Hae Anna.fi-sivustolta

Vinkkejä!?!?!?!

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä matkalle..., 16.09.2007.

 1. matkalle... Vierailija

  kuukauden pääsät olis suunta kohti alanyaa ja hotellina flower garden, jos jollakin on vikkejä itse maasta tai hotellista, niin Vastatkaa ihmeessä. Ollaan nimittäin ensimmäistä kertaa lähdössä ulkomaille avomieheni kanssa.
   
 2. ohho!! Vierailija

  Vinkki! Matkalaukun etusivussa oli hyvä juttu Alanyasta, siinä oli kaikenlaista tietoa!
  Mekin lähdemme taas parin viikon päästä, yess!! Hyvää matkaa teille, alkaja!
   
 3. Ipek Vierailija

  http://www.turkki.fi/

  Toi on Turkin valtion matkailutoimiston linkki, josta esimerkiksi saa asiallista tietoa.

  Tollanen minkkiturkki -vastaus on säälittävä: antaa reppanan homehtua mammansa vanhan koinsyömän turkin sisään, muualla hän tuskin käykään.

  Ei muuta kuin hyvää matkaa vain Alanyaan. Palasimme sieltä reilu viikko sitten.
   
 4. Me olimme nyt loppukesästä ensimmäistäkertaa Turkissa ja Alanyassa. Ennakkokommenteista huolimatta meille jäi todella positiivinen kuva maasta ja Alanyasta. Kivat ilmat, paljon nähtävää ja vieläpä niin erilaista nähtävää kun esim Espanja tai vaikka Bulgaria... Alanyassa oli kivat rannat, mukavasti kauppoja ja putiikkeja, paljon hyviä ruokapaikkoja ja hintataso halvahko (vielä kun osaa sopivasti tingata kaupanteossa ;)
  Ei koettu ollenkaan mitään pakkomyyntiä tai sikamaisia huuteluja niinkun täälläki paljon kirjoitellaan. Jos ei kiinnostanu mennä johonkin kauppaan tai ei ollu mitään kiinnostavaa tai jos vain oli menossa jonnekki muualle niin sanoi vain että kiitos ei, niin hyvin asia meni perille ja sai ihan rauhassa olla ja liikkua.
  Meille kyllä jäi semmoinen kaiho sinne takaisin, että en tiedä miten jaksaa odottaa taas ensi kesää ja Turkin reissua! Kesä 2006 oli kuulemma Turkissa normaalia hiljaisempi turistivuosi ja senvuoksi nyt vuodelle 2007 matkatoimistot oli varautuneet normaalia pienempään matkatarjontaan Turkkiin ja se onki aiheuttanut nyt vuorostaan ei oo myyntiä. Ensi kesäksi on sitten taas tulossa enemmän Turkinmatka tarjontaa matkatoimistoille, joten taas pääsee porukka nauttimaan kunnolla Turkin tunnelmasta ja hyvästä lomasta!

  Ei muuta kun hyvää lonmaa teille ja kaikille muillekkin jotka olette Turkkiin menossa! Kateellisena jäämme tänne syksyn ankeuteen ja odottolemme innolla ensivuotta ja ensikuuta kun tulee uudet Aurinkomatkojen lomaoppaat =)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti