Hae Anna.fi-sivustolta

Virtsatietulehduksen tutkimus?

Viestiketju osiossa 'Lastentaudit' , käynnistäjänä Äiskä vm.-76, 04.08.2005.

 1. Äiskä vm.-76 Vierailija

  4-vuotiaalla tytölläni nousi kuume nopeasti 39C ja lääkäriin oli mentävä. Verikoe oli täysin puhdas CRP:n ja valkosolujen osalta. Nyt illalla tyttö sanoi, että tulipas lämmin pissa.

  Ei kuitenkaan arastele pissaamista ja sanoo ettei pissaaminen satu. Näkyykö virtsatietulehdus tai virtsarakontulehdus CRP:ssä tai niissä valkosoluissa, jos sellainen olisi. Itse epäilen sitä, luulen että oli taas näitä ""tytön"" tokaisuja, mutta jos se ei näy välttämättä verikokeen avulla, on varmaan pakko mennä huomenna uudelleen.
   
 2. Äiti 74 Vierailija

  En ole asiantuntija,mutta kirjoitan nyt kuitenkin omia ajatuksiani tähän. Meillä tytöllä ollut muutamia pissatulehduksia ja aina on valittanut kirvelyä,ja pissa on haissut ""pistävälle""sekä tyttö on rampannut vessassa yhtenään tekemässä pienet lirut. Vaikka tyttö oli eka tulehduksen aikana vasta n kaksi vuotias eikä osannut sanoa,että kirvelee,mutta varma merkki oli muiden oireiden lisäksi itku ja valitus. Luulisin,että myös pissatulehdus näkyy crp.ssä,koska tulehdushan sekin on. Meillä kylläkin aina todettu pissanäytteestä. No oireetkin ovat olleet selvät. Mutta jos tuntuu,että tyttäresi ""pissa käyttäytyminen"" on jotenkin normaalista poikkeavaa,niin kannattaa käyttää lääkärissä.
   
 3. Jenni Vierailija

  CRP tulee päivän perässä vaivasta, eli on mahdollista että on tulehdus päällä, vaikkei CRP ole vielä noussut.
   
 4. 12 Vierailija


  Tiedättekö aiheuttaako pissatulehdus myös kovaa janoa? meillä tytöllä tosi pistävän hajunen pissa, luulin että kissa oli kusassu sänkyyn,.. lisäksi kastellut yöllä myös pariin kertaan vaikka ollut vuoden kuivana.. aamulla labraan viemään pissanäyte ja verikokeeseen.. mietin kun oireet passsais myös diabeteekseen :/
   
 5. tjaa Vierailija

  Onkos joku miespuolinen ollu asialla?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti