Hae Anna.fi-sivustolta

VUODEN 2009 TYRKKY???

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä PEKKA, 18.11.2009.

 1. kakkis Vierailija

  Pariskunta Karpela ja Erjola on vuoden tyrkky. Mertala taas on linssiludetyrkky: käteltävää on katsottava silmiin, ei kameraa.
   
 2. oujeeeeeeeeee Vierailija


  Kampela, koskapa hän ei oo ees mikään bb-julkkis/julkisuudella tienaava vaan tienaa hyvän palkan ihan muualta, mutta roikkuu silti tyrkkyjulkkisten innokkaimpana tyrkkien ilmoille mitä juttua tahansa aitoon tyrkkytyyliin tiukoissa ja paljastavasti vaatteissa.
   
 3. Bravo Vierailija

  Karpela vetää roskalööpeissä rypemisen taiteen pahimpien BB-tyrkkyjen tasolle. Ja rouva koristaa ja kunnioittaa eduskuntaa läsnäolollaan kansakunnan asioita "hoitaen." Äänestäkää seuraavaksi koko BB-talollinen sinne Arkadianmäelle.
   
 4. Oppalaa Vierailija


  Ihan alkuun mun oli vaikee uskoa että tanja karpela voi olla noin epäuskottava... syystä että on politiikassa.
  Joskus aikanaan ihmettelin että eduskuntaan ylipäätään pääsee sosionomin koulutuksella, ja tuliko hänestä peräti ministeri, hmmm.

  Summa summarum on se että tanja karpela on nyky-yhteiskunnan prototyyppi: nainen jolla on lapsia monelle miehelle. Mutta että hänkö vielä päättää suomen asioista... (en noita hänen asemiaan muista :)
  Aivan tosi upeaa jos hän vaivautuu "hoitamaan" ööö... asioita? Niiku tässä suomen maassa. Niinku järkkää tai sillee.
   
 5. Mollukkapullukka Vierailija

  Voi herranjestas oikeesti tätä Karpela-vihaa.

  "Joskus aikanaan ihmettelin että eduskuntaan ylipäätään pääsee sosionomin koulutuksella, ja tuliko hänestä peräti ministeri, hmmm."
  Kuule, sinne pääsee ihan ilman koulutusta, tai hiihto- tai uimakoululla esimerkiksi.

  Ihmetyttää myös että ihanko oikeasti te uskotte kaiken mitä nää laatulehdet kirjottaa? Ihan henkilöä haastattelematta ainakin Iltalehti roiskii sivuilleen mitäsattuu sontaa.
   
 6. kansanedustajana Vierailija


  Sonnasta saisi äkkiä oikeustuomion. Ja vähän vaikea uskoa, että Iltalehti ihan itse keksii tälläisia asioita kuin, että "ristiäiset siirtyvät nyt" ja "pohdimme Jannen kanssa tulemmeko Linnan juhliin ollenkaan" ja "myös isän täytyy osallistua vauvan hoitoon öisin ja ...." ja "olen varmasti onneni ansainnut" ja "vauva on ihan enkeli" ja "vauvalla on isin tukka ja äidin silmät" ja "Risto Autio olisi mielenkiintoinen ministeriksi" ja ....

  Miksi Iltalehti ei keksi näitä juttuja kenestäkään muusta poliitikosta?

  Huomasitko muuten, että Karpelan mustasta juhlamekosta, jossa hän on esiintynyt sekä ex-miehensä Ollin kanssa että nykyisen miehensä Jannen kanssa oli nyt Jannen kanssa juhliessa lyhennetty ehkä kymmenisen senttiä olkanauhoista, joten koko puku oli kymmenisen senttiä ylempänä kuin Ollin kanssa juhliessa? Kansanedustajan edustavuutta :)
   
 7. feikki heikki Vierailija

  Antti taisi sanoakin jotain että miljoonat ihmiset olivat heidän häissään. No, saatiinpahan omin silmin nähdä miten lyhyt avioliitto virallistettiin. Onko vaihtoehtoja vastasi Antti papin kysyessä tahdotko ottaa tämän.. Ei tarvinne kauaa odottaa kun avioliiton satamaan purjehtineet esittävät itselleen kysymyksen oliko vaihtoehtoja.
   
 8. voi voi Vierailija

  Näiden Karpelan arvostelusta joka välissä älähtävien mielestä kyseinen nainen on ilmeisesti hoitanut leiviskänsä kansanedustajana esimerkillisesti ja on vain joku säälittävä median uhri, josta levitellään perättömiä sontajuttuja. Ikävä kyllä satun tietämään, että kyseinen nainen ihan itse tyrkyttää itseään jatkuvalla syötöllä sattumoisin juuri näille sontaa kirjoittaville aviiseille. Kuvitteletteko esim. että iltapäivälehtien ja Seiskan eli juuri maan ykköslaatulehtien toimttajat ja kuvaajat olivat paikalla "sattumalta", kun rouva vasta synnyttäneenä vauva kainalossa poseerasi Jorvin pihalla ja keikisteli kuvaajille viimeisen päälle puleerattuna korkosaappaissaan? Kaksi edellistä vuorokautta siellä pelehti kameroiden edessä lausuntoja antamassa tämä herra Erjola, eli mitä ilmeisimmin on nyt löytänyt toisen aivan samanlaisen tyrkyn kumppanikseen. Vuoronperään sitten soittavat toimittajille. Miksei näitä juttuja keksitä kenestäkään muusta poliitikosta, ei ainakaan tällaisella syötöllä? No jos vaikka siksi, että keskittyvät julkisuuden sijasta enemmän siihen työntekoon ja pitävät yksityiselämänsä yksityisenä. Toisin kuin tämä kansanedustaja. Sääliksi käy vastasyntynyttä, jota myydään tällaisella draivilla iltapäivämedialle, vauvaparan Jorvin reissukin oli täysin julkista riistaa.
   
 9. janne Vierailija

  Ani harva arvostelee itse Karpelaa, onhan hän näyttävä, mutta pelkällä kauneuden ja julkisuushakuisuuden yhdistelmällä on mahdotonta hoitaa asioita, joissa pitäisi saavuttaa kansan luottamus. Tämä lööppijulkisuudessa roikkuminen on se asia josta häntä arvostelllaan!

  Itse soitetut vihjesoitot (esim. Karpelan soitto puoluekokouksen aikana, että olemme mopolla paikalla Ollin kanssa silloin ja silloin) tuskin parantavat luottamusta. Tuskinpa laman kourissa käpristelevillä toimituksilla on varaa pitää toimittajia vahtimassa Jorvin pihalla 24/7 ja aika harva naapuri varmaan tietää mihin kellon aikaan Tanja poistuu synnytyssairaalasta vauvansa kanssa ja toimittaja ehtii paikalle toiselta puolelta Helsinkiä...

  Oliko myöskään fiksua kailottaa raskautensa sen alkumetreillä koko Suomen kansan tietoisuuteen? Aikamoista julkisuuspeliä johon vedetään syntymätön vauvakin mukaan :(
   
 10. Säpinä-Keiju Vierailija

 11. kitinäleiju Vierailija


  Höpöhöpö tuollaiset jää viikossa unohduksiin. Mutta Karpela on ollut julkisuudessa - ja samoista aiheista ja samoilla konsteilla - jo parikymmentä vuotta!

  On ollut Vienosena missi ja alusvaatemalli ja esiintynyt vähän kaikenlaisissa kuvissa ja kiertänyt kaikki mahdolliset missikisat kymmenen vuoden ajan!

  Ja Karpela -nimellä (jonka ottikin suurin piirtein melkein eron kynnyksellä) ollut kansanedustajanakin jo kolmatta kautta, aloittaen uransa suurin piirtein Matin kanssa kirjan kirjoittamisella.

  Ja julkkiksena kaikki nämä vuodet lööpeissä asioista, jotka liittyvät yksityiselämään.

  Kyllä saa muut tehdä töitä, että pääsevät samaan!
   
 12. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Siis, mikä tää BB-Hennan ja Antin juttu on? Parikymppiset nuoret menivät siis naimisiin BB-talossa??
  Ja sitten ne haastaa jonkun räppärin oikeuteen, kun se on vittuillut niille???
  Missä maailmoissa nämä oikein elää????
   
 13. karpela Vierailija


  Veikkaan Tanja karpelaa
   

 14. Ainoa persoonallinen ja hyvännäköinen noista tuo Dita von Teesen näköinen tumma nainen.
   
 15. nimesi Vierailija


  Karpela kyllä veti ennätykset tuomalla tämän raskautensakin julkisuuteen lähes testin tehtyään!
  Siis: tänäkin vuonna Karpela
   
 16. juanjesus Vierailija

  No entäs BBMinna joka kertoi raskaudestaan kai jo ennen testiä... ja ylläripylläri, ei mitään vauvaa tainnut oikeesti olla olemassakaan...?
   
 17. käyttäjä Vierailija


  BBMinna elää julkisuudesta, Karpela tienaa rahansa kansanedustajana. Pitäisi näkyöä pieni ero hömppälööpeissäkin, mutta kun ei...siksi Karpela.
   
 18. käyttäjä Vierailija


  BBMinna elää julkisuudesta, Karpela tienaa rahansa kansanedustajana. Pitäisi näkyöä pieni ero hömppälööpeissäkin, mutta kun ei...siksi Karpela.
   
 19. käyttäjä Vierailija


  Minua huolestuttaa onko Tanja ehtinyt nyt hankkia jokavuotisen Linnan juhlien solariumrusketuksensa :D
   
 20. ??? Vierailija

  Kuka BB-minnoista, siis miltä kaudelta?
   
 21. ehdoton ykkönen Vierailija

  ...vuoden tyrkyksi on Linda Lampenius. Mahan ja vauvan kanssa seiskassa minkä kerkeää. Kamalaa h***mista.
   
 22. Kiille Vierailija


  Edelleen Tanja Karpela.
   
 23. Marja Vierailija

  Hyvää itsenäisyyspäivää näin jälkikäteen.
   
 24. anne. Vierailija


  Niinpä. Tanja ehti taas(kin) hehkuttaa pukuaan ennen itsenäisyyspäivän juhlia. Tanjan pukujuhlatko ne ovatkin, sekö on itsenäisyydessä hänelle se merkityksellisin asia? Karpela päätti vuoden tyrkky uutisilla tuttuun tapaansa... :(
   
 25. Elle Queen Vierailija


  Niinpä niin. Ja kaiken muun hehkutuksen ja hehkeyden lisäksi rva Karpela-Saarela-mikälie puvun yläosa oli niin tiukka, että tolloinkin katselija näki, että kyseessä on madonna-syndroomasta kärsivä Imettävä Äiti.

  Pelkäsin hieman, että maito alkaa jossain välissä tihkua kankaan läpi. Että semmoista seksikkyyttä tänä vuonna.

  Ennustan, että toinen lapsi pykätään kohtapuolin; toki lasketaan tarkoin ajoitus: millä keinolla valtion kustantamat äitiys-ym päivät riittävät kauimmin.
  Oonkohan mie vähän ilkiä...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti