Hae Anna.fi-sivustolta

Vihainen henki (lapsi)

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Yksinäinen olio, 12.09.2005.

 1. Yksinäinen olio Vierailija

  Voiko olla niin, että ennen syntymäänsä kuollut vauva on vihainen äidilleen?

  Tutulleni kävi varsin omituinen tapahtumien sarja.

  Noin neljä vuotta sitten häneltä kuoli vauva, juuri ennen synnytystä. N. kolmevuotta tämän jälkeen kuoli lapsen isä. Lapsen kuoleman jälkeen tuttuni näki unia, joissa haamu jahtasi häntä. Unet loppuivat n. puolenvuoden sisään ja alkoivat uudestaan lapsen isän kuoleman aikoihin. Tuttuni ei siis tiennyt mikä haamu häntä niissä unissa jahtasi.

  n. kuukausi sitten tuttuni näki unen, jossa pieni n. 4-vuotias lapsi itki rapussa (poika) ja sanoi, ettei uskalla mennä kotiin, kun tv:stä tulee niin väkivaltaista ohjelmaa. Tuttuni meni sitten unessa sammuttamaan Tv:n ja sanoi pojalle, että hän voi tulla sisään.

  Poika tuli sisään, mutta lukitsikin oven ja kääntyi tuttuani päin. Pojan silmät muuttuivat punaisiksi.

  Tuttuni pääsi kuitenkin pois asunnosta ja hän törmäsi isäänsä rapussa. He lähtivät juoksemaan rapusta pois, jolloin joku kutsui tuttuani äänellä, joka sai koko rapun kaikumaan...selkäpiitä karmivasti. Tässä vaiheessa unta tuttuni tajusi, että tämä pieni poika on se joka on jahdannut häntä unissaan ja selitti isälleen, että ymmärtääkö hän nyt, että joku henki on vainonut häntä.

  Ei siinä mitään, mutta tuttuni isä näki aivan samana yönä unta tästä tuttuni kuolleesta lapsesta ja unessa lapsi oli vihainen äidilleen.

  Nämä unet loppuivat tuohon uneen ja moni muu juttu korjantui myös. Em. epäkuntoiset kännykät, jotka menivät rikki (yksi meni samana päivänä, kun tuttuni kävi hyvästelemässä lapsen isän) alkoivat toimimaan jne.

  Onko kellään ajatuksia moisesta tapahtuma sarjasta? Itselläni on omat epäilykseni, mutta tuntuu aika oudolta, että pieni lapsi voisi olla vihainen ädilleen..varsinkin vauvana kuollut?

   
 2. Yksinäinen olio Vierailija

  uppista..jos jollain kommentoitavaa...
   
 3. Maya Vierailija

  jotenkin tuntuu ettei lapsi voi olla vihainen äidilleen, koska jo ennen syntymäämme valitsemme tehtävämme täällä maan päällä. Mikä karma sitten on että joutuu kohtaamaan niin suuren surun kuin lapsen kuoleman ja menettämään puolisonsa en tiedä.
  Meidän alitajuntamme on suuri tuntematon ehkä äiti tietämättään tunsi syyllisyyttä vauvan kuolemasta, meillä ihmisillä kun on tapana syyllistää itseämme asioistakin joille emme voi mitään.
  Vastaus on vain minun ajatus asiasta voin olla aivan väärässä, mutta itse unissani tiheään vierailevia kuolleita pyydän aina ennen nukkumaanmenoa olemaan rauhassa ja kaikki on anteeksi annettu ja hyvin. Pysykää poissa.
   
 4. Juliska Vierailija

  Lapsen äiti tunsi syyllisyyttä ja vihaakin muista asioista. Siksi unessa heijastui tuollaista.

  Lapsi on jo jatkanut matkaansa eteenpäin ja tuntee kiitollisuutta äidilleen.

  Unia ei koskaan pitäisi tulkita viivasuoraan.
   
 5. Tervehdys.

  En halua vaikuttaa kyyniseltä - itsellenikin on tapahtunut joitakin asioita, jotka ovat saaneet luonnontieteellisen maailmankuvani järkkymään. :)

  Nyt kuitenkin näkisin tässä skitsofrenian esiasteen vainoharhoineen. Hieno homma, että tilanne ratkesi onnellisesti: nähtyään unen ongelma ikäänkuin tuli naisen tietoisuuteen lapsen hahmossa ja hajoamistila parani, vaikkakin vainoharhaisuus teki kuvasta pelottavan.

  Se, että hänen isänsä myös näki unen, on aivan normaali asian käsittely-yritys. Toimimattomat kännykät yms. ovat mielestäni ylitulkintaa, skitsoilun esiasteita myös.

  Olen pahoillani, jos kirjoitin loukkaavasti.
   
 6. Maya Vierailija

  Kaikki täällä kirjoitettu on vain jokaisen henkilön oma mielipide, niistä pitää muovata oma käsitus, eikä varmasti kukaan yhden kirjoituksen perusteella kykene arvioimaan kenenkään mielenterveyttä, eihän siihen pysty lääkäritkään!!
   
 7. Jade Vierailija

  Luit hätäisesti. En arvioinut kenenkään keskustelijan mielenterveyttä, vaan osallistuin tähän keskusteluun asiallisesti & ystävällisesti ja kerroin omat ajatukseni.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti