Hae Anna.fi-sivustolta

voiko lainan maksaa lainalla?

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä apuapliis, 07.05.2012.

 1. apuapliis Vierailija

  auttakaa mua. Minulla on pankista joustoluottoa n.4000e.. haluaisin muuttaa aso kämppään ja tarvitsisin lainaa sitä varten 30 000e. voinko kysyä lainaa pankista 34 000e jotta saisin maksettua toisen pois.. eli suoraan sanottuna maksaa lainan lainalla? myönnetäänhän kaiken maailman rempparahojakin joten vetoanko johonkin valheeseen vai sanonko suoraan "ylimääräisen" 4000e määränpään.. help.. kiitos!:)
   
 2. Krisse Vierailija

  Kerro tilanne rehellisesti pankissa, niin eiköhän tuo onnistune:)
  Helpompaa lyhentää yhtä lainaa, kuin montaa.
  Älä enää sorru kulutusluottoihin, muuten olet liemessä ennenpitkää.

  Onnea uuteen kotiin.
   
 3. onnistunee Vierailija

  Itse ollaan miehen kanssa saatu "halpaa" lainaa pankista kun on sanottu että halutaan rempata, ja käytetty osa niistä rahoista sitten esim. autolainan maksuun. Ihan sillä että päästiin eroon siitä lainasta. Loput meni sitten kyllä remppaan. Ei ne pankista tule katsomaan onko ne rahat mennyt remppaan vai mihin. Eipä ole kyllä talolainaakaan ottaessa vaatineet että se laina on tasan se talon hinta, vaan ovat antaneet ylimääräistä kun taloa ostaessa nyt yleensä tulee ylimääräisiä kuluja muuton vuoksi ja muutenkin.

  Miehen veli joka oli tyhmyyksissään ottanut mitä lie sms-lainoja sai pankista otettua ison ja edullisemman lainan ihan vain näiden lainojen kattamiseen. Että luulisi onnistuvan valehtelemattakin jos ei joku ihan idiootti pankki-ihminen satu kohdalle.
   
 4. apuapliis Vierailija

  mä selvittelin tota asiaa ja he sanoivat etten saa toisen lainan takia nyt uutta!! asia ei ole siis ihan loppuun asti voideltu mutta alustava vastaus oli tämä....

  kannattaako mun kysellä muista pankeista? ymmärtääkseni on helpompaa saada siitä pankista missä on jo asiakkaana..

  hemmetti että ärsyttää.. ja juu jos olisin tiennyt sen 4000e vaikuttavan näin paljon niin olisi varmaan jäänyt ottamatta (vaikka koiran leikkauksen maksuun menikin)...

  kiitos teille vastauksista! kivaa alkukesää!
   
 5. Rikoksen tiellä Vierailija

  Asuntolainan korkoja saa vähentää verotuksessa. Siksi asuntolainaan ei saa liittää mitään muita kuin asumiseen liittyviä lainoja (=asunto, asomaksu, remontti tms). Jos pankki liittää asuntolainaan kulutusluoton (=vanhan lainan), tekee pankki rikoksen ja sinä veropetoksen.
   
 6. Kazi Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.03.2012
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  ^taidat olla kissa ihminen?
   
 7. lainallinen Vierailija

  En usko, että tuo kulutusluotto on oikea syy siihen, että et saa lainaa asuntoa varten. Jos olet muuten "luottokelpoinen" niin kyllä pitäisi 30 teuroa irrota asuntolainaa.

  Kuten tuossa joku jo kertoikin niin kulutusluottoa ei saisi asuntolainaan liittää "laillisesti" mutta käytännössä kyllä otetaan asuntolainana lainaa myös remonttiin ja rahan käyttöä kukaan käytännössä valvo.
   
 8. jumala on kassanhoitaja.   
 9. Pankkitäti Vierailija


  Jos taloutesi on muuten kunnossa, niin suosittelen pankin vaihtoa.
  Tee kyselykierros eri pankeissa, uskoisin että asiasi järjestyvät.
   
 10. Realisti Vierailija

  Älkäää missään nimessä ottako yhteyttä näihin "ulkolaisiin" lainantarjoajiin!

  Vähemmällä selviätte, kun käytte selvittämässä asianne pankissa ja yhdistämällä lainanne, jotta kk-erä olisi tulohinne sopiva.
   
 11. COLE Vierailija

   
 12. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oletpa ongelmaan törmännyt!

  Markkina on täynnä lainanmyöntäjiä, joiden palveluihin kuuluu ns. "lainojen yhdistäminen" eli otetaan uusi edullisempi laina, jolla maksetaan kalliimpi vanha (tai vanhat) laina pois ja käytetään mahdollinen jäljelläjäänyt raha mihin halutaan.

  Jos kirjoittajalla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot, tämän ei pitäisi olla ongelma.

  Jos pankkisi ei halua sinua auttaa, ota muutama tarjous muilta pankeilta, niin varmasti löytyy ja voit vieläpä kilpailuttaa näitä pankkeja! Tämä käy nopeasti netissä!

  Jos haluat myös samalla pienentää maksamaasi kuukausierää, voit pidentää uuden 34.000 € lainan maksuaikaa, vaikka silloin luonnollisesti tulet maksaneeksi enemmän kuluja ja korkoja koko ajalta.

  Jos kuitenkin käy niin, ettet pysty yhdistämään lainaasi, voit ottaa halvemman uuden lainan vain maksaaksesi pois tuon 4.000€ lainan (ja pidentää mahdollisesti maksuaikaa), jolloin tuloksena saat halvemman lainan ja pienemmät kuukausierät!
   
 13. halvin laina Vierailija

  Kyllä lainan voi maksaa lainalla.
  Laina kannatta kilpailuttaa
  edullista remonttilaina www.lainahaku.com
   
 14. Halvin laina Vierailija

  Hae tästä lainaa pienellä kuukausimaksulla www.lainahaku.com
  Myös isompia lainoja.
   
 15. Mato.Maki64 Jäsen

  liittynyt:
  14.04.2015
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Apu tulee siitä, että otat asuntolainasi eri pankista kuin mistä olet ottanut 4 000€:n lainasi. Eli jos kulutusluottosi on pankista A, hae asuntolainasi pankista B. Nykyään ns. pankkisuhteella ei ole merkitystä, vaan sinun kannattaa hakea lainaa monesta pankista. Lainatarjoukset, jotka saat eivät ole sitovia ja saat ne ilmaiseksi. Valitset sitten niistä halvimman, etkä puhu 4 000€:n lainasta mitään.
   
 16. Minna Vierailija

  Itselläni on hieman samanlainen tilanne. Opintolainaa ja pikavippi/joustoluotto, https://www.nordcredit.fi/pikavippi/

  Olisi kiva saada molemmat kerralla pois ja lyhentää pelkästään yhtä lainaa. Kai sitä voisi ottaa jonkin 'rempparahan' asuntolainan yhteydessä.
   
 17. Saarna Vierailija

  Kyllä, ehdottomasti! Lainan maksaminen lainalla pois on järkevää, jos velkataakka on niin suuri, että se aiheuttaa negatiivisia asioita arkielämään. Jos olet ottanut monta vippiä, on lainan maksu fiksua juurikin ottamalla toisen edullisemman lainan, jolla kaikki pikavipit kuitataan hetkessä pois. Vippi ei yleensä ole edulllinen, joten voit helposti napata tilalle paremman lainan ja säästää kuluissa.
   
 18. mr. hystery Vierailija

  Lainan voi kylä maksaa lainalla, mutta kunhan pitää huolen, että maksut onnistuvat sitten myös jatkossa. Edullistakaan lainaa ei kannata ottaa jos sitä ei voi maksaa takaisin. Lainan hakeminen netistä on tarkkaa puuhaa ja vertailuja kannattaa ottaa tueksi, tässä on yksi hyvä lainavertailupaikka.
   
 19. Kai.Vari66 Vierailija


  Kyllä onnistuu! Lainanmyöntäjät eivät kysele lainan käyttötarkoitusta. Niitä kiinnostaa ennen kaikkea se, että lainansaaja pystyy maksamaan sovitut kuukausierät takaisin. Ota 34 000€ laina ilman vakuuksia ja takaajia ja maksa sillä ensin 4000€ laina pois ja loput 30 000€ käytät omaan kämppään. Sinun kannattaa ottaa lainatarjouksia useasta paikasta, koska lainojen hinnoissa on isoja eroja.
   
 20. Melissa Vierailija

  Hi everyone there, I hope you all okay? My name is Melissa Nicholas, I am from Kansas, a few months ago, I became angry in poor financial condition and needed urgent loan to pay bills and to return to my feet because of the economically current financial accounts pankini refused to give me a loan, so I was left with no other choice than to look for unsecured loans online, during my research I was deceived and I went for nearly $ 750 and I was more of a problem and almost gave hopes to get the loan until I found an online post that was the Charleston State Franki's joint testimony of getting $ 50,000 from Kathy Finance Inc. After this, I have decided to contact Kathy Finance Inc., e-mail: ([email protected]) Contact person's contact information,

  I want to express my deep gratitude and also to advise borrowers there to be very vigilant because there are many cheats with the sole purpose of blaming innocent borrowers so you must be careful and alert. For those who need a loan, I recommend Kathy Finance Inc to take contact the company by e-mail: ([email protected])

  Thank you for locking my testimony, I wish you luck.

  yours
  Melissa Nicholas.
   
 21. rosanne Vierailija

  Hae nopeasti ja kätevä laina 3 prosentin korolla. Tarjoamme 24 tunnin online-luottolimiittisopimuksia, joissa on 4 tuntia laina-asiointipalvelua. ota yhteyttä meihin tänään lisätietoja: sähköposti: [email protected]
   
 22. Kvithyll Frank Vierailija

  Onko sinulla minkäänlaisia taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Kvithyll Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia laina-palveluita, jotta voimme vastata taloudellisiin tarpeisiisi, kuten henkilökohtaiseen lainaan, velkojen konsolidointiin, riskipääomaan, yritysluottoon, opintolainaan, kotilainaan alhaisella 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: [email protected] Tyytyväisyys ja taloudellinen menestys ovat tavoitteemme ja työskentelysi meillä on hyvä kokemus. Whatsapp: +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  Sähköposti: [email protected]
   
 23. todennettu Vierailija

  Lainata
  Yksityisen kattavan tarjouksen tarvitsette kiireellistä lainaa fyysisen standardisi täyttämiseksi ja ottakaa yhteyttä meihin täällä seuraavalla sähköpostilla: ([email protected]) 2%: n korolla, johon tarvitset kiitos sinulle hyvä etsiä meille!
   
 24. Mrs Faith Elena Vierailija

  Tervehdys sinulle ..

  Etsitkö kiireellistä lainaa mistä tahansa syystä, kuten: Henkilökohtainen laina, Liikelainaus, Laajennuslaina, Yritystoiminnan käynnistämislaina, Koulutusluotto, Velan konsolidointi, minkäänlaista lainaa 3%: n hinnalla ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja Email: [email protected]

  LAINANANTOJEN TIEDOT.
  Koko nimesi: ...............
  Pyydetty lainan määrä: ..........
  Lainan kesto: .............
  Lainan tarkoitus: ..........
  Hakijan osoite: ...........
  Ammatti: ..........
  Sijainti: ........
  Valtio: ..............
  Maa:.................
  Sukupuoli: ............
  Ikä: .............
  Mobiili .............
  Kuukausitulot:........

  Kiitos, kun odotamme kiireellistäsi vastausta.
   
 25. JOHN JACOB Vierailija

  Hei, Oletko liikemies tai nainen? Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Onko yrityksesi tai projektinne tarvitsevat rahoitusta tai tarvitset rahaa talon tai auton ostamiseen tai tarvitset lainan velan maksamiseksi? Ja sinulla on ollut niin vaikeaa saada lainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta? Jos vastaus on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä Global Finance Firmiin ([email protected])

  Global Finance Firm on globaali lainajärjestö, joka on sitoutunut tarjoamaan nopeat, vakuudelliset ja vakuudettomat käteislainat yksityishenkilöille ja yrityksille tuetulla korolla. Olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin kaikkialla maailmassa. Kun haet kanssamme, haet luotettavaa yritystä, joka välittää rahoitustarpeesi. Hoidamme sinusta koko prosessin ajan.

  ** TARJOAMME KAIKKI LUONNONPALVELUJEN TUOTTEITA 2.5 VUOSIKERTOMUKSESSA **

  Jos haluat tietää lisää Global Finance Fundingista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevalla WhatsApp-numerolla.
  Sähköposti: ([email protected])
  Sähköposti: ([email protected])
  WhatsApp: (+17722073517)

  Odotamme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti