Hae Anna.fi-sivustolta

vihapuheet kuriin!

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä vihapuheet!, 16.11.2016.

 1. vihapuheet! Vierailija

  Vihakirjeiden kirjoittelijoille Johanna Korhoselta

  Sattumalta googlasin tuonne sivulle ja sieltäpä löytyi tällainen juttu. Luulen että tällä palstalla saattaa olla näitä vihakirjoittelijoita?

  http://www.idealista.fi/mita-tapahtui-kun-johanna-korhonen-kohtasi-nettivihaajansa/

  tiivistyslinkistä!

  ----------------

  Saatanan lesbohuora, ruma ämmä, julkisyntinen, hurrien hyysääjä, vitun feministiläskiperse. Hei, sehän on toimittaja Johanna Korhonen! Hän saa runsaasti vihapostia ja päätti selvittää, mikä nettivihaajia riivaa.

  Joku kiltti ihminen työpaikaltani Yleisradiosta on lähettänyt minulle tulleita kuulijapalautteita kotiini isossa kirjekuoressa. Kukkakortissa on kiitoksia. Lääkäri Itä-Suomesta toivoo lisää barokkimusiikkia. Kirjailija sanoo nauttivansa Valkoista valoa -radio-ohjelmani huumorista.

  Osa kirjeistä on normaalia uskonnollista vihapostia, johon olen jo tottunut. Olen muutaman viime vuoden aikana saanut postitse, sähköpostitse ja tekstiviestitse satoja vihaviestejä. Jotkut eivät sulata perhettä, jonka olen perustanut naisen kanssa. Vielä useammat eivät sulata minua.

  Kaikkien mielestä en ole käyttäytynyt ollenkaan niin kuin naisen kuuluu. Mikä oikein luulen olevani? He kertovat minulle, mitä oikeasti olen: vitun lesbo, häpeä Suomelle, kristinuskon vihollinen, saatanan kätyri, kireä ämmä, valeälykkö, ruma lehmä. Mätän viestejä rutiiniluonteisesti paperinkeräykseen. Sinne päätyvät myös pyytämättä ja yllätyksenä tulleet hartauskirjat ja eheytymisesitteet.

  Maaliskuun alussa huolestunut ystävä lähetti tekstiviestin: Katso mitä sinusta sanotaan Seurakuntalainen.fi-sivustolla.

  En yleensä seuraa nettikeskusteluja. Joskus järkyttyneet sukulaiset kertovat, mitä minusta puhutaan Hommaforumilla tai Suomi24:ssa, mutta oikeastaan en haluaisi tietää.

  Nyt vastassa oli uskonnollisesti verhoiltu törkytihentymä.

  Olen evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokousedustaja ja Vantaan kirkkovaltuutettu uudistusmielisen Tulkaa kaikki -liikkeen listoilta. Maaliskuun alussa kommentoin radiohaastattelussa kirkon johtamista, ja haastattelusta ilmestyi uutinen vanhoillisen, niin sanotun viidennen herätysliikkeen sivustolla.

  Uutisesta puhkesi vilkas keskustelu. Siinä kommentoitiin muun muassa ”Korhosen henkilökohtaista lesbous-ongelmaa”, jota kaikki haastatteluni ja esiintymiseni aiheesta riippumatta näiden kirjoittajien mielestä käsittelevät.

  Toinen teema oli kristillisen vakaumukseni halventaminen ja mitätöinti.

  Olen kertakaikkisen syntinen nainen näiden tosikristittyjen silmissä. Ja mikä pahinta, katumaton: en halua mennä eheytyskursseille enkä erota perheestäni.

  Päätin pyytää apua Jumalan lisäksi poliisilta. Tein rikosilmoituksen.

  Se auttoi heti. Pääsiäisviikolla minulle tuli vain kolme uhkailua homoille kuuluvista helvettirangaistuksista.
   
 2. vihapuheet! Vierailija

  Ruotsin lesbopiispan hanke poistaa ristit kirkosta etenee

  Ruotsin kirkon johtajat ovat vakiinnuttaneet asemansa merkittävimpinä Islamin kannattajina Ruotsissa, niin kuin Suomessakin eräät piispat tekevät samaa tehtävää.

  Ruotsin kirkon lesbopiispa Eva Brunne ei ole yksinään. Hänen syksyllä 2015 tekemänsä aloite ristien poistamisesta on nyt edennyt Tukholmassa. Brunne ei halua loukata muslimien ja hindujen tunteita.

  17.09.2016

  http://mvlehti.net/2016/09/17/ruotsin-lesbopiispan-hanke-poistaa-ristit-kirkosta-etenee/

  Rasisteiksi, islamofoobikoiksi ja vanhoillisiksi moititut vastustajat arvostelevat, että lesbopiispa on muuttamassa kirkkoa moskeijaksi. Piispa sanoo muutoksen olevan vain ”väliaikainen”.

  Ruotsin valtion televisiokanava SVT uutisoi syyskuussa 2015 piispan aloitteesta Tukholman merimieskirkon ristien poistamiseksi, jotta se olisi kutsuva kaikille ihmisille kaikista uskonnoista. Kirkkoon tulisi merkitä myös Mekan suunta, jotta muslimit osaavat rukoilla.

  Samalla tavalla sairaaloiden kirkoista ja lentokenttien kristillisistä rukoushuoneista tulisi poistaa ristit sekä merkitä Mekan suunta.

  Lesbopiispa haluaa kehittää kirkkoa ei-tunnustukselliseksi uskonnolliseksi palvelupisteeksi, jossa tälle ihmiselle merkitään Mekan rukoussuunta.

  Lue MV-lehti 6.10.2015 ”Lesbopiispa haluaa kristilliset symbolit pois Merimieskirkosta – tilalle suunta Mekkaan päin!”

  Toukokuussa 2016 Eva Brunne ntoi samansisältöisen käskyn Ruotsin kirkon Tukholman hiippakunnan kotisivuilla. Tekstiä päivitettiin uudestaan 9. kesäkuuta 2016.

  Siinä hän viittaa helmikuussa 2016 käytyyn kokoukseen Merimieskirkon hallituksen kanssa, jossa käytiin keskustelua palvelujen tarjoamisesta muiden uskontojen ihmisille. Hän viittaa Uuden testamentin Heprealaiskirjeen jakeeseen 13:2:

  ”Älkää unohtako osoittaa vieraanvaraisuutta, sillä jotkut ovat yösijan antaessaan tullee majoittaneeksi enkeleitä” (Hepr. 13:2).

  ”Teemme huoneesta käytettävän myös muihin uskontokuntiin kuuluville ihmisille, mutta se ei tarkoita, että emme puolusta omaa uskontoa. Papit on kutsuttu julistamaan Kristusta. Teemme niin joka päivä ja jokaisessa kokouksessa. Mutta se ei tarkoita, että olisimme tiukkoja muiden uskontojen ihmisiä vastaan”, lausuu piispa Eva Brunne.

  Jo vuosi sitten kävi ilmi, että Tukholman Oscar-seurakunnan pappi Patrik Petterson ja Merimieskirkon johtaja Kiki Wetterberg eivät tue piispa Eva Brunnen näkemystä. Petterson kutsui piispan ehdotusta ”sosiaalidemokraattiseksi kirkkopolitiikaksi”.

  Lokakuussa 2015 Expressen-lehdessä piispa Eva Brunne moitti, että hänestä on valtavasti kirjoitettu sosiaalisessa mediassa ”vihatekstiä”. Häntä oli nimitelty jopa ”muslimihuoraksi”, mutta hän sanoi, että hän ei koskaan anna periksi.

  Eva Brunne toistuvasti vakuuttaa, että Islamissa ei ole väkivaltaisia elementtejä.

  Kyse on länsimaiden omat tukahduttavat toimet ja tuhatvuotinen ristiretki, jotka ovat syitä väkivaltaisuuksiin. Piispa Brunne painottaa, että juuri terroristien tähden

  ”uskonnollinen vuoropuhelu on tärkeämpää kuin koskaan. Etenemistä tapahtuu monilla aloilla ja eri puolilla maata. Se tulee ilmi kokouksissa ja oppiessamme tuntemaan toisiamme. Kyse on uteliaisuudesta toisen uskoa kohtaan”.

  ”On vain yksi keino ja se on rakkauden tie”, kertoo Brunne päättäväisyydestään suvaitsevaisuuden puolesta. Express-lehden haastattelussa Brunne kertoi erään ihmisen jopa kirjoittaneen hänelle, että idea sai hänet itkemään ilosta metrossa.

  Brunne kertoi:

  ”Tunnen fantastista tukea työtoveiltani ja yleisöltä, mikä lämmittää tietysti. Monet, jotka eivät ole ottaneet kantaa asiaan, ovat tyrmistyneitä keskustelun tasoa ja aggressiivisuutta. Valitettavasti monet ihmiset sanovat samalla, että he ovat itsekin alttiina vihalle ja uhkalle työssään ja jokapäiväisessä elämässä.”

  Keskustelu Tukholman merimieskirkon avaamiseksi myös muslimien ja hindujen rukouspaikaksi oli alkanut jo kymmenen kuukautta aiemmin.

  Elokuun 19. päivänä 2016 Kyrkan Tidning julkaisi teologian opiskelijoiden Tove af Geijerstami , Eva Hallingin ja Susanna Venetvaaran tukikirjoituksen Eva Brunnen puolesta, jossa he perustelivat, että identiteettimme ei pitäisi olla ”Ruotsin kirkko”, vaan ”inhimillinen kirkko”.

  Siksi “tulisi olla edellytyksiä syventää henkilökohtaista kosketusta muiden kanssa, niin että ihmiset kokevat itsensä osaksi Jumalan luomakuntaa”. “Seurakunta ei toimi kovana voimannäytteenä, vaan tarjoaa suojaa sortoa ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan”. Niin “kristilliset symbolit eivät saa tulle esteiksi siinä, että olemme ihmisiä toisillemme”, “emme saa olla tiukkoja muiden uskontojen ihmisiä kohtaan”.

  ”Kirkon muuttaminen ei ole vaarallista, koska kirkko ei ole koskaan vakio”, teologian opiskelijat antavat tukensa piispalle.

  Piispa Eva Brunne ei ole suinkaan yksin ajatuksineen. Ruotsin kirkon viestintäjohtaja Gunnar Sjöberg esitti 3.8.2016, että risti johtaa vain uskontosotiin, nykypäivänä ristin kantaminen voi tarkoittaa ”häiriötä ja epäkristillisyyttä”

  Kirkon viestintäjohtaja Sjöberg ei nähnyt oikeana pitää ristiä solidaarisuuden osoitukseksi myöskään vainottuja Lähi-idän kristittyjä kohtaan. Hänen mukaansa risti on symbolina vieraannuttava, etäännyttävä merkki.

  Gunnar Sjöbergin ja Eva Brunnen kanssa samalla tavalla perustelee pastori, teologian tohtori ja entinen piispa ehdokas Anna Karin Hammar, joka on tunnettu lesbopappi ja entisen arkkipiispa K-G Hammarin sisko.

  Arkkipispa Antje Jackelén on eturintamassa korostamassa profeetta Muhammedin ja Jeesuksen Kristuksen välistä yhtäläisyyttä.

  Arkkipiispa korostaa, että ”Muhammed yhä inspiroi miljoonia ihmisiä oikeudenmukaisuuteen, rauhaan ja hyvään elämään”.

  Arkkipiispa Jackelén korostaa monia erilaisia tapoja Jumalan luo ja Jeesus ei ole ainoa tie. Hän suoraan sanoo, että Muhammed ei ole väärä profeetta.

  ”On selvää, että muslimit ja kristityt rukoilevat samaa Jumalaa.”

  Syksyllä 2013 arkkipiispa Antje Jackelén suututti monet, kun häneltä kysyttiin, ”antaako Jeesus paremman kuvan Jumalasta kuin Muhammed?”. Arkkipiispa ei vastannut tähän pitkässä selityksessään.

  Kriitikot sanoivat, että Ruotsin kirkon suuntana on ”krislam” – kristinuskon ja islamin fuusio. Ruotsin kirkon pappi ja professori Eva Hamberg luopui pappeudesta ja Ruotsin kirkosta protestiksi Ruotsin kirkolle, jossa ei uskalleta puhua edes Jeesuksesta tämän uuden suuntauksen tähden.

  Arkkipiispa Antje Jackelénin julkinen motto on, että ”Jumala on suurempi”, arabiaksi ”Allahu Akbar”.

  Arkkipiispa Jackelénin saarnasi Helsingin Tuomiokirkossa 10. tammikuuta 2016 osana teologista konferenssia, jossa keskeisenä teema olivat uskontojen väliset suhteet ja pakolaisuus.

  Saarnassaan arkkipiispa Jackelénin kehotti, että kristityt kohtaisivat avoimina ja rohkeasti pakolaiset:

  ”Nykypäivän haasteiden sisältöä eivät rajaa paikalliset tai kansalliset rajat. Haasteet ovat maailmanpaikallisia (”glokaaleja”), sekä maailmanlaajuisia että paikallisia. Rajat eivät ole enää sitä, mitä ne ennen olivat. Niiden ei olisi syytä pelottaa meitä.

  Kristinuskon ytimessähän on Jumala, joka ylittää kaikkein dramaattisimmat rajat: jumalallisen ja inhimillisen rajat, tuoden meille uuden elämän kasteen vetten kautta. Rajojen ylittämiseen liittyy aina ”Berührungsangst”, erilaisen, vieraan, toisen koskettamisen ja kosketuksen pelko.

  Uskon ihmisinä voimme elää näiden pelkojen kanssa pysymällä keskittyneenä lihaksi tulleen Kristuksen ilosanomaan ja avoimina, erittäin avoimina, maailmalle.”

  Lähteet: SVT Expressen Katolskt magasin Morgonbladet Bohusläningen Svenska kyrkan Gatestone Institute Kyrkans Tidning Helsingin Tuomiokirkkoseurakunta

  ------------

  HUOM!

  Piispa Eva Brunne ei ole suinkaan yksin ajatuksineen. Ruotsin kirkon viestintäjohtaja Gunnar Sjöberg esitti 3.8.2016, että risti johtaa vain uskontosotiin, nykypäivänä ristin kantaminen voi tarkoittaa ”häiriötä ja epäkristillisyyttä”

  Kriitikot sanoivat, että Ruotsin kirkon suuntana on ”krislam” – kristinuskon ja islamin fuusio.
   
 3. hellurei Vierailija

  Pitkälle on edennyt islamin invaasio Euroopassa, mutta ennen muuta Ruotsissa.
   
 4. allelujaa Vierailija

  suomalaisittain se kristinuskon raamatun Jeesus kymmen käskyn / Lain vahvistamaja on moneen kertaan hyljätty ja korvattu luder/lutherin opeilla.
  Alaikäisiä lapsia pakkokastamalla lapsiakin tappaneen ja raiskanneen rikollisuuden jäseniksi ei ole suomalaisten kansanperinnettä vaan suomeen miekanvoimalla tuotua pirullisuutta.
  Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
  "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."
  herra jumalan antaman käskyn seurauksia...
  Lainattua tekstiä:
  "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti