Hae Anna.fi-sivustolta

Von Hertzen Brothers

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä innokas fanittaja, 12.08.2008.

 1. innokas fanittaja Vierailija

  Tosi ihquuuu bändi noi hertsikat. Ja soittaa ihan ok musaakin. Tyttöjen kanssa ollaan koko talvi mietitty kuka noista on södein? Siis kuka? Porukan mielipiteet on jakaantunut meitä suuremmassa asiasta keskustelleessa piirissä melkeen prosentilleen näin: Kie 40% Jonne 40% ja Mikko 20%. Musta södein on toi iiiiiiiiihanaaaa Kie :):) Oon käyny hertsikoitten joka kolmannella keikalla, siis ne on niin södejä. Ja kuten sanottu ei toi musiikkikaan hullumpaa oo :)   
 2. siis vähäx ihquu, mut mix niiden musa on sellasta niin, porgee vai mitä ne isot pojat sanooo, siis ei jaxsaz millään keskittyy
   
 3. hus hus hus Vierailija

  Menkää pissaliisat koulunpenkille.
   
 4. vetovoima Vierailija

  Hei me ollaan mietitty ihan samaa, että miksi käydään Hertsikoitten keikoilla aina vaan. Onko syynä musiikki vaiko bändin jäsenet? Ollaan päädytty siihen, että veljekset vetää keikoille. Ja muillakin näyttää asia olevan näin, ainakin mitä ollaan juteltu muun yleisön kanssa. Keikoilla näkee kaikenikäisiä ihmisiä, paljon naisia. Kyllähän sen arvaa, kun noin söpöt pojat soittaa, että yleisöstä on suurin osa naisia :)

  Vaikka kyllä me kaikki tykätään juuri tuollaisesta progressiivissävytteisestä rockistakin, mutta ehkä musiikki ei ole se suurin syy mikä innostaa Hertsikoitten keikoilla, vaikka hyvää onkin.
   
 5. Niilofani Vierailija

  Proge on lempimusaani ja Hertsikat yksi kotimainen lempibändi ja Kie ehdottomasti söpöin Hertsikka! Eipä siellä Von Hertzenien keikoilla montaa pissistä näy, aikuiset miehet vetoavat hieman pissiksiä vanhempiin tyttöihin.

  Olin torstaisella Neil Youngin keikallla ekaa kertaa ja se oli todella elämys! Young soittaa tunteella jota on vaikea käsittää noin pitkän uran tehneelle enää mahdolliseksi! Ei harmita enää vaikka en päässyt Roskildeen, jossa Niilo veti kuulemma tosi upean keikan.
   
 6. Tanjan mielestä söpöin on Mikko joka halailee Ammaa
   
 7. Mikko lienee pissisten mieleen huhuttuine Tanja seukkailuineen, mutta yhtye on oikeasti hyvä eikä vain otsikoissa yhden jäsenensä takia pysyvä julkkishöhhö! Kuunnelkaa joskus Hertsikoiden musiikkia niin ymmärrätte!
   
 8. Hirveän näköisiä miehiä kaikki. Huonoa musaa. Antavat kuvan, että ovat olevinaan maailman napoja. Ihan turha koko veljessarjan "yhtye".
   
 9. sannit Vierailija

  Toi huhu on ihan tuulesta temmattu ja harmittaa luultavasti Mikkoa? Hertsikoitten ei tosiaan tartte hakee hömppäjulkisuutta, hyvä melodinen ja progehtava rokki puhuu puolestaan. Keikoilla pääasia on musiikki (ja veljekset) eikä hömppäjulkkikset.
   
 10. Jonnesöpöin Vierailija

  Jonne on söpöin...
   
 11. Neil Young Vierailija

  Käviks kukaan Neil Youngin keikalla?
   
 12. Kyllä se Kie on! Vierailija

  Jonne vai Kie? Jompi kumpi :) Ihania molemmat, myös Mikko. Poikien karisma saa naiset keikoille, turhaa kateellisten panettelua että muka rumia. Tuollainen salaperäinen uushippityyli puree moneen naiseen paremmin kuin prätkätyyli.
   
 13. Niilofani Vierailija

  No aitous ei ole ihan in jos tyyli on hiottu ja viimeisen päälle mietitty nuorekkuus, älykköys ja hippiyslookit. Mutta toisaalta pääseekö nykyään muka muuten yhtään pinnalle? Ei kukaan pelkällä musiikilla ja olemalla oma itsensä enää etene! Ellei sitten ole joku superlahjakkuus.
   
 14. ihan sama Vierailija

  ihan sama. vähempää vois kiinnostaa vanhat miehet
   
 15. dutchess Vierailija

  Jonne, ehdottomasti! Ihan sama, vaikka pojuja olisikin vähän stailattu, kyllä niiden naamoja kehtais katella toisenlaisessakin tyylissä! ;)
   
 16. poikabändi Vierailija

  Tyypillinen ulkonäköön perustuva poikabändi
   
 17. Kiefani Vierailija

  Kie Kie ja Kie. vaikx ois kuinka stailattuja sama se, kyllä naisenkin silmä lepää kauniissa miehessä. käykää vaikka keikoilla niin näette omin silmin miksi pojat on niin suosittuja.
   
 18. mikkofani Vierailija

  kirjoitin tänne jonneskin johoskin Suomen komein mies -keskusteluun, että kyllä se on Mikko von Hertzen!
   
 19. Kunchen Vierailija

  ¨

  Miten muuten pärjätä tässä ulkoiseen olemukseen keskittyvässä maailmassamme? Rohkea se joka uskaltaa olla vain oma itsensä, mutta kuka kuulee hänestä koskaan?
   
 20. juuliandiary Vierailija

  Edelliselle kirjoittajalle, olen lukenut viimeisen vuoden aikana Von Hertzen Brothersista monta juttua joissa komea ulkonäkö ja rento tyyli ovat näkyneet päällimmäisinä ja aah, niin vaikuttavina. Mutta en ole kuullut bändin yhtäkään biisiä tai käynyt keikoilla. Silti tunnen bändin ulkonäöltä (komeita ovat) ja mieli tekisi keikalle jos ei muuta niin ihastelemaan komistuksia. Näin nykypäivänä ponnistetaan pinnalle. Ja mitä vikaa siinä on? Jos he soittavat hyvin kuulemme heistä vielä vuosien päästä ja julkisuus keskittyy silloin musiikkiin ei ulkonäköön. Annetaan komistusten yrittää, se on meille naisille vain silmäniloa!
   
 21. emilii Vierailija

  Julkisuuden ja ulkonäön vauhdittamana lähin kuuntelemaan bändii ekaa kertaa tänä kesänä, mutta kyllä ne hyvin soittaa. Ja Jonne on komein elikkä ihquin
   
 22. Jet&Hro Vierailija


  Joo ja Von Hertzen Brothersit lämppäreinä ei vakuuttanut mua vieläkään. Yhä edelleen tää bändi vaan tuo mieleen jonkun vanhan 60-luvun progee soittavan coverbändin. Huh. Komeita ovat ja siihen jääkin.
   
 23. edellisen sisko Vierailija

  tää keskustelu on IHQ ja mun suosikki Kie, ja veljekset niin Keski-Eurooppalaisia ihquja
   
 24. silmäniloa Vierailija

 25. Nexu Vierailija

  Mitäköhän ihmeellistä Hertzenin pojissa on??! Mun mielestä ne on epäsiistin näköisiä tyyppejä ja ei ainakaan millään muotoa kauniita.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti