Hae Anna.fi-sivustolta

Viimeinen oljenkorsi: seksiä myymällä rahaa?

Viestiketju osiossa 'Yksinhuoltajuus ja uusperheet' , käynnistäjänä Pienen tytön äiti, 22.05.2014.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Pienen tytön äiti Vierailija

  En kaipaa moraalisaarnoja vaan omakohtaisia kokemuksia paljonko seksiä myymällä voi tavallinen nuorekas kotiäiti tienata Suomessa? KYllästyttää tämä loputon sentinvenyttäminen. :(

  Mihin lapsi hoitoon "hoidon" ajaksi ja millä tekosyyllä?
   
 2. Vanha kurppa Vierailija

  Riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis tekemään töitä rahan eteen. Jos ajattelit seksillä tienata sen verran, että elintasosi siitä kohenee, voit samantien antaa lapsesi huostaan.

  Vai onko sinulla kenties jo vakiasiakaskunta valmiina, jottei sinun tarvitse lähteä niitä kaduilta etsimään useana iltana viikossa? Et kai kuvitellut, että menet vain ulos ja tarjoudut ensimmäiselle vastaantulijalle, oletko oikeasti niin haluttava?

  Työtä se huoraaminenkin on.
   
 3. JääPeikko Vierailija

  Eipä se taida ihan maksukykyisten yksilöiden kesken toimia tuo ns. "reppanarahaseksi" - Siis jos jompikumpi on tienaamassa - ja toinen "yhtäepätoivoisesti" maksamassa... Sinällään kai on ihan OK, jos joku haluaa ostaa - ja joku myydä!? Ja hintä käpyjen kanssa saadaan molemmin puolisesti sovittua. Ja vielä kai parempi, jos voi jossakin aamusella käydä kaffilla yhdessä.., ja erota silleen torilla sivistyneesti. Tarkoitan siis kumpaakin sukupuolta! :)

  -J-P-
   
 4. gabriel Vierailija

  nettona sellaiset 100 euroa per asiakas ja asiakkaita voi olla päivässä useampi. tietysti työttömyyskorvaus yms juoksee samalla. menkkojen aikana ei sitten voi tehdä tätä työtä eli silloin pitää huilia. sanoisko sellaiset 7000 euroo kuussa..
   
 5. dannile Vierailija

  Sentin venyttämiseen tottuneelle riittää 5-10 asiakasta kuussa. Kun et maksa veroja.
  Mihin lapsi? Yökylään mummolle, siskolle, veljelle, kummille, kaverille, serkuille, kenelle tahansa missä lapsi on tottunut yöpymään ja missä lapsi viihtyy.
  Päivä"hoidot" hoituu kun lapsi on päivähoidossa tai koulussa riippuu minkä ikänen lapsi.
  Ota 2-3 asiakasta viikossa. Älä tee liikaa töitä ettet kyllästy. Ei ole mitään mieltä ylentävää jos ei satu itse oleen seksuaalisesti aktiivinen eikä niin nirso partnerin suhteen.
   
 6. vvvv Vierailija


  Olet tosiaan selvästi vanha kurppa jos et tiedä, että ne asiakkaat hommataan nykyään netistä, ei kadulla. Vain ihan pohjalle vajonneet narkkariprostituoidut päivystävät enää kadulla.

  Vähän aikaa sitten Yleltä tuli Billie Porterin dokumentti prostituutiosta. Ainakin briteissä sillä näyttää tienaavan todella hyvin eikä mitenkään ihmeellinen kaunotar tarvitse olla.

  Se on sitten eri asia kestääkö pää. Ja kannattaa ymmärtää että jos kiinni jäät, lähtee lapsi huostaan välittömästi.
   
 7. Entä Vierailija

  sitten kun aika kuluu ja ikä tulee esteeksi. Ei ole kertynyt eläketuloja, sitten alkavat kurjat oltavat, kun pitääkin elellä muutamn sadan euron läkkeellä, johon ehkä toimeentulotukea, että just just pärjää.
   
 8. Marja Vierailija

  Miksi et mene rehelliseen työhön, niin ei tarvitse senttiä venyttää. Jo oman itsesi ja lapsen kannalta olisi oikea ratkaisu. En koskaan voisi vaarantaa lapsen elämää edes harkitsemalla tuollaista.
   
 9. tiuku Vierailija

  mutta mistä niitä asiakkaita?
   
 10. Muija1987 Vierailija

  Käynyt sama *duuni* mielessä monesti. Kela+työkkäri itkee, että pitäis painua vi****n Rahaluukuilta, kun on työtön. Tai siis teen työtä vapaaehtoisena ruokajonossa ja saan vielä helvetilliset rääkymiset siitä hyvästä, että yritän tehdä parhaani. Kahteen otteeseen olen saanut jopa mahdollisuuden työhaastatteluun ja mennyt. Ekassa oli kommentti *Ai sinä olet jo noin VANHA*! Noh kai meillä on tarjota 2 kertaa/kk. 6 €/h. Ja töihin klo 5.00. Eipä oikeen junat kulje klo 3.40. Pitäis yöpyä Spurgun lailla kadulla jos haluu paska duunia!! Ei Suomalainen sinkku nainen elä 9€/pvä. Siivoomalla vessoja, kun koulutuskin on sentään vaan ei saa töitä. Kavereista suurin osa Jakaa itteensä ja hankkii isättömän elätettävän Suomeen. Ja sitten vittuillaan päin naamaa : *Hah hah vieläkö sä asut yli 20 vuotiaana mutsillasi* Vs. En jaakaan itseäni!
   
 11. Artistialalla Vierailija

  Minä olen löytänyt asiakkaita netin kautta. En kerro mikä foorumi,ettei kukaan tule apajilleni. 60€ suihinotto ja siitä ylöspäin hinnat. Otan selvää asiakkaasta puhelimitse. Varatuilla täysi luotto. Hyvin on sujunut.
   
 12. vierailija Vierailija

  Itse saan pientä lisätuloa täyttämällä kyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kuukaudessa tienaan näistä noin 100e ja kovin isoa vaivaa ei tartte nähdä sen eteen. Vaikka kyseessä englanninkielinen sivusto, kyselyt on suomeksi! Muitakin tienaus mahdollisuuksia sivustolla on.

  https://www.clixsense.com/?4138951
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti