Hae Anna.fi-sivustolta

Vittumoisin ääni?

Viestiketju osiossa 'Musiikki' , käynnistäjänä tinnitusta, 29.04.2009.

 1. ihmisten edessä Vierailija


  Euroviisujen esikarsintaa (Suomi) kun katsoi, ei voinut kuin hämmästellä, minkälaiset pihisijät pääsivät finaaliin asti! Ei se voittajakaan kummoinenkaan ollut. Missä on sellaiset laulajat joiden ääni ei ole millään 10-vuotiaan piipittävän tasolla? Nylon beat osasi sentään tehdä huumoria asiasta ja menestyikin tosi hyvin.Mutta että miksi tulee aina vain näitä "kopio-nyloneita".
   
 2. ihmisten edessä Vierailija


  Alakuvassa tuo Vartiainen on siinä asennossa kuin olisi p**skalla, huomaatteko?
   
 3. Kyllä vain! Vierailija


  Ihan samaa mieltä!
   
 4. Nazal Vierailija

  Honottavat selostajat löytäneet tiensä ihmisiä kiusaamaan. Onko pääsyvaatimuksena honottava puhetapa? Hono hono.
   
 5. anna puu YÖK Vierailija


  Ärsyttävin ääni ja tulkinta: ANNA PUU ja JIPPU. SIIS YÖK. VARSINKIN ANNA PUUN NARINA ON JOTAIN AIVAN KAMALAA.
   
 6. tässä Vierailija


  Joo tosiaan. Kauheaa sen onnaa venytys. Inhoan myös Lauri Tähkän jokaista kappaletta, yök samaa paskaa.
  Virve Rostin kun sikakose kuoli jo puoli vuosisataa yhtä samaa levyä.
  Paula K, aikuinen nainen, ei enää kestä, ookistra mikäs se nyt onkaan, se hullun apinan näköinen soittaja, joka on ihan lentoon lähdössä piuhupartansa kanssa.
  Tv- kuuluttaja entinen missi joka puhuu niin kauniilla ja hyssyttävällä äänellä, ei lässympää voi olla pakko kääntää kanavaa.
   
 7. Stubin Biller Vierailija

  Yks ällöttävimmistä sönköistä on herra Ruben Stiller. Helvetinmoinen änkyttäjäsönkkö, öööö,ööö,tuota herraa kuuntele kukaan, edes sikakaan vinkumatta. Joutas lempata mäkeen.
   
 8. tepi Vierailija

  Maija Vilkkumaa honottaa kovaa ja korkeelta.

  Jos ihminen kärsisi ummetuksesta kurkussaan, mutta saisi silti pinnistettyä tavaran ulos, niin hän kuulostaisi Rasmuksen Laurilta.

  Jimi Pääkallo: "woo-ou-o-o, woo-ou-o-o"." Kun ma tallain arisen väkinäisesti (amerikkalaisten tyhjänpäiväisten väkinäisesti ärisevien rokkaajien innoittamana) ja teen vielä nain hyvia biiseja, niin oonhan makin jo aika rock",

  Negativen Jonne, Uniklubin Jussi...tarviiko vielä jatkaa näiden teini-idolibändien rääkyjiä erikseen mainitakaan?

  Neumannin pilkkaaminen on silti julmaa!
   
 9. P..le. Vierailija

  Miksi, yleensä puhetyöläisillä on puheilmaisussa selkeä vika? Nasaalia, nopeaa puhumista, takkuilua, sitä korjataan, äääääääääääää,öööööööööööööö, tällaisilla puskuroinneilla.
  Jotkut aloittavat spiikkinsä, ääääääääääääääääää,ööööööööööööööö, tällai.
  Tarttis tehrä jotain.
   
 10. honotus Vierailija


  Älä muuta sano. Radiossa useat toimittajat änkkäävät kuin teini, nauravat omille pystyynkuolleille puujalkavitseilleen jne.Kuunnelkaa klassista kanavaa radiosta, enää ei vituta, SUOSITTELEN!
   
 11. Mertsi Vierailija

  Selostaja Mertarantakin alkaa olla eräänlainen hono. Korviin käyvä hänen nimien lausuminen. Hän myöskin lisää omiaan ja samalla kertoo, ettei hän osaa lausua nimiä oikein. Tai sitten hänelle on samantekevää. Varmaan jotkut ulkomaan toimittajat ihmettelevät näitä suomalaisten ääntämisiä.
  Pari esimerkkiä, Ahonennääää, Venäjän valmentaja, Biikkovvääää. Että näin.
   
 12. kanava vaihtuu Vierailija

  Maarit Hurmerinta. Jäätelökesä menee vielä hammastapurren mutta se joululaulu varppunnen piennoinnen.....
   
 13. radiossa Vierailija

  En oo ikinä kuunnellu radio cityä päivällä saati aamulla, mut jopa lauantai-illan kuuntelunkin pilaavat mainoslörtit Sainio ja Perälän aamushowsta. Jompikumpi jätkä narisee kuin ladonovi ja puhe on niin vastenmielistä sönkötystä ja omien vitsien naureskelua että kanava vaihtuu heti.
  Kuka tätä oikeesti kuuntelee??
   
 14. Yli-ikäinen pissis Vierailija

  Väritön kuukasvo, rumat kasvonpiirteet, väkinsinväännetty halvanoloinen tyyli, onneton juontajana..
  Ei ole ilo silmälle iekä korvalle..
   
 15. XYZ Vierailija

  Äärimäistä inhoa aiheuttaa mm. seuraavat mauttomuudet

  Kirka (Muska), Bädging, Irwin, Sorsakoski (siis kuka jaksaa tätä oikeesti kuunnella???!!), kaikki nämä uudet nais"laulajat"..huh huh !!!!
   
 16. varmana Vierailija

 17. listaa Vierailija


  Kaikenkarvaiset Irinat ja Narinat, mitä näitä nyt onkaan. Entä mikä hirvitys on uusi tulokas miespuolella, Arttu Wiskari? Ugh :(
   
 18. Enn'ee Vierailija


  KOMPPAAN! Tuli kuule kans ekaksi mieleen. Kun se konsonantin jälkeen AINA vääntää jonkun vokaalin tapasen äänteen. Nyt'yy, katseet'ee, Ruuskanen'ee.. ARGH.
   
 19. Enn'ee Vierailija


  Niinku tiätsä.
   
 20. Mirke Vierailija

  Kamalin ääni on Hannele Laurilla. Oikein vihloo korvaa kun joutuu kuulemaan sitä matalaa narinaa ja kun vielä tietää, et se on tupakinpoltosta kotoisin, tekee entistä enemmän pahaa.

  En kato mitään ohjelmaa, missä Lauri esiintyy, koska en kestä sitä ääntä. Ja miks sille vielä annetaan aina sellaisia ilkeen ja rähisevän akan rooleja? Sopiiks ne siihen äänen parhaiten?
   
 21. Kyllä se on tolla Vierailija

  särkynyt väpättävä ääni, en voisi ajatellakaan kuuntelevani yhtään einin kappaletta istuen ja kuunnellen, Classiselle vaan, tai levykokoelman kimppuun, jossa ei ole einiä, josko ei hannele lauriakaan..
  hmeellistä, että olen jollain tasolla yhdistänyt nämä ja tukiaisen tytön exhibionisteina toisiinsa, ehkä niitä olisi muitakin, mut tuo trio on niin kova, ettei siihen ihan heti muita kiilaa.
  Oletteko kuulleet tukiaisen vinkuvan kovaa ja korkeelta?
  Sain totaalisen hepulin kun kuuntelin se oli kuulkaahan aivan kamalaa!
   
 22. Minusta kimeä ääni on kaikkein vastenmielisin ihmisen ääni. Sitten jaksan ihmetellä naisia, jotka ovat omaksuneet sellaisen hyvin lapsenomaisen puheäänen, eli puhutaan kuin pikkulapset hyvin
  lapsekkaalla äänellä ja lapsellisella tavalla. Mielestäni lapsenomainen puhetyyli ei sovi ainakaan
  työpaikoille, ei asiakaspalvelussa oleville naisille eikä varsinkaan esimies asemassa oleville naisille, sillä se syö uskottavuutta niin ihmisenä kuin työntekijänä. Jotkut naiset kuvittelevat varmaan tällaisen lapsenomaisen puhetavan olevan seksikästä, muttei se ole. Sitäpaitsi eroottisen tyylinen puhetapa sopii parhaiten vapaa-aikaan ja sinne sänkykammarin puolelle, eikä millekkään työpaikalle.
   
 23. hille2 Vierailija

  Tällä rouva Jungnerilla, ylen Tv-kuuluttajalla on puhevika: ääni narisee kun hän puhuu niin alhaalta. On hitusen parantanut tosin viime aikoina, olisiko katsojapalaute ajanut rva Jungnerin YLEn puheterapeutille? Tämä narisuttaminen on todella äänihuulia rassaavaa, ja siitä pitäisi ehdottomasti puhetyöläisen pyrkiä eroon.
   
 24. yäk Vierailija

  Lähes kaikki toimittajat, niin radiossa kuin televisiossa, ovat eräänlaisia änkyttäjiä. Heillä se ilmenee toistamalla puheen seassa, ööö, tai äää. Moni myös aloittaa puheensa möläyttämällä heti alkuun, öööööö, ja sitten päläpälä...
  Sama pätee useisiin haastateltaviin. Todellisia sönkköjä.
  Kyllä olis puheterapeuteille töitä yllin kyllin.
   
 25. sössö Vierailija

  Lähes kaikilla kaupallisten radioasemien naistoimittajilla tuntuu olevan samanlainen sössö-lässy-ässävika. Tai sitten sitä s-kirjainta ei sitten kuulu missään sanassa. Pahimmat tapaukset löytyvät Novalta.

  Ilmeisesti noiden kaupallisten asemien juontajiksi kelpaa kuka tai mikä hyvänsä, kunhan rakastaa ääntään ja osaa suoltaa joutavuuksia suustaan taukoamatta. Puhevika katsottaneen vain eduksi.

  Helppoa ja halpaa ohjelmantekoa, kun laitetaan kaksi samanlaista lässyttäjää studioon, avataan mikkikanava ja käsketään aloittamaan lässytys. Ollaan niiiiiin hauskoja ja mukavia, että meitähän rakastavat kaikki kuulijat... Lässytyksen väliin pyöräytetään tietokoneelta joku niistä viidestä sinne tallennetusta kappaleesta uudelleen ja uudelleen...

  Sitten vielä joku ihmettelee, miksi YLE käyttää niin paljon rahaa ohjelmien tekemiseen, kun kaupallisten asemien kustannukset ovat nappikauppaa YLEn rinnalla. Noh, ehkäpä ne pari puhevikaista koulutyttöä ja tietokone siellä kaupallisella asemalla eivät juuri kustannuksia aiheutakaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti