Hae Anna.fi-sivustolta

Vorwerk-imuri

Viestiketju osiossa 'Kodinhoito' , käynnistäjänä pölyt pois, 22.11.2007.

 1. Mahtava laite Vierailija

   
 2. Paras imuri ikinä Vierailija

  Jos ostaa marketista halvalla massatuotteen, saa halvan massatuotteen. Niin se vain on.
  Vorwerk on aina luonut uutta ja hienoa tekniikkaa ja patentoinut oleelliset osat joten muissa ei ole näitä ominaisuuksia. Jotain voi myös päätellä siitä, että muiden imurien moottorit kuluttavat 1600 -2400W virtaa (nykyään ei saa olla enää 1800W isompia tehoja) ja Vorwerk tarvitsee vain 800W mutta pystyy puhdistamaan silti tehokkaammin ja helpommin kuin nuo "huippuimurit". Ehkä silläkin on jotain merkitystä että edelleen Vorwerkit suunnitellaan Saksassa ja myös valmistetaan Saksassa. Mikä muu merkki ei ole siirtänyt tuotantoa halpamaihin??
  Tuli kerran ovelle Kirbykauppias joka väitti myyvänsä Vorwerkia parempaa imuria ja haukkui edellisen paskaksi.
  Päästin hepun esittelemään ja jaksoin puolisen tuntia kuunnella noita valheita kunnes Kirby käynnistettiin. Sitten oli pakko käskeä myyntitylkki ulos ettei olisi tullut kuulovammaa. En tosiaan tiennyt että jokin imuri voi pitää niin hirveää ääntä kun olen Vorwerkiin tottunut jo 90-luvulla. Kirbymies haukkui minut sekä imurini sitten lähtiessään ja paineli tiehensä. Että sellaista.
  Ei kannata luottaa kuulopuheisiin vaan pyytää esittely ja kokeilla itse. Ei se mitään maksa eikä ole pakko ostaa juuri silloin. Saa paikat siistiksi ja voi miettiä sen jälkeen. Sitä ei myöskään pitäisi persaukisten haukkua täällä palstoilla varsinkin kun ei selvästikään ole mitään käsitystä ko. laitteesta. Maahantuojan sivut löytyvät netistä, sieltä voi tilata varmaan esittelynkin.
  Täällä on helppo huudella kun ei joudu mihinkään vastuuseen ja voi purkaa pahaa mieltään vaikka siinä asiassa että on itse esim. epäonnistunut myyntimiehenä. Nostan hattua noille myyjille jotka jaksavat kulkea kauppaa hakemassa ja ovat aina iloisia ja asiallisia. En ainakaan itse ole kuullut keneltäkään että Vorverkin esittelijä olisi käyttäytynyt huonosti asiakasta kohtaan. Vorverkista laitteena kuuluu pelkkää hyvää, enkä yhtään ihmettele. Ostin toisen Vorwerkin koska malli oli niin hieno ja kevyt vanhaan verrattuna, silti tuo vanha -91 mallinen Vorwerk on täydessä iskussa . Eipä pärjää kestävyydessä mikään muu merkki ja tarvikkeita saa yhä noihin vanhoihinkin edustajilta tai maahantuojalta. Jos vielä ostan joskus uuden imurin se on taatusti Vorwerk. Hinta on ensin ajateltuna korkeahko mutta sille rahalle saa todella vastineen ja kun katsotaan käyttöikää niin halpahan tuo on, paljon halvempi kuin halvimmat tarjousrimpulat. Järki on kallista.
  Tuon Kirbymyyjän sonnan jauhanta oli kyllä sitä luokkkaa että sille löytynee nimike rikoslaista. En tiedä missä niitä heppuja kasvaa mutta jotain outoa siinä oli. Valitettavasti näillä palstoilla menee monilla asiat sekaisin ja tuotteetkin sekoitetaan keskenään. Tää on niin tätä päivää.
   
 3. savinen Vierailija

  Oletko saanut jo apua?

  Kirjoita ja ota talteen: [email protected]
   
 4. 1809 Vierailija

   
 5. Enni Vierailija

  Ostaisin vorwerk imurin. Onko kellään jäänyt tarpeettomaksi?
   
 6. Vorwerk myyjä Vierailija

  Täältä löytyisi yksi ylimääräinen, on isoäitini perintöä. Malli taisi olla VORWERK KOBOLD VK 140.
   
 7. hepa Vierailija

   
 8. hepa Vierailija

  Minulla on vorwerk 121 imuri. paljon eri suulakkeita ja mattorulla juttu (tamppari?) Tämä on äitini vanha ja putsaus sun muut jätän seuraavalle. Lähtee ihan 50e hintaan koko kapistus. jos jotakuta kiinnostaa :)
   
 9. hepa Vierailija

  [email protected]
   
 10. Löytyy Vierailija

  .. nimittäin ylimääräinen Vorwerk. Puhdistettu ja huollettu. Ostin uuden enkä raaskinut luopua vanhasta mutta kyllä se on jäänyt käyttämättä tuon uuden myötä. Uusi on hiljaisempi ja nätimpi mutta muuten kyllä vanha siivoaa ihan samalla tavalla.
  Ketä kiinnostaa, voi meilata: [email protected]
   
 11. AN79 Vierailija

  Sain käyttööni tuollaisen tammikuussa 2018. Yrittäjätuttavani Kouvolasta toi sen.
   
 12. vierailija Vierailija

   
 13. Siivoilija Vierailija

  Vorwerkki on todella hyvä, tai ei , se on loistava , enkä usko että vastaavaa löytyy muilta. Sen verran on noita "hyviä" 39-850 euron imureita tullut hankittua, etten hanki enää.
  Pyytäkää myyjältä esittely ja päätelkää itse. Täällä kaiken maailman huru-ukot ja akat puhuvat paskaa vaikka eivät ole ko. laitetta koskaan nähneetkään. Kaikki on suhteellista mutta se on varmaa että muuta merkkiä en enää edes harkitse. Siivotkaa ihan rauhassa noilla halpahalliromuilla jos haluatte pölyn ja skeidan joukossa asua. Jokainen tavallaan. Kannattaa ottaa huomioon että vaikka noita halpiksia tai vähän kalliimpiakin imureita ostaisit aina uuden kun takuu loppuu (tämän päivän laadulla juuri näin) niin silti ei omista koskaan puhdasta kotia. Hengitelkää ihan rauhassa likaa ja pölyä mutta täällä ei kannata itkeä jos joku panostaa laatuun ja asuu puhtaassa ja raikkaassa kodissa. Se on ihan oma valinta.
  Ai niin, taas on ilmaantunut noita Vorwerkin tarvikkeiden piraattiversioiden kauppiaita (esim. ostotukku.fi) jotka myyvät paskaa ja väittävät aidoksi. Älkää hyvät Vorwerkin omistajat menkö lankaan. Ostakaa aitoja, nuo piraatit hajottavat hyvän koneenne kun eivät ole laadukkaita. Esimerkkejä on riittävästi. Nuo pussit on tehty kuten normi pölynimurinkin pussit mutta Vorwerkki toimii eri tavalla ja aivan eri tehoilla joten pussi repeää ja paskoo moottorin. Orkkisosilla on takuu, nuo piraattikauppiaat pistävät rahat taskuun ja häipyvät kun alkaa pyryttää tupaan. Korvausvastuu on mutta mistäs otat kun koko firma häviää?
  Kysykää omistajilta. Vorwerkki kestää komekymmentä vuotta joten ei sitä kannata rikkoa kun on kalliskin. Multa saa vinkkejä, kuka haluaa.
  Köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa. Ei ole myöskään pakko siivota jos tykkää elää sontiasina. Hyvää kesää kaikille. Nyt on kevätsiivouksen aika, pesenpä ikkunat tuolla Vorwerkin mainiolla ikkunapeurilla jonka sain kaupan päälle
  kun ostin joskus oman Vorwerkkini. Työn iloa kun on kunnon laitteet !
   
 14. vierailija Vierailija

   
 15. siivoushirmu Vierailija

  Tutustuin Vorwerk imuriin työpaikallani ja huomasin heti että jeess! Minäkin haluan sellaisen. Kun olin yhteydessä maahantuojaan, omistaja alkoi selittää jotain omia asioitaan eikä selvästikään tiennyt yhtään mistä puhui kun aloin imurista kysellä. Pian kävikin ilmi että omistaja pyörittää yksin hommaa mutta ei tiedä koneista juuri mitään.
  Haluan kyllä edes vähän asiantuntemusta myyjältä kun on kyseessä noinkin kallis ostos.
  Miten näin voi olla?? Onko koko homma nyt sitten loppu?
  Voisiko joku kertoa, mistä voisin ostaa uuden tai vähän käytetyn Vorwerkin. Pliis.

  Siivoushirmu
   
 16. vierailija Vierailija

  Apua Vorwerk hätään.

  Keskustelin muutaman ammatti-ihmisen kanssa joilla on kokemusta Vorwerk-
  laitteiden käytöstä. Oli monenelaisia kokemuksia mutta lopulta kuitenkin vaikutti että jonkinlainen alasajo olisi meneillään. Selvitettyäni asiaa, huomasin että ongelma kulminoituu aiemmin Vorwerkeja maahantuoneeseen Siiwerk Oy:ön. Kaikki myyjät ovat lähteneet muualle ja huoltokin nilkuttaa . Uusi omistaja on vaatekirppistä pitänyt vanha rouva vailla minkäänlaista kokemusta tämän tyyppisestä toiminnasta. ??? Ei välttämättä kovin hyvä yhdistelmä.
  Puhelu yritykseen paljasti totuuden vielä paljon karummaksi.
  Maahantuoja (nyt jo entinen) on tosiaan vaihtanut omistajaa eikä palveluksessa ole enää yhtään henkilöä joilla olisi kokemusta merkin myynnistä tai huollosta. Nykyinen huolto näyttäisi toimivan omistajarouvan talutusnuorassa ja koneita päätyy ties minne. Useita tapauksia on jo, valitettavasti.
  Nykyinen omistaja näyttää keskittyvän lähinnä entisten työntekijöiden parjaamiseen vaikka itsellään ei selvästikän ole ammattitaitoa edes nimeksi. Puhumattakaan teknisestä tietämyksestä. Sekoitti esim. pölypussin ja suodattimen ja väitti olevansa oikeassa. Hmmmm...?
  Surullinen tapaus mutta onneksi tavoitin henkilön joka on vuosia toiminut merkin parissa ja häneltä saa sekä tietämystä että tarvikkeita sekä myös koneita tarvittaessa.
  Kuuleman mukaan löytyy uusia sekä vähän käytettyjä.
  Myös toinen huoltoliike on olemassa. Ei siis tarvitse enää kärsiä huonosta palvelusta.

  Laittakaa viestiä, ketä kiinnostaa niin lähetän yhteystiedot.
  Meidän Vorwerk-uskollisten on pidettävä yhtä jotta emme joudu siivoamaan huonommilla väilineillä. Joulukin tulossa.

  Huh , mikä helpotus. Ei tarvitse sittenkään ostaa huonompaa imuria.

  Iloinen siivoilija
   
 17. vierailija Vierailija

  Terve mulla olis vorwerk myynnissä kaikilla lisähärpäkkeillä.
   
 18. vierailija Vierailija

  https://www.tori.fi/vi/67520608.htm
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti