Hae Anna.fi-sivustolta

Viidelle imaamille lähtöpassit

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 14.06.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 202
  Saadut tykkäykset:
  1
  Aftonbladetin mukaan Ruotsi on antamassa lähtöpassit yhteensä viidelle imaamille, jotka ovat nyt kiinniotettuina. Monia heistä pidetään eristyksissä, koska epäillään, että he voivat vaikuttaa kanssavankeihin islamistisein suuntauksin. Tarkoittaa käytännössä sitä, että muut voivat radikalisoitua, jos saavat vapaasti olla yhteydessä kiinniotettuihin.  (Valitettavasti juttu on luettavissa täysin ainostaan tilaajille, joten pakko odottaa muidenkin medioiden tarttumista aiheeseen.)
   
 2. vierailija Vierailija

  hyvä homma. Ei meidän tarvitse täällä pohjolassa sietää uskonpuhdistuksia, ihan riittää vielä tuo pohjolan kristillistämisuskonpuhdistus pakanuuden ajoilta...
  me olemme kuitenkin tottuneet täällä kristilliseen demokratiaan ja se on paljon parempi kuin joku islamistinen usko.


  olisiko sinulla linkkiä tuohon uutiseen? voisin koittaa, jos saan sen kuitenkin auki.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 202
  Saadut tykkäykset:
  1
 4. vierailija Vierailija

  kiitos linkistä, koitin etsiä, jos joku muu nettisivu olisi julkaissut koko artikkelin, mutta en heti löytänyt, täytyy illalla katsoa vielä lisää. joku aika sitten tuli tv:stä salakuvattu dokumentti siitä mitä tanskalaisissa moskeijoissa tapahtuu, kun luullaan ettei paikalla ole muita kuin muslimeja. vaikea vieläkin sanoa miten suhtaudun tuohon dokumenttiin.

  en voi käsittää tuollaisten ihmisten järjenjuoksua mitä nuo imaamit ovat seuraajineen.

  Minulle sama mihin kukakin ihminen uskoo, mutta oma kärsivällisyys menee heti, jos aletaan käännyttämään tai suunnittelemaan toisten käännytystä tai tuhoamista. siinä missä vihapuhetta islamia kohtaan (eikä islamistien vihapuhetta muitauskontoja kohtaan) ei saa hyväksyä, ei saa hyväksyä myöskään äärisuvaitsevaisten tahojen puheita, joissa he yrittävät valkopestä islamia hyväksi. molemmat ääripäät aiheuttavat vastareaktioita ja lisäävät vihaa ja molemmat ääripäät käyttävät hyväkseen tosiasioiden kieltämistä.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 202
  Saadut tykkäykset:
  1
  Yhden muslimikoulun johtaja on Ruotsin turvallisuuspoliisin mielestä uhka valtakunnan turvallisuudelle. Expressen ja Doku ovat paljastaneet, että vähintään neljä Syyriasta palaavaa on tehnyt työtä koulussa. Koulu on saanut valtiolta vuodesta 2013 alkaen reilut kaksikymmentä miljoonaa euroa. Opinahjo on virallisesti tunnukseton, mutta on silti palkannut Syyriasta palanneita töihin lasten parissa.

  Samainen koulu on aiemminkin ollut silmätikkuna, sillä luokassa tytöt ovat istuneet takana ja pojat edessä. Koulun mukaan käytäntö johtuu siitä, että oppitunti alkoi heti rukousten jälkeen ja lapset istuivat samassa järjestyksessä silloinkin.  https://www.expressen.se/gt/atervandare-utbildade-barn-pa-svensk-friskola/
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti