Hae Anna.fi-sivustolta

Viva Palmanova

Viestiketju osiossa 'Espanja' , käynnistäjänä Palma Nova, 26.04.2007.

 1. be-bee Vierailija

  http://www.westernpark.com/westernpark/magaluf/

  siinä osoitetta jos haluatte tutustua
   
 2. nooppi Vierailija

  Kiitos vinkistä! Kolme viikkoa lomaan.Toivotaan mukavia kelejä.
   
 3. Aniskukkuu Vierailija

  <<<<<<hellurei ja Anisan terveiset vivasta!!
  Eilen tultiin väsyneenä mutta onnellisena takaisin. Todella hyvä hotelli ja ehkei peräti
  komeampi sisältäkin kuin ponent mar, jossa 2001 olimme, vaikka se on 4 **** hotelli..;)
  Todella ystävällistä henkilökuntaa ja aamiainen todella sopiva ja syödä sai kuin jaksoi.
  Meillä oli valmiiksi maksettu aamiainen 1 aikuinen ja lapsi siihen tuli puoleen hintaan.
  toinen pojista kävi mukana 3 aamua, riitti vain kun meni aamiaiselle ja joko ilmoitti kun tulivat merkitsemään aamiaiskorttiin käynnin että yksi ylimääräinen tai sitten olivat todella
  valppaina ja toivat jo pöytään laskulautasta...;) ja todella ystävällisiä kumpikin sekä mies että nainen, jotka selvästi olivat päähenkilöitä siellä ruokasalissa. Iloiset hola holat tuli joka aamu ja bye bye kun pojan kanssa lähdimme. Piha aivan upea ja uima-altaat tosi hyvät.
  KIvasti sivussa uusi lasten leikkiallas ja vesiliukumäet jne. K-18 allas todella miellyttävä idea myös täysin näkösuojattu pensasaidalla ja portilla oma intiimi alue aikuisille.
  Maanantai satoi koko päivän ja kun tulimmekin sunnuntaina vasta erikoisella ilta lennolla..
  22.30 hotellilla, herättiin yöllä klo 4 jumalat...ukkoseen.. tosi upea kun pamautti suoraan vuoren huippuun edessä kun kurkkasin ikkunasta ja se pamaus...taisi herätä koko palmanova... ei haitannut menoa, minä kun ihailen ukkosta. Aurinkomatkalaisena meille osui huone 3212 toinen kerros ja näkymä viereisen hotellin allasalueelle. ei haitannut oman pihan iltaelämä.. mutta hiukka sen hotellin yö baarimeno ja se ihme kilinä klink klon
  peli mitä joku paukutti vielä 01....mutta näkymä hyvä. tiistai -perjantai sitten olikin oikein hyvä sää!! jopa 29" mittarissa. ja ehdittiin palaakin porukalla JESSS... ;D . Ahneus iskee.
  Kaikin puolin hienosti mennyt reissu ja takuulla vielä kolmannen kerran mennään vaikka sitten taas 7 vuoden päästä. Jäi taas se katedraali näkemättä.. mutta el corte ingles tavaratalo 7 kerrosta ylellistäkin ylellisempää luxus osastoa tuli silmät soikeina nähtyä...
  opas vei kaupunkiretkelle ja jätti meidät keskelle tavarataloa.. tulipa nähtyä .
  Eli kolmas kerta toden sanoo..kai seol tarkoitus...
   
 4. aniskukkuu Vierailija

  niin vielä tärkiä asia jäi, että antakaa nakkia ja kinkkuviipaletta niill 2.l harmaalle kissalle jotka oottaa sielä palmujen alla sen puolen hotellia josa oltiin.. hmm tuli heitä jo ikävä ..
  ketkä sinne nyt menette seuraavaksi. ;D
   
 5. Ei millään pahalla,mutta

  ÄLKÄÄ PLEASE SYÖTTÄKÖ KISSOJA LOMILLANNE,ihan oikeesti hei!
  pidän kyllä eläimistä,mutta silti ei hyvä juttu tuo turistien touhu eläinten ruokkimisen suhteen.
  kissat oppivat tähän ja tulevat sitten parvekkeille,huoneisiin jne.
  toiset saattavat olla allergisia ja muutenkaan se ei ole soveliasta...
   
 6. matkafriikki Vierailija

  Hei kaikki,

  Olipa kiva lukea viestejänne. Myös meidän perhe kuuluu Viva-faneihin. Olimme tyttäremme ensimmäisellä etelänmatkalla hänen olleessan 9kk Viva Palmanovassa ja ihastuimme ikihyviksi. Viime kesänä olimme Alcudian Viva Sunrisessa ja tänä kesänä päädyimme pitkällisen pähkäilyn ja vertailun jälkeen siihen, että menemmä uudestaan Viva Palmanovaan heinäkuun alussa. Olisipa matkanjärjestäjillä enemmän Viva-ketjun hotelleja...

  Viva Palmanovassa on tainnut tapahtua kaikenlaisia uudistuksia sitten viime käyntimme (2005). Se on tänä keväänä saanut myös neljännen tähden.

  Nettisivujen mukaan siellä on nyt mm. mikrot huoneistoissa. Osaako Aniskukkuu tai joku muu kertoa, pitääkö tämä paikkaansa.

  Onko kenelläkään enemmän kokemusta lasten ohjelmasta? Tyttäremme on nyt 3½ vuotias, joten hän ei taida vielä päästä kerhoon. Onko lasten päiväohjelmassa myös sellaista, johon voi osallistua vanhempien kanssa tai onko kellään kokemusta, onko tuo 4-vuoden minimi-ikä aivan ehdoton vaatimus?

  Zanni taisi kysellä säistä syyskuussa. Viime reissullamme Viva Palmanovassa olimme syyskuun puolessa välissä. Ilmat olivat muuten oikein lämpimät ja hyvät, mutta 1 iltapäivä oli pieni ukkoskuuro ja 1 päivä viikosta oli kylmää ja sateista. Samoin lähtöpäivämme aamu näytti hyvin synkeältä. Eli riippuu varmaan tuurista, millaiset säät sattuu saamaan syyskuussa. Voi olla vielä ihanan lämmintäkin, mutta syysmyrkyt alkaa yleistymään niihin aikoihin. Tuskin kai kuitenkaan koko viikkoa sataa.

  Mallorcalla on kyllä paljon tekemistä ja nähtävää, vaikka ei olisi aurinkoista. Jos ei ole lapsia tai lapset jaksavat istua autossa kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja kierrellä saarella. Samoin Palma on mielestäni aina yhtä viehättävä kaupunki. Lisäksi erilaisia huvituksia tms. retkikohteita on vaikka kuinka paljon.
   
 7. Matkailija 2008 Vierailija

  Hei matkafriikkki! Kyselit pitääkö paikkansa, että siellä on mikrot huoneissa; viime
  syksynä (lokakuu/koulujen syysloma aikaan) ei niitä vielä ollut, mutta nyt esitteiden
  ja netin tietojen mukaan on.
  Ihastuimme myös ikihyviksi hotelliin, meitä oli 2 aikuista ja 2 yli 9 vuotiasta lasta siis
  äidit ja lapset. Nyt sitten olemme lähdössä koko perhe(2 aik. ja lapsi) heti elokuun ekalla viikolla ennen koulujen alkua uudelleen ja jopa sain houkuteltua mieheni (joka ei ole koskaan eikä missään ulkomailla matkustellut)mukaan koska paikka oli niin hyvä.
   
 8. Matkailija 2008 Vierailija

  vielä sen verran, että viime syksynä silloin lokakuussa (viimeinen matkailijaerä sesongin lopussa) ilmat olivat vaihelevia, mutta ei ollut yhtää kylmä, ei illallakaan
  pitkähihaista vai käsivarsissa. joskus tipahti joku sadekuuro, muttei oikeastaan koskaan silloin kun olimme ulkosalla. Yhtenäistä sadetta ei ollut, aurinko paistoi
  ja jopa poltin rannalla ekana päivänä olkapääni. Tuulista, muttei kylmää oli päivä ennen lähtöämme. Lämpötila päivisin yli 2, vaikka olisi satanutkin, mutta sen tuo lämpötila vaikuttaa kun ei ole hellettä päivällä niin ulkoaltaiden vesi ei ehdi lämmetä
  päivän aikana ja oli lapsillemme viileää pulikoida (ja aikuisellekin) eli lapset olisivat nauttineet enemmän jos olisivat saaneet "melskata" altaalla mielin määrin, muttei haitannut, kun oli sisäallaskin ja siellä poreamme. Siksi kerron tämän, ettei lasten kanssa syyslomalla enää kannata mennä Mallorcan kohteisiin, vaikka sinne matkoja vielä silloin järjestetäänkin, meille ei asiasta kukaan vinkannut ei edes matkatoimisto,
  vaikka olisi hyvän palvelun nimissä voinut niin tehdäkun oli kyse lasten matkasta. Huom! Aurinkomatkat, mutta olishan se raha ollut silloin heiltä pois ja emme ehkä olisi koskaan tutustuneet tähän ihanaan Viva Palmanova -hotelliin. Ja olisihan se pitänyt itsekin aavistaa, ettei vesi ehdi enää lämmetä silloin, mutta ei tullut mieleen.
  Hyvä maku jäi reissusta mieleen....
   
 9. Matkailija 2008 Vierailija

  Sorry siis lämpötila tietysti yli 20 astetta....
   
 10. Alma Ata Vierailija

  Kyselty on mikrosta Viva Palmanovassa ja onhan siellä sellainen. Kahvinkeitin on useimmissa huoneistoissa 4:n kupin kokoa ja joissain peräti 6. Tarkoittaa tietysti Aurinkomatkalaisten varaamia huoneita. Huoneet näyttää siisteiltä, mutta sukat mustuu heti tullessa sisälle, siitä miinusta kun ne ei puhdistuneet edes koneessa pestessä. Joku halusi kissojen ruokkimista ja niitä siis ruokimme. Olivat raukat tosi nälissään. Altaiden vesi oli viileähköä, mutta olipa niissä hyvä kiertokin ja siitä viileys varmaan johtui. Vesi oli hyvälaatuista. Koko hotelli altaineen aivan ihana. Joskus vielä sinne uudelleen olis kiva päästä.
   
 11. Matkafriikki Vierailija

  Kiitos vastauksista. Mielenkiintoinen tuo 4 kupin kahvinkeitin... 2005 ei ollut vielä kahvinkeittimiä eikä mikroa.

  Onko kellään kokemusta ruokaostosten tilaamisesta netistä reissulla? Itse aion kokeilla ensimmäistä kertaa.

  Alma Ata, olen huomannut saman sukkien/jalkapohjien mustumisen kaikissa etelän kohteissa.
   
 12. Alma Ata Vierailija

  Se kahvinkeitin on vain Aurinkomatkojen kautta varattavissa huoneistoissa ja esim. Finnmatkoilta sitä ei saa. Näin mainitsi suomalainen respan työntekijä.
   
 13. nooppi Vierailija

  kahden viikon reissu ohi.Kelit oli mahtavat.Hotelli mukava.Allas alue tosi mukava ja siisti.Aamiainen tosi hyvä ja illallinen kelpo,mahan sai täyteen.Aqualandissa käytiin,ei liikaa ihmisiä.Palman kaupunki ihana.porto piissä käytiin mutta palmassa halvempia liikkeitä.ainoa miinus...siivoojat hanakoita viemään roskiksi luulemiaan tavaroita...
   
 14. joskus teen itse Vierailija

  Kahvia voi suodattaa, ei siihen keitintä tarvita.
   
 15. !!!!!!!!!tööt Vierailija

  !!!!!!!!!
   
 16. miesmenossa Vierailija

  matkaesittessä sanotaan, että miehillä pitää olla illallisella pitkät housut?? siis käypikö caprit, farkut vai mitä tämä tarkoittaa? Ei helteessä lomalla oikein surat housut kiinnosta. Vai pitääkö jättää hotellilla syömättä?
   
 17. nooppi Vierailija

  illalisella kävi miehelle pitkät shortsitkin!
   
 18. ei kosk.enää Vierailija

  Miksi esim Finnmatkojen viikko lokakuun lopussa on 75.-€ halvempi kuin Aurinkomatkojen ????
   
 19. koska aurinkomatkoilla ei makseta erikseen aterioista lentokoneessa ja aurinkomatkoilla on opas bussissa matkalla kentälle ja takas ja ylipäätään enemmän palvelua.
  mutta jokainen päättää maksaako siitä,huoneethan ovat samanlaisia...
   
 20. olllutjakokenut Vierailija

  olin 9/08 am kautta ko hotellissa ja varasin matkan viikkoa ennen lähtöä. sain oikein hyvä kaksion, siisti, tilava ja matka oli kaikinpuolin onnistunut. jatkossakin aion am kautta varata!
   
 21. gamgi Vierailija

  Moi, nostetaan tätä ketjua ylös.

  Varattiin matka Palma Novaan ensi kesäksi ja sen takia aktivoiduin kyselemään tänne.
  Kohdetta kuin myös hotellia Viva Palmanovaa on kehuttu lapsiperheelle sopivaksi. Pieni reissaaja on yhdeksän kesällä.

  - Päivät mennee hotellin altailla aika pitkälti mutta rannatkin kai OK ? Paras ranta ?
  - Snorklaus ?
  - Onko Western Park kokemuksia ? Hyvä paikka ? Muita vastaavia lähistöllä ? Ollaan oltu toisaalla Mallorcalla 2006 ja Marineland on käyty silloin, joten sitä ei kande "mainostaa" :)
  - Joku on varmaan käynyt siellä Hamsin tippukiviluolilla. Onko kokemisen arvoinen ? Pääseekö sinne helposti Palma Novasta ? Meinaan bussilla tms. jos ei huvita lähteä AM:n tai muun retkelle eikä vuokrata autoa.
  - Entäs sitten ruokailu ja ravintolat Palma Novassa. Millainen ja minkä hintainen on Viva Palmanovan illallisbuffet ?
  - Palma Novan ravintolat ? Hintataso (esimerkkejä !), suosituksia ? Vuonna 2006 oli toisessa lomakylässä monessa ravintolassa "menu" eli kolmen ruokalajin setti. Maksoi muistaakseni 8 euroa aikuisilta ja oli yllättävänkin hyvä vaikka ollaan yleensä kartettu tämmöisiä turistimenu-juttuja. Ja muutoinkin oli kohtuuhinnat.

  Palma Novan kävijät ja muutkin näistä asioista tietävät, jakakaa kokemuksianne ja tietojanne, kiitos.
   
 22. nooppi Vierailija

  moi.me myös varattu taas viva palma novaan.oli kiva ja siisti paikka.rannalle pääsee suoraan portaat alas tien tien toiselta puolelta.puoli hoito oli ihan kelpo.aamiainen kannattaa ainaki ottaa.agualand vesipuisto oli ainaki tytön mielestä ihana ja ei liikaa väkee ja aika lähellä.
   
 23. be-bee Vierailija

  meillä on lämpimät muistot westerparkista ja niitä jo tuolla ylempänä kehuinkin. Eli tarjontaa on moneen makuun auringonottoa, uimista, vesiluikumakiä, show -esityksiä (myös lasten makuun), ruokapaikkoja, tivoli tyyppisiä kokuja yms yms.
  Hamsin tippukiviluolillakin käytiin ja vaikuttavathan ne olivat. Olimme tosin am:n matkalla että itse sinne menosta en osaa sanoa. Luolissa ei saa itse kuvata mutta ilmais kuva-kortteja jokaiselle jaettiin ja niitä sai ostaa sieltä lisääkin. Luolan pohjalla on Venetsia-järvi (jos nimen muistan oikein) jossa oli romanttinen "esitys" kera soutuveneen ja viulun. Itse kävisin uudestaan niin westernparkissa kuin nuilla luolillakin jos saarelle taas pääsisin...
   
 24. Kuumana Vierailija

  Esitteessä mainitaan hotellissa olevan myös saunan. Onko kukaan testannut löylyt ?
   
 25. tebis (vierailee) Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti