Hae Anna.fi-sivustolta

Voiko olla vastenmielisempää tyyppiä kuin JONE NIKULA?

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Yök!, 05.01.2007.

 1. Yök! Vierailija

  Katsoitteko eilen kun Idols alkoi jälleen? Minua etoi nähdä Jone Nikula nauraa käkättämässä uusille Idols-kokelaille, etenkin tälle 16-vuotiaalle lukiolaistytölle, joka ei ehtinyt kunnolla edes laulaa kun Nikula jo hytkyi hervottomana naurusta. Ällötti kuinka tuo kuvatus saa sairaalloista mielihyvää päästessään taas nauramaan ja mollaamaan näitä nuoria, jotka ymmärtämättömyyttään menevät sinne pilkattaviksi. Taitaa Nikula tehdä juuri sitä mistä selvästikin eniten pitää. Mitä ihmettä Jone Nikula on tehnyt viime vuodet muuta kuin roikkunut niin Idols-tuomaristossa ainoana kaikkina kolmena kautena sekä sillä välillä tunkenut myös kaikkiin muihinkin mahdolisiin tv-ohjelmiin? Minne vaan käännät kanavaa ja suomalainen ohjelma kyseessä niin Nikulan ruma turpahan se siellä.
   
 2. Jone jeeeee....... Vierailija

  Eipäs kun nam!! Tuo tyyli kuuluu ohjelmaformaattiin, muutenhan se olisi leikattu pois tuosta tallenteesta. Otokset on kuvattu viimesyksynä.
   
 3. Käkäkäkä Vierailija

  Sanoit oikein: MENEVÄT sinne pilkattavaksi! Vapaaehtoisesti, olemattomilla kyyillä, korkea aika jonkun jo palauttaa maan pinnalle nämä mummon pikkuprinsessat/prinssit. Turha vikistä, kysymys on viihdeohjelmasta, jonne änkeävät itse itseään nolaamaan.

  Jone itse on kyllä oikein nami, ihan pantavan näköinen, nam nam.
   
 4. formaatti Vierailija

  Sehän kuuluu asiaan, ne arvostelee ja 16-kesäinen yrittää julkuksi, siinä on jotain tosi väärää mielestäni! Jone on ok.
   
 5. antijone Vierailija

  Jone on ällö,p*skantärkee tyyppi joka kuvittelee itsestään liikoja.
   
 6. No voivoi... Vierailija

  No kyllä se Jone aika pehmo on Simoniin verrattuna!!! Ja pyysi tytöltä anteeksikin. Musta saisi olla tylympikin. Ihan oikein tylyttää naurettavia pissaliisoja, jotka luulevat itestään vähän liikoja. Monille tekee hyvää palautus maan pinnalle.
  Jone on ihan jees!
   
 7. neulanen Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  205
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jone on OK. Jos nyt oikein katsoitte, niin ei siitä sakista voinut sanoa muuta kuin voi voi. Iskät ja äiskät ja kumminkaimat kehuuvat kilvan, ettei meidän miramaarit tai janipetteri vaan saa traumoja. Itsekontrolli ja -sensuuri ovat tuntemattomia käsityksiä. "Mä oon tanssinut monta vuotta". Voi elämän kevät.
   
 8. formaatti Vierailija

  Sehän kuuluu nimen omaan ohjelmaformaattiin, että siellä sanotaan totuus idoliksi pyrkijän kyvyistä. Esimerkiksi Heikon lenkki -ohjelmassahan oli myös sama tylyttämismeininki, joka kuului ohjelmaan.

  Oikeasti pisti miettimään, että eikö niillä ihmisillä ole mitään itsekontrollia, miten joku täysin nuottikorvaton ja lauluäänetön voi _oikeasti_ kuvitella osaavansa laulaa?
   
 9. Syrjähyppääjä Vierailija

  Kuinka jumalaisesti Jone Nikula tanssi ohjelmassa Tanssii tähtien kanssa? Waauu! olin täysin myyty, myös hänen mahtavasta kampauksestaan. Taisivat laittaa silloin hänen purukalustoaan kuntoon, joten on kasvoiltaankin melko ok.

  Mutta ihmeellistä, että nämä pienet äidin mussukat eivät tajua, mikä on roolihahmo.

  "Ai ku mä inhoon brookee kaunareissa..."
   
 10. pitkätukkarock Vierailija

  Jone ei oo huumorintajuton vaikka näyttääkin pelottavalta. Aika poikamainen ja silleesti mukava erilainen julkkis, että tuo vähän uutta potkua ikävän tankkaavien ja harmaiden tv-esiintyjien joukkoon. Eikös se anteeksipyyntö kuitenkin kertonut hänen paremmasta puolestaankin jotakin? Ohjelmaformaatti vaatii ilkeää raatia, joka nauraa ja huutelee hävyttömyyksiä -kokeneet ammatti-ihmiset eivät tosimaailmassa ratkea ja tee pilkkaa tuolla lailla, paitsi jos joku ehdoin tahdoin pelleilee. Nuorison kannattais miettiä hetki sitäkin kestääkö pillittämättä jos moiseen ohjelmaan lähtee, sillä naiivius kameran eessä naurattaa myös.
   
 11. LLL Vierailija

  Kyllähän se Jone on suomalaisten miesten joukossa ihan ykkönen.
   
 12. höh Vierailija

  En ymmärrä miks Jone ees pyyti anteeks siltä tytöltä,eihän se ensimmäinen kerta ollu ku tuomarit nauraa esiintyjälle... ja pääs kyllä iteltäänkin mojovat naurut. Jos ne kesken kasvuset pirpanat lähtee tuohon ohjelmaa, ei minusta tarvii itkee jos ei oikeesti osaa laulaa!!! Järki käteen
   
 13. käkäkäkä Vierailija

  Miten ne taidottomat kullannuput luulevat kestävänsä julkisuuden muuten, jos Jonen nauru saa ne pois tolaltaan?
  Seiskan lööpit, salakuvat ja heitot ja entisten kumppanien tonkimiset sun muut mokat tulis kuitenkin julki ja kenelle sitten valittavat? Ai niin, ÄITEELLE tietysti.
   
 14. karoliina52 Vierailija

  Jone Nikula on ihan älykäs ja mukava mies, mutta eilisessä meni pikkasen yli ja hän pyysikin anteeksi tytöltä. Amerikan Idol on toista luokkaa, mutta toisaalta siinäkin tämä ihana ah niin ihana Simon nöyrtyy myös pyytämään anteeksi, kun ihan hurjia lohkoo. Se on miehen mitta ja Jone Nikula on mies! Ehkä hän matki Simonia se hänelle suotakoon...ruma turpa, noa jaa, miehekäs mies, emme me kaikki ole siloposkisia babyjä.
  Ymmärrän sua aloittaj oet tuohtunut, mutta jos ajattelet tarkemmin JN on ihan mukava mies.
   
 15. tessa_ Vierailija

  Nikulahan on ihan hauska tyyppi, älykäskin. Osaa heittää parhaat letkautukset välillä.
  Pyysi sitäpaitsi anteeksi teinitytöltä.
  Kyllähän nää laulutaidottomat aika järkyttäviä oli..

  Musta Nikulan egoilu pysyy vielä aika hyvin kasassa. Siis että välillä tuntuu menevän egoiluksi tuo kommentaattorin rooli mutta toisaalta Nikulalla on hyvät ja selväjärkiset jutut. Hän ei edes edusta roolimallina tunteetonta machomiestä vaan on enemmän sen linjainen, että iso, komea ja miehinenkin mies voi itkeä (Suomessahan ei yleensä saa). Tästä syystä pidän Nikulaa arvossa.
   
 16. Ewe. Vierailija

  Osoittaa kyllä todella hienoa luonnetta, että pyysi anteeksi ! Minun kyllä tuli sääli sitä tyttöstä, että itseänikin itketti. Kiitos Jone !!
   
 17. HYVÄ JONE Vierailija

  Jone on ihan numero uno!!! Sexy hemmo, joka on varustettu huumorilla!!
   
 18. karoliina52 Vierailija

  Samaa mieltä, JN on sydämellinen ja varmasti naisia arvostava mies, olen lukenut joskus jonkun haastattelun ja siitä jäi mieleen. Ehkä kotikasvatuksella on ollut osuutensa asiaan.
   
 19. neulanen Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  205
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu. Varsinkin kun samaa itkukohtausta esitettiin kerta toisensa perään. Varmaan tyttöä itseäänkin harmitti, kun telkku teki hänestä varsinaisen naukumaijan.

   
 20. Tiippana Vierailija

  Jonella on hyvä tausta... vanhemmat ok.
   
 21. loilotiloi Vierailija

  Tuon jälkimmäisen allekirjoitan: kokeneet ammatti-ihmiset eivät ratkea ja tee pilkkaa tuolla lailla. Raadissa viihtyvät ihmiset eivät sellaisia taida olla. Onko esim. Nina Tapio niin upea laulaja että on meriittejä tirskua muille? Olisi vaikea kuvitella suurten tähtien vaikkapa Karita Mattilan alentuvan moiseen.

  Miksi Suomen Idols edes pitää olla formaatiltaan sellainen, että esiintyjiä nolataan? Hyvin riittäisi pelkkä "ei kiitos", kyllähän se jo katselijaa ahdistaa kun ei esitys mene hyvin.

   
 22. Katsoja vasemmalta Vierailija

  Tanja Saarela on paljon vastenmielisempi. Hänen rinnallaan Nikula on nero kuningas.Paljon ennen katson Jonea, joka on aito intelektuelli selvästi.
   
 23. ;MInna Vierailija

  Ei hienon miehen käytöstä!
   
 24. Näin on Vierailija

  Sinäpä sen sanoit. Mielestäni Nina Tapio on just tuollainen kikatti kuin koulutyttö ja oma lavaesiintyminen varsin vaatimatonta. Muistatteko kuinka Taikapeilin aikoihinkin esiintyi koko ajan se sellainen shokki-ilme kasvoillaan.
   
 25. atehph Vierailija

  Jone Hinula on ruskean reiän ritari. Miettikää nyt; Idolssissa molempina kausina on pitänyt valita naismainen hinuri voittajaksi, lisäksi Hinulan muutkin tv-esiintymiset ovat samaa sarjaa, kuten Tanssii tähtien kanssa-homovarietee. Katsoin jonkun jakson sitä ja yritin löytää edes yhden heteromiehen ohjelmasta. Keke Armstrong taisi olla ainoa.

  Eiköhän tälläkin Idols-kaudella voittajaksi selviydy se, joka parhaiten soittaa Hinulan nahkahuilua takahuoneessa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti