Hae Anna.fi-sivustolta

Vitsaa äidiltä

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä vitsapoika, 15.12.2011.

 1. Oppipoika Vierailija

  Markku-54 taitaa olla oikeilla jäljillä noissa kirjoituksissaan. En ole asiasta kenenkään kanssa keskustellut, lukenut olen epävirallisia kirjoituksia keskustelupastoilta ja tietenkin omakohtaiset havainnot.

  Piiskaaminen on ollut minulle eroottinen asia jo alle 10-vuotiaana. Minua kiihotti valtavasti piiskaamisesta puhuminen tai uhkailu, varsinkin jos puhuja oli joku muu kuin oma huoltaja. Jonkinlainen seisokki oli jo ennen murrosikää, johtui ilmeisesti virtsarakon paineesta ja yleisestä jännityksestä. Yhden kerran muistan virtsan karanneen kesken toimituksen.

  Minä pelkäsin piiskaamista aivan hirveästi ja paruin jo suoraa huutoa, kun minulta otettiin housuja alas. Ilmeisesti minua on piiskattu liikaa ja liian vanhaksi. Lopputulos oli kuitenkin, että minä olin oppinut: ei ole muuta keinoa ratkaista ongelmaa kuin piiskaaminen. Aloin vältellä kaikkia potentiaalisia kurittajia, suoraan sanottuna minä pelkäsin heitä ja se jatkui pitkään. Keskikouluun mennessä 4-5 luokan pojat olivat vaarallisia ja lukion rinnakkaisluokalle ilmestyi todella isoja ja riskiä jätkiä, minä näin ne vähissä pukeissa liikuntatunnilla. Siksi minä tiesin siellä olevan puolenkymmentä sellaista kaveria, joka olisi helposti pystynyt minut piiskaamaan. Siksi minä en koskaan puhunut heidän kuullen mitään. Armeijassakin noita tyyppejä oli vielä ja jotkut niistä esiintyivät melkoisina alfoina ja minä olin kiltisti.

  Iän mukana tuo pelko on asettunut kohtuullisiin uomiins, mutta en vieläkään ryhdy puheisiin pratkäjengin korston kanssa. Lienee selvä, että minulla on piiskafetissi, jonka isäni on minuun istuttanut. Uskon myös, että piiskaamisen pelko on läheistä sukua seksuaaliselle kiihottumiselle. Kumpikin aiheuttaa lihaksien jännittymistä tietyllä alueella.

  Tietenkin se on ihan mukava fetissi, mutta sitä on mielettömän vaikea toteuttaa, varsinkin minun tapauksessa.
   
 2. strykpojke Vierailija

  Minäkin pelkäsin aivan hirveästi saada piiskaa kotona minun vanhemmaltani,siis tottelin aina,vaikka oli mitään mutta jo lapsena minä haluaisin leikkiä piskaaleikkiä ja koko elämäni olen hakenut sellainen nainen joka haluaisi annaa minulle piiskaa mutta en löytänyt!
   
 3. Markku-54 Vierailija

  Enitne piiskaamisen pelko jännittää reisilihaksia, jotka sijaitsevat hyvin lähellä sukuelimiä.
   
 4. Tuskin pelkkä lihasten jännittäminen on vaikutusta seksuaalisen kiihottumiseen. Ja epäilen suuresti että jos tiedossa että piiskaa tulee, rangaistuksena niin siinä itsessään ei kiihottavaa. En koskaan saanut kurituspiiskausta. Tietysti jos joskus piiskauksen jälkeen on harrastanut itsetyydytystä, niin silloin se voi myöhemmillä kerroilla joskus jo ennen kuritusta tuntua että kivun jälkeen tapahtunut mielihyvä voi vaikuttaa siihen. Mutta se varmasti hyvin harvinaista. Mutta sitten eroottinen piiskaus missä molemmat vapaa ehtoisia, ja piiskaus tapahtuu saavan osapuolen ehdoilla on toinen juttu. Siinä " lämmitetään " ensin ja sitten kovempaa piiskausta. Voi olla että pylly silti yhtä raitainen / punainen mutta erona vaan tyyli miten se saavutettu. Mutta te joita on kuritettu piiskaamalla moniko harrastaa sitä nyt aikuisena? Todennäköisesti ne joita ei kurituspiiskattu on enemmän jotka harrastavat sitä nyt seksileikeissä. Mutta varmaankin moni kokeilee vähitellen piiskaa seksileikkinä ja sitten mieltyy siihen.
   
 5. Markku-54 Vierailija

  Koska et ole itse saanut kurituspiiskausta, Sinun on vaikea ymmärtää, miten piiskauksen pelko rangaistuksena voi aiheuttaa seksuaalista kiihottumista. Kuten Oppipoika jo edellä totesi, sekä piiskauksen pelko että seksuaalinen kiihottuminen aiheuttavat lihasten jännittymistä tietyllä alueella. Eniten jännittyvät varmasti juuri reisilihakset, jotka sijaitsevat hyvin lähellä sukuelimiä. Niiden jännittyminen johtaa helposti sukuelinten kosketteluun, mikä kiihottaa niitä ja lievittää pelkoa. Pelko saattaa hetkellisesti unohtuakin, mutta palautuu todennäköisesti pian, jolloin ihminen on kiihottunut samaan aikaan kun pelkää saavansa piiskaa. Tästä voi kehittyä myöhemmin mieltymys piiskaukseen.

  Kaikki eivät kykene piiskauksesta kiihottumaan. Sillon siitä voi aiheutua vakaviakin psyykkisiä haavoja, joiden umpeen saaminen vaatii vuosikymmeniä aikaa sekä osaavia auttajia ympärille. Niistä kerrottiin tuossa jo aikaisemmin viittaamassani ohjelmassa

  Inhimillinen tekijä: Äidin lyömät lapset
  http://yle.fi/vintti/yle.fi/tv1/jut.../inhimillinen-tekija-aidin-lyomat-lapset.html

  Näin sen viime lauantaina (6.5.) uusintana. En muista nähneeni sitä koskaan aikaisemmin.
   
 6. Kiihkeät puheet Vierailija

  Minä kiihotun aivan totaalisesti, jos joku puhuu piiskaamisesta. Ei minuun ajatus kivusta vaikuta vaan se puhujan persoona. Jos tiedän puhujan joskus jonkun piiskanneen ja hän on sellainen tyyppi, että hän pystyy minut oikeasti piiskaamaan, niin minä saan siemensyöksyn, vaikka hän ei koskisikaan minuun.

  Vaikka keskustelu kävisi yleisellä tasolla, niin minä sovellan tilanteen heti itseeni ja "näen" itseni oitis piiskaa saaneen paikalla. Minusta varmasti sivullinen näkee silloin mikä on tilanne.

  Olen miettinyt monesti miten nolo tilanne syntyisi esim. silloin, kun junassa minua vastapäätä istuisi joku riskin näköinen jätkä ja alkaisi puhumaan piiska-asioista.

  Varmaan tilanne ei jäisi huomaamatta, haju, naamataulu, pullotus housuissa ja kenties märkä läntti paljastaisi minut.
   
 7. Haluinvitsaa. Vierailija

   
 8. Entinenkiukkupussi. Vierailija

  Olin itse tuossa iässä melkoinen kiukuttelija hain monasti äitille vitsan pyynnöstä äiti riisui peräni vastustelin muotollisesti annoin piiskata parin vuoten aikana Äiti joutui riisumaan minut noin parin viikon välein vitsaa tuli saatua aikapaljon tämä auttoi minunkohtalla kiukuttelut jäivät vähitellen pois vitsa ei vahingoittanut minua minulla ja äitilläni on tänäpäivänä hyvätvälit sain mitä tarvitsin.
   
 9. vierailija Vierailija

  Joudun kirjoittaa jotain nyt!Se sama on ollut niin pitkä aika nyt!Ehkä joku uusi nainen ostanut tietokone nyt joka halua annaa minulle piiskaa eli saada piiskaa?Minä olen masokistimies mutta olen miettinyt että ehkö minä voin tehdä seksipaartneri sama joka minä haluan että hän tekee minulle!poikavanha@gmail.com
   

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti