Hae Anna.fi-sivustolta

Voimala voimissaan vihdoinkin

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Typertynyt ( tyytyväinen ), 04.03.2008.

 1. Eilen tuli ykköseltä ohjelma Voimala. Siinä oli jo entisten aikojen potkua. Voimalan toinen nainen, Marketta Mattila, juontaja kun hurahti uskoon komukkapelleilyn jälkeen, niin ohjelma alkoi käsittelemään pelkästään uskonnollista hömppää. Eilen ohjelma oli palannut juurilleen, älykästä jutustelua oikeiden vieraiden kanssa. Tervetuloa takaisin entinen Marketta. Piti pitää taukoa ohjelman katsomisessa kun ote lipsui huuhaahan, nyt oli hyvä juttu. Jep. Missä mättää kun ei ole avautunut keskustelua eilisestä ohjelmasta? Siinähän käsiteltiin varmasti tänne kuuluvia asioita ammattilaisten silmin. Se mies joka oli tehnyt syväluotauksen naisiin kirjan muodossa, sai ainakin minut hekottelemaan. Plastiikkakirurgi kyllä palautti kaverin lopussa oikeaan ruotuun. Tyylikäs oli eilinen ohjelma.
   
 2. bodyslam Vierailija

  Samaa mieltä Voimalasta. Meni vähän tylsäksi jossain vaiheessa, mutta nyt oli kiinnostavaa näkökulmaa kauneusleikkauksista ja erityisesti naisten "rooleista" aihepiirin kentässä. Tosin olisin toivonut enemmän asiaa myös miesten kauneusleikkauksista, jotka tuntuivat jäävän hieman naisasian varjoon.

  Mietin myös tuota miehen tutkimusta. Tavallaan ymmärrän hänen pointtinsa "naisten motiiveista näyttää hyvältä saadakseen mahdollisimman menestyvän miehen" a.k.a. luolamiesteoriasta, mutta auttamattomasti hän oli unohtanut käsitellä aineistoaan kaiketi kriittisesti. Ymmärrän hänen näkökulmansa siltä kannalta, että hän selkeästi on tehnyt tutkimuksensa perinteiset mieslasit silmillään ja vetänyt mutkia suoriksi. Toisaalta on vaikea kommentoida sen syvällisemmin aihetta, koska ei ole lukenut tutkimusta.

  Vaikka keskustelijat olivat hyvinkin eri mieltä asioista, keskustelu oli asiallista, viihdyttävää ja äärimmäisen mielenkiintoista. He pystyivät kyseenalaistamaan toistensa näkökulmia huutamatta päällekkäin tai olematta aggressiivisia.

  Huomenna keskiviikkona ko. jakso tulee uusintana puolen päivän jälkeen.
   
 3. hämmentynyt Vierailija

  Ajattelin jo että pääsen keskustelemaan "kerrankin" asiasta ja aiheesta.
  No sen tyrehdytti alkuunsa voimakas arvostelusi Voimalan aikaisemmista ohjelmista.
  En ole huomannut mitään kummempia notkahduksia, toki joku ohjelma on erilainen temmoltaan ja sävyltään kuin toinen, aina olen kuitenkin pitänyt ohjelmista erittäin paljon.
  Että heh...
   
 4. bodyslam Vierailija

  Miksi ihmeessä et voi "hämmentynyt" keskustella, jos joku ihminen on jotain mieltä, jota sinä et ole? Voithan kertoa itse oman näkemyksesi asioihin ja ottaa kantaa ohjelman laatuun sekä sisältöön.

  Jos kaikki ois aina samaa mieltä, olisi tämä maailma kovin tylsä...
   
 5. Ennen kuin tulee ulos tänään iltapäivällä teinipojan ajatuksiltaan, käytökseltään pääministeri Matti Vanhasen ja itkijänainen Susanna Kurosen, ei, oliko se Ruusunen, tuomio, niin hetki tätä aloitusta. Hämmentynyt, rima on erittäin korkealla kun puhutaan ohjelmasta Voimala. Raisa Rauhamaa on huipputoimittaja, Marketta Mattila samoin. Mennään taaksepäin vuosi pari, silloin alkoi muistaakseni tämä "hengellinen kausi". Minulta katosi kiinnostus ohjelmaan välillä. Samoin Yle pisti ohjelman jäähylle välillä jostakin syystä mitä en tiedä. Voimalan parivaljakko on varmasti tämän maan parhain toimittajapari. Mutta, silloin rima on todella korkealla. Tästä on kysymys. Jos muistatte jo menneen Kaken pesulan, siinä oli aika hyviä juttuja, silloin. Joten, kyllä Marketta on hyvä kun vain muistaa pitää tyylin entisen tapaisena. Lopetetaan tämä näin, ohjelman loppu oli loistava, katsokaa se tarkkaan, ne jotka katsotte ohjelman uusintana. Siinä oli sitä jotakin, pelikenttä jäi avoimeksi, eli ääripäätkö ne yksin jäävät, huiput ja uuninpankolla olelevat?
   
 6. hämmentynyt Vierailija

  Kerroin jo näkemykseni eikä lisättävää ole.
   
 7. Laadukkaat miehet saavat laadukkaat naiset, oli väite kirjailijalla. No, meillä on Matti Vanhanen, meillä on Ilkka Kanerva. Laadukkaita ovat hakemassa. Tuli mieleen, kun ajattelin, kehen tai mihin voisi verrata vaikkapa Mattia. Soveltuvin osin "rinssieversti" Pekka Lipposeen. Matti ja hallitus ovat perustamassa meidän rahoilla pohjoiseen liimapuutehdasta. ( Kymen sanomat, 6.3.2008, Haminassa lomautetaan liimapalkin tekijät. He olivat myös kokeilleet tehdä lapin puusta liimapuuta, mutta puu on liian mustaoksaista eikä kelpaa edes lasten leikkikaluihin.) Mitä tulee mieleen Matista, eikö ennen ritari puolustanut neitoa miekalla, vasta sitten oli toisen "miekan" vuoro. Mitä tekee Matti, sohasee pari kertaa "miekallaan, vie sen jälkeen entisen tyttöystävänsä oikeuteen, "antaen oikeuden miekan puhua". Mutta, mitä tulee mieleen Matista, tulee mieleen "rinssieversti" Lipponen, joka myi ulkolaisille tuohivirsuja. Ja kas, siinähän oiva artikkeli pohjosen ihmisille. Nyt meillä on sitten tämä Ike ja opetusministeri Sari Sarkomaa. Tarvitaan siis uutta innovatiivistä otetta. Perustetaan kolmen kohdan yliopisto, tekniikkaa, taidetta, ja kaupallisuutta. Tuohivirsuja kehitetään, tehdään siis taidetta, uutta muotoilua, liimataan pohjiin Nokian kumia, nastoilla, tekniikkaa. Pistetään Ike kanerva näyttämään mallia käynnyllä uusille myyntitykeille, kaupallisuutta. Kyllä näillä eväillä opetusministeri jo pääseekin toiseksi Laimi Lovisa Leideniukseksi. Mitä meillä siis on, onko meillä tuohivirsuhallitus, sekö meillä on? Pomona häärii miekka, "miekka" Matti, sekä meillä on, hänkö meillä on?
   
 8. dull boy Vierailija

  se on sitä silti. :)

   
 9. plaatu Vierailija

  Kenties saavat mitä ansaitsevat! :)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti