Hae Anna.fi-sivustolta

Vuokra-asunto

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä Halukas, 01.02.2006.

 1. Halukas Vierailija

  Onko suomessa ketään yksityistä joka vuokraa asuntoja turkista. Olen itse menossa sinne keväällä ja kesällä niin olis ihan kiva saada suomalaisen kautta asunto kun en tykkää asua hotellissa. Tai sitten Tietääkö kukaan sivuja joilta voi löytyä vuokra-asuntoja.

  Kiitos jo valmiiks...
   
 2. Mindi Vierailija

  Interhome vuokraa asuntoja myös Turkista http://interhome.fi

  Hyvä ja luotettava firma. Olemme käyttäneet.
   
 3. Mindi Vierailija

  Sori, siis http://www.interhome.fi/
   
 4. Halukas Vierailija

  Lisätään vielä et mielellään alanyasta...
   
 5. Esko Kalervo Vierailija

  Itse vuokrasin asunnon Ismail Y?ldiz?ltä:
  nwp.alanya@netti.fi
  Puhuu hyvin suomea.
   
 6. janiko Vierailija

  Ja missäpäin turkkia tämän ismailin asunto on?
   
 7. a.m Vierailija

  http://www.2base.com/turkki/
   
 8. moisun Vierailija

  www.nwp-sl.com tai www.nwphomes.com
   
 9. Moisun Vierailija

  hei kun vuokraat alanyasta kodin niin muista katsoa tarkkaan asunnon sijainti kartasta tai vaadi alennusta. Nwplla yksi asunto Obassa ja sielta matkaa keskustaan yli 4km. Bussit menevat paakatua tai cevreyolua pitkin.Kaukana. Riippuu myos mita haet.Ismail pystyy jarjestamaan myos Alanyan keskustasta jos on tarpeeksi aikaa.p 905322730049
   
 10. askim Vierailija

  Paljonkohan maksaisi esim. istanbulista asunto vuokralle 2 kuukaudeksi? entä marmariksesta? tietääkö kukaan? tuleeko halvemmaksi asua halvassa hotellissa?
   
 11. Alanyalainen Vierailija

  EN tieda Istanbulin tasosta mutta ehka suomi24.fi sivujen Zeynap tietasi koska asuu Istanbulissa.Istanbulissa muista etta etaisyyden pitkat ja kummalta puolelta Anatolian vai Euroopan puolelta?Kaupunki 240km pitka.Uskoakseni Marmaris ja Alanya kalustettu asunto hinta 400Eur korvilla ja sahkot ja vedet paalle.Joudut maksamaan myos loppusiivouksen ja huolejtimaan etta lakanat on pesty lopulsi tai kustannukset peritaan sinulta ja kesalla turistiaikana viela enemman. Katso etta on pyykkikone.!
   
 12. askim Vierailija

  Alanyalainen, miten itse asut Alanyassa? Jos saa tiedustella? :)
   
 13. siisti Vierailija

  Te suomalaiset jotka omistatte asunnon turkissa ja ette ole siellä kokovuotta oisko teiltä mahdoll........mistä sais tietoa?
   
 14. Alanyalainen Vierailija

  Asun omassa asunnossani jota en vuokraa kenellekaan. Vuokralaiset eivat jata siistiksi paikkoja ja rikkovat kaiken!Ei omaa kotiaan hullukaan vuokraa. Ihmıset eivat valita.
  Miksi et kysy nwplta jossa Ismaıl Yıldız p +905322730049. He vuokraavat suomalaisten omıstamia asuntoja ja mita olen kuullut tyytyvaisia asiakkaita. Samoin www.2base.com.tr. Kumpikin pyytaa suositteloija ennenkuin vuokraavat asunnon
   
 15. Alanya sunlife Vierailija

  Josetsitkiinteistöjen,omaisuuden,Villa,Huoneisto,maantaikaupallisetSijoituskiinteistötAntalya,Kas,Kalkan,Fethiye,Bodrum,Marmaris,Kemer,Ankara,Istanbul,AlanyataiympäröiviäalueitakutenOba,Mahmutlar,Konaklı,Avsallar,İncekum,Belek,Side,Kargicak,rakennettuataiGazipasauskommeteitävaikuttunutAlanyaSunlifeRealEstatekäsityötaitoa.
  www.alanyasunlife.com
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti