  www.medgadget.com/img/medtronic-soletra.jpg
  https://www.ibshospitals.com/wp-content ... 018/40.jpg
  https://musicis2words.files.wordpress.c ... mplant.jpg
  https://ibb.co/9Y9L6m2

  Tutulta löytyi myös pari viiltoa otsasta ja sormista keskimmäisen ja uloimman nivelen kohdalta, jotka näyttävät rypyiltä jos ei katso tarkemmin.
  X-Files
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti