Hae Anna.fi-sivustolta

Von Hertzen Brothers

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä innokas fanittaja, 12.08.2008.

 1. o.i.s.k Vierailija

  Ihanaa Hertsikka ketju täällä:):):) Niiden omilla sivuilla kun ei oikeen kehtaa makustella kuka komein ja ihquin...joku on siellä heti nokka kippurassa tommosesta. Kauhean vaikea sanoa oisko Kie vai Jonne. Tosi vaikeeta. Sanon kuiteski ett toi Kie on ihquin.
   
 2. keitä nää on... Vierailija

  ...Onks ne nää joka lehdessä poseeravat urokset? Ihan hyvännäkösiä olen noteeranut. Mitä musiikkia ne soittaa?
   
 3. Taitaa olla kirjotuksista päätellen 12-15v. pikku teinien "ihkuuuu" bändi.
  Oikeasti, en itse pidä kyseistä bändistä, enkä sano miehistä mitään.
   
 4. Dutchess Vierailija

  Ettei heidän kotisivuillaan voi keskustella ulkomusiikillisista asioista... :( Mutta tiedän kyllä naistyypin, joka vetää herneet nenään tästä. Ovat juuri niitä, jotka yrittävät olla muita parempia ja ovatkin varmasti älykkäitä ja korostavatkin tätä, kun ei oma ulkonäkö ole välttämättä parhain... Mutta pointti olikin se, että onko pakko aina kaikki otta niin vakavasti? Mukavaahan se on, kun pojat ovat komeita! Minusta on hauskempaa katsella lavalla hyvän näköisiä miehiä, kuin rumia. Sori, mutta niin se vaan menee!!! Tosin, jos jonkun yhtyeen musiikki on mieleeni, en jätä menemättä heidän keikalleen sen takia, että yhtyeen jäsenet ovat vähemmän kauniita :D.
   
 5. nimimerkki-erkki Vierailija

  Jonne on kaikista ihanin, en tykkää progesta, mutta Jonnen takia vaivaudun keikoille. Ihanaa kun on meilläkin tällänen syötävien söpöläisten poikabändi.
   
 6. katse ja Vierailija

  musiikki. Ne ei oo tavallisia.
   
 7. Jonne. Vierailija

  Jos ne olis Zeppelinin lämppäreinä VAUUUUUUUU Jonne BEST :):):)
   
 8. parvati Vierailija

  Se vois olla kyllä kova juttu, huh, oikein väristyksiä aiheuttaa..Söpöjä poikia ovat kaikki (vaikka en voi sille mitään, että välillä ulkonäkö tosin vaikuttaa ehkä liiankin laskelmoidulta, mutta so what ), mutta että se söpöys yhdistettynä ainakin Mikon sielukkuuteen, siinä on sitä jotain! Ja en tiedä äkkiä toista poppoota, jossa noin kauniit veljekset soittavat noin kaunista musiikkia..
   
 9. parvati Vierailija

  Se vois olla kyllä kova juttu, huh, oikein väristyksiä aiheuttaa..Söpöjä poikia ovat kaikki (vaikka en voi sille mitään, että välillä ulkonäkö tosin vaikuttaa ehkä liiankin laskelmoidulta, mutta so what ), mutta että se söpöys yhdistettynä ainakin Mikon sielukkuuteen, siinä on sitä jotain! Ja en tiedä äkkiä toista poppoota, jossa noin kauniit veljekset soittavat noin kaunista musiikkia..
   
 10. Jj55 Vierailija

  Onko Mikolla huumeiden kanssa ollut ongelmia? Sellasta olen vain kuullut...
   

 11. No ei voi ei. mä käyn niiden sivuilla, mutt ei siel voi ulkoisista seikoista puhuu. kamalaa jos joku uskaltaakaan mainita niitten ulkonäöstä vaikka ne oikeesti onkin tosiiii söpöiiii. ja näkeehän nyt sokee reettakin että ulkonäköön ja tiettyyn imagoon on tässä bändissä satsattu enemmän kuinniissä bändeissä jotka välittää ulkonäöstä hevonkuuset. hertsikoitten imago kyllä puree tyttöihin ja se kai on tarkoituskin :)
   
 12. No ei se kauneudesta johdukaan eikä ne oo ees komeita vaan ehkä hitusen naismaisia. Mutta kuitenkin miehiä, jotka ovat ymmärtäneet mikä tyyli vetoaa naisiin. Kaikki naiset eivät tykkää könsikkäistä tai edes komean miehekkäistä miehistä joihinkin vetoaa enemmän tällänen hippirockrento -tyyli. Kun tyyli on mietitty kohdalleen se vaikuttaa suosioonkin!
   
 13. fanitar. Vierailija

  Kyllä musiikki on pääosassa tällä bändillä :)
   
 14. mantra Vierailija

  Niinpä, pitkästä aikaa suomalainen bändi, joka kolisee ja kovaa, sävellykset ja lyriikat uppoo ja keikalla välillä melkein tippa linssissä meiningistä..Ulkomusiikilliset seikatkin ok, vaikka ihmettelen, että onko Mikko poppoosta ainoa, joka hikoilee, kun ainakin Freedom fighter-videolla näin tuppaa olemaan;)
   
 15. tosi tosi nainen.. Vierailija

  Aivan kamalaa...niin musa kuin nämä ämmämäiset äijät. Yöks............)))
   
 16. palolem Vierailija

  Joo, no onhan ne hieman eri sarjaa, kun esim.Popeda, heh..
   
 17. Yksi kolmesta Vierailija

  Mikko olisi söpöin, jos pesisi sen kuontalonsa hieman useammin. Pidän pitkistä miehistä, se Kie on ihan tappi. Nuorimmalla on käytöstavat vähän hakusessa.
   
 18. My Brother Jake Vierailija

  Kovin harvoin näkee hymyä veljeksistä muilla kuin Mikolla ja jos sanotaan, että "silmät ovat ikkuna, josta näkee, onko sielu kotona", niin sielukkaat ovat Mikon silmät, ei mahda mitään..


   
 19. Kikkelis kokkelis Vierailija

 20. Uranus Vierailija

  Magnus Mikael Von Hertzen on tähdistä kotoisin..
   
 21. kielari Vierailija

  Niiden musiikki on ihan vitun epäkiinnostavaa. Mm. "mä en tiedä mitään jos et säkään tiedä...säkä säkä käkä käkä" - on esim. niin naurettava lällätys; kertokaahan nyt, että mitä jumalaista siinäkin biisissä on, miten tollastesta paskasta tulee hitti?

  Bändihän on niinkuin 4Ruusua - n o l o.
   
 22. Hoooooh Vierailija

  Maailman turhin bändi! Voisko enää mitäänsanomattomampaa musiikkia olla, tylsistä veljeksistä puhumattakaan. Paljon melua tyhjästä.
   
 23. l-o-v-e Vierailija

  Musiikkimaku on yksi niistä asioista, joista voisimme kiistellä loputtomasti, kaikki ei kolahda kaikille ja hyvä niin..mutta annetaanko Don Huonojen bändinä levätä rauhassa, musiikki kuitenkin elää..Mitä tulee Vhb:hen, niin vellosten tylsyydestä en tiedä, mutta en nyt ihan mitäänsanomattomaksikaan heidän musiikkiaan luokittelisi ja jollain tavalla taitaa kuitenkin vhb kiinnostaa, kun palstalla pyörit;)
   
 24. 1951 Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti