Hae Anna.fi-sivustolta

Wahhabism ja salafism on kaksi eri suuntausta

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 08.12.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsalaisessa lehdessä ruotsindemokraatti taas puhuu wahhabaismista suurena vaarana Ruotsille.
  Näkyy ruotsindemokraatti sekoittavan wahhabismin ja salafismin toisiinsa.
  Se on se militanttinen salafismi joka on vaarallinen kaikkialla. Mutta salafismi on kuitenkin se myös tavattoman pieni ryhmä. ja se ei voi kohota suureksi ja vaarallesiksi Ruotsissa sillä SÄPO vahtii noita salafi-imaameja nyt ja kun salafi-imaamit ei enää voi samalla tavalla touhuta moskeijoissa, ei myöskään he voi samalla tavalla hekumoida terrorismista ja puolustaa isistä ja kehoittaa kuuntelijoitaan pysymään erossa ruotsalaisesta yhteiskunnasta.
  Toisekseen, se on harna muslimi joka retkahtaa salafien fanaattiseen saarnoihin.

  Wahhabismi sinänsä ei ole vaaraksi Ruotsille, sillä wahhabismi on vain niin kirjaimellisesti kuin vain voivat, Saudiarabian Islamin suuntaus, kuningashuoneen suunta, jolla he hallitsee valtiota ja pitävät kansalaisia kurissa. Kuitenkin kuningashuoneesta hyvin hyvin monet usein oleilevat länsimaissa ja elävät kuin länmsimaalaiset, jotta ei he mitään aitoja wahhabisteja monet heistä ole. Esim. kruununprinnsi MBSillä sanotaan olevan amerikkalainen yttöystävä, näyttelijätär. Ei wahhabismi sellaista suvaitse :) joten vaikka kuningashuone on wahhabisteja, ei he aina elä kuin wahhabistit.
  MBS on luvannut nykyaikaistaa Saudiarabiaa jonkin verran ja laittaa turismi päälle, mutta asiaaa heikentää se että hän isänsä selän takana käyttäytyy kuin diktatuuri.

  Salafismi, joka tunnetaan myös nimellä wahhabism, on jaettu kahteen pääryhmään.
  Ensimmäinen, wahhabismi on valtion uskonto Saudi-Arabiassa ja tarjoaa ideologista tukea Saudi-Arabian kuninkaalliselle talolle.
  Toinen ryhmä, salafism, on militantti ja sen tarkoituksena on kukistaa paitsi Saudi-monarkia myös kaikkien hallitusten edustajat kaikissa muslimimaissa ja korvata ne maailmanlaajuisella kalifaatilla, uskonnollisella diktatuurilla.
  Salafismista on Al-Qaidan ja isisin ideologian perustana.

  Ne imaamit jotka SÄPO otti kiinni, he ei ole wahhabisteja, ne on salafeja.
  Salafi-jihadistit tekee paljon terrori-iskuja myös Saudiarabiassa.
  Esim. tässä aivan hiljakkoin kun yksi saudimies USAssa ollessaan lentokoulussa armeijassa musitaakseni, tappoi ihmisiä ja oli kertonut että USA on paha maa ja sen takia halusi tehdä paahaa siellä. Hän ei ollut USAssa Saudiarabian kuninkaan käskystä. Hän teki terrori-iskunsa omasta tahdostaan.

  Ruotsissa on taas jälleen kerran sosiaalidemokraattiset ministerit tehneet ehdotuksen että Ruotsiin tulisi imaami-koulutus aivan samalla tavalla kuin pappeja koulutetaan täällä ja että muut kuin Ruotsissa imaamikoulun käyneet ei saisi olla imaameina moskeijoissa. Tuo on siis ehdotus vain. Toivottavasti se toteutuu, mutta pahasti epäilen ettei mitään tule.

  Saudiarabiasta ja historiasta ja nykyajasta siellä on paljon tietoa netissä.

  Jos joku haluaa voin antaa likkejä, ne on ruotsikielisiä, mutta kertoo hyvin selvästi kerrottavansa.
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsissa ei ole mikään ääri-islami vaarana sen enempää kuin muuallakaan.

  Yleensä ruotsindemokraatit tapansa amukaan liioittelee muslimeista tavattoman paljon.

  Ja onpa noita kyselyitä tehty eräistä Euroopan valtioista mitä mieltä kansa on eräistä asioista muslimeihin.
  Ruotsi on mukana mutta ei Suomi.

  Paljon liiloittelevat vastaajat.
  Kuvittelevat muslimeja olevan valtioissaan paljon enemmöän mitä todellisuudessa on.
  Samoin kuvittelevat muslimien lisääntyvän kamalaa vauhtia.
  Ja eräissä maisssa pidetään muslimeja erittäin vaarallisina.

  - https://www.ipsos.com/ipsos-mori/en-uk/perceptions-are-not-reality-what-world-gets-wrong
  -
  - https://www.pewresearch.org/global/2016/07/11/negative-views-of-minorities-refugees-common-in-eu/
  -
   
  Last edited: 08.12.2019
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Mitä tulee Ruotsindemarien nousuun ja Persujen nousuun, niin juuri tuollaiset liioittelut on mansikkaa heille.
  He pelottelee liioitteluillaan kansaa ja osa kansasta jolla ei ole korkeampaa koulutusta retkahtaa helposti islamia vihaavien mukaan.
  Kun SD ja Persut vuodesta toiseen valehtelee ja levittää islamofobiaansa, niin heikot ja huonosti kouluttamattomat retkahtaa ruotsindemarien ja persujen agendaa ja alkavat pelätä ja luulevat että sd ja persut saisi pakolaisuuden loppumaan ja heitettyö muslimit ulos Suomesta ja Ruotsista. :)

  SD on pelotettut muslimeilla jo vuosikymmenet, vaikkakin nykyään paljon vähemmän kuin ennen.
  Mitä tulee tuohon ruotsindemariin, Söder, hän ei enää ole huutoa Ruotsindemareissa, sen verran Söder on tehbyt haittaa Ruotsindemareille että hänen sanaan ei enää monikaan edes kuuntele Ruotsissa, ei edes muslimivihaajat.
  Söder saa olla huolissaan wahhabeista vaikka niitä ei juuri Ruotsissa ole.
  Se on salafismi joka on nostanut päätään Ruotsissa jonkin verran kaikessa hiljaisuudessa mutta SÄPO tiesi ja otti ne imaamit kiinni joksikin aikaa.

  Wahhabismi ja salafismi ei paljoakaan eroa toisistaan mutta eroavat silti jonkin verran.
  Wahhabismi on Saudiarabian uskon suunta Islamissa.
  Salafismi on se militantti suuntaus joka tekee myös terrori-iskuja Saudarabiassa aivan samalla tavalla kuin länsimaissa. Se on salafeja kun olisi pelättävä jos haluaa.

  On muutamia wahhabistisia nettipaikkoja Ruotsissa, ruotsin kielisiä, mutta ei he kehoita elämään erossa yhteiskunnasta, eivätkä kehoita terrorismiin, päin vastoin, he tuomitsee jurkästi terrorismin ja vaativat että muslimit eläisi maan lakien mkaisesti.

  Salasistit sen sijaan Ruotsissa on jo aikoja hävittäneet sivustonsa ja joitakin sivustoja Ruotsi otti pois jo vuosia sitten, joten salafismin kasvukin on pienoista liioittelua ruotsindemarilta.
  Vuosia sitten oli asia toisin, nyt on nyt.

  Maahanmuuttokin alkaa vähentyö kaikkialla Euroopan valtiopissa, silti Ruotsindemarit ja Persut edelleenkin pauhaa kuinka maahanmuutto lisääntyy lisääntymistään ja kuinka Ruotsi ja Suomi kohta islamistuu ja suomalaiset ja ruotsalaiset jää vähemmistöksi :)

  Muukalaisvihamieliset pelottelee ja lapset ja nuoret netissä meukhaa hullujen tavoin niitten perässä laulamassa perujen mielipietä lapsellisella tavallaan joissakin paikoissa, etenkin Suomessa.

  Suuri enemmistö kansasta Ruotsissa ei pelkää wahhabisteja sen enempää kuin salafisteja.
  Eikä kaikki ruotsindemaritkaan pelkää niitä, se on vain pieni joukko joka pelkää ja meluaa netissä ja tietenkin on aikuisiakin jotka tietämättään retkahtaa mukaan.
  -
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Kuinka moni suomalainen tietää miten esim. wahhabistit Ruotsissa puhuu ja kirjoittaa uskostaan? Ja millä tavalla he opettaa sitä muille?
  -
  Jos kuvittelee saudien wahhabismia terrorismin kannattajiksi, on puurot ja vellit mennyt sekaisin.
  Ei Saudiarabia hyväksy sitä jos saudit esim. Ruotsissa alkaisi toimia samoin kuin salafistit.
  Salafisti-imaamit eräät on saaneet koulutuksensa Saudiarabiassa, mutta ei heidän koulutukseen kuulu toimia yhteiskuntaa vastaan ja houkuttelemalla muslimeja salafismin raakuuteen.
  Mutta se on kai aika helppoa noille imaameille muuttaa suuntaa, tiukka suunta voi tehdä sen että länsimaissa radikalisoituvat,. Mutta se ei ole Saudiarabian syy jos radikailisoituvat länsimaissa ja alkavat toimia jihadisti-salafien tavoin.
  -
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Mikä on ääri-islam?
  Millaista se on ja ketkä harrastaa ääri-islamia?


  Keitä siis länsimaalaiset pitää ääri-islamin edustajina?

  Kysyn koska näillä palstoilla on esim. minua kutsuttu ääri-islamistiksi ja myös salafiksi ja wahhabiksi ja terroristiksi, niin olisi mielenkiintoista tietää millaisia ajatuksia lukijoilla on ääri-islami-islam kannattajista.
  Keitä he on?
  Jos minua pidetään täällä ääri-islamistina, niin sittenhän kaikki muslimit voisi kuvitella ääri-islamisteiksi, koska se on harva muslimi joka menee mukaan ja alkaa haukkua uskoaan eräitten muitten pahojen tekojen ja sanojen takia, jolloin on suuri ukha että leimataan ääri-islamistiksi kuten minulle on käynyt täällä.
  -
  Itse luulen että esim. he jotka haukkui minua ääri-islamistiksi ja muuksi, tekivät sen kun eivät enää muuta keksineet vastustaessaan minua ja sanomaani siitä että uskonto Islam itsessään ei ole paha. Pahuus tulee ihmisistä itsestä, siis heistä jota pahaa tekee tai puhuu pahaa, sillä jokaisella on valta itse valita miten toimivat.
  -
   
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Se on totta että Saudiarabia on rahoittanut monta moskeijaa Ruotsissa.
  Mutta yhdestä asiasta olen varma että saudit halua että salafistiset jihadistit on imaameina, sillä Saudiarabia itse taistelee ja vastustaa salafisti-jihadisteja sillä ne tekee terrori-iskuja Saudiarabiassa.

  Näin katsoen sanoisin että salafi-jihadistit on paljon vaarallisimpia kuin wahhabistit, vaikka kumpikin suuntaus vanhoillista ja sieltä ääri-laitamilta.

  En puolusta wahhabismia millään tavalla, mutta on aiheellista osata erottaa wahhabismi ja salafismi toisistaan.
  -
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Kun ruotsindemari kertoi lehdessä wahhabismin vaarallisuudesta Ruotsissa, niin hän liioitteli ja ei tiennyt että se on salafistiset imaamit jotka on vaarallisia kun levittävät jihadistisia aatteitaan kuuntelijoille.

  Islamia pelkäävät tai vihaavat, pitää kaikkia muslimeja vaarallisina, kuten esim. tuo ruotsindemari.

  Sitten Suom,essa suomalaiset Islamin ja muslimien vastustajat pohdiskelee artikkelia ja pitää sitä suurena uutisena ;)

  Tietääkseni Suomessa saa nuo salafistit edelleen kirjoitella jihadistista ideologiaansa joissakin foorumeillaan, siis lebittävät ideologiaansa muille luettavaksi.
  Tarkoitan niitä kaapuukkeleita jotka aikoinaan perusti se islamistisen poliittisen puolueen Suomessa. Hehän oli opetuksensa saaneet Saudiarabiassa, mutta olivat salafisteja eikä mitää wahhabisteja. He halusi muun muassa Suomeen ne hurjat sharia-rangaistukset ja muuta vähemmän mukavaa.
  He edelleenkin jakaa ideologiaansa Suomessa, vaarallista jihadistista ideologiaa, mutta Suomessa ei suomalaiset reagoitse siihen, mutta sen sijaan regoitsevat Ruotsin salafisteista joita joita luulevat wahhabikseiksi ja moittivat Saudiarabiaa kun sellaisia imaameja kouluttavat.
  Kumpaisetkin useat imaamit länsimaissa on saanut koulutuksensa Saudiarabiassa ja parissa muussa muslimimaassa, mutta se että he on radikalisoituneet on heidän oma tahto. Saudiarabia ei ole heitä ole terrorismia arakastaviksi tehneet, Saudiarabialla itsellään on paljon tekemistä vastustaessaan salafi-jihadisteja Saudiarabiassa kun ne sielläkin tekee terrori-iskuja.
  -
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Tuossa mainostavat linkkiä missä saudinaiset kertoo paostaan pois Saudiarabiasta. olen katsellut ohjelmia asiasta ja naiset jotka pääsi pakoon kertoi tarinansa.
  Saudiarabiassa monella naisella on vapaus poissa, miehet vahtii heitä koko ajan. Kaikilla naisilla ei kuitenkaan ole noin, mutta he joilla on, on tosi vaikeaa ja jos he ljää kiinni, niin he häviää pois pitkiksi ajoiksi, useat heistä silloin laitetaan johonkin laitookseen oppimaan, oppimaan kai miten totellaan :( sääliksi käy he joilla ei ole minkäänlaista vapautta.

  Se edesmennyt kuningas Faisal alkoi antaa naisille enemmän vapautta, mutta hän oli vanha ja kuoli.
  Nykyinen kuningas ei ole sen enemmän naisille mitään uudistusta antanut muuta kuin sebn että saavat ajaa autoa.

  Wahhabismi ei saa jalansijaa Ruotsiin vaikka täällä muutama vahhabisti onkin.
  Wahhabistit ja ei muutkaan uskonhaarat saa mitään aikaiseksi Ruotsissa sillä Ruotsi on maallinen ja politiikassakin uskonnoilla ei ole mitään valtaa Ruotsissa, eivät ede pysty sekoittamaan uskontoa politiikkaansa ja puheisiinsa.
  Esim. Kristendemarit on kaikonneet nykyään kaus pois kristillisyydestä, harrastavat oikeistopolitiikkaa ja ovat lähennelleet äärioikeistolaista ruotsindemareja.
   
 9. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Wahhabismissa ei ole sen enempää pelkäämistä länsimaissa kuin muissakaan uskonhaaroissa, jos he ei vaadi muilta wahhabististä uskoa ja sitä he ei tee, sillä he tietää se ei käy. Wahhabistit yleensöä esittää asiansa niin hienosti että kaikki ei edes huomaa että ne o wahhabisteja, he jättää pois kaiken sen mitä on Saudiarabiassa, sillä he ei voi eses puha siihen malliin koska ovat länsimaissa ja länsimaissa on erilaiset lait mitä Saudiarabiassa, joten wahhabismin levittäminen Ruotsissa ei onnistuisi.
  Pelkkä usko voi levitä, vanhoillinen usko, mutta ilman Saudiarabian sharialakeja ja muita naisia alentavia lakeja ja normeja, jotka todellisuudessa ei tule edes Koraanista, oavt miesten tulkintoja vain.

  Jokainen saa uskoa tavallaan kunhan vain eivät vaadi että muitten olisi uskottava heidän tavalla myös.
  Täytyy pitää päällä uskonnonvapautta mikä länsimaissa on.
  Jokaisen yksilön tulisi ajatella omilla aivoillaan eikä suostua muitten vaatimuksiin.
  -
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Muslimska Veteenskapsskola suljetaan

  ...päätöksen mukaan on vaara että oppilaat saa jihadistisia mielipiteitö ja edelleenkin koulussa on isis-palaajia opettamassa lapsia ja etö nykyisellä omistajalla on vaikutteita entiseltä omistajalta ja epäillään että entinen omista edelleenkin päättää koulun asioista.

  - https://www.expressen.se/gt/vetenskapsskolan-stangs/
  -
  - https://tt.omni.se/is-stamplad-skola-mister-tillstandet/a/zGwmPw
  -
  Entinen omistaja on yksi niistä miehistäm jotka SÄPO otti kiinni, mutta laskivat vapaaksi kun ei voida karkoittaa heitä.

  Hyvä päätös kerrankin....lasten tulevaisuutta on varjeltava-
  -
   
  Last edited: 09.12.2019
 11. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Kyllä Ruotsissa tapahtuu jihad-salafismin vastustusta koko ajan

  ja viranomaiset näyttää kuka täällä määrää asioista ja että Ruotsissa ei uskonnoilla ja etenkään väkivaltaisilla sekteillä ja terroristeilla ole valtaa uhitella ja yrittää aivopestä nuoria ja lapsia.
  -
   
 13. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsissa ei pohdita ja kauhistella muslimitaustaisten lukumäärää ja sitä että ovat muslimitaustaisia.

  Täällä pohdiskellaan ampumisia ja muuta rikollisuutta.

  Aivan kuin ei olisi muuta pohdittavaa.
  Politiikkojen tulisi tunnustaa mistä huono intergaatio johtuu: Heistä itsestä kun eivät ole hoitaneet yhteiskuntaa kunnolla ja tasaveroisesti.

  Kuitenkin statistiikka näyttää että kuolettava väkivalta on vähentynyt Ruotsissa vuosien mittaan ja sekös näkyy suututtavan Ruotsindemareita.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Källa: https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/196622-ny-faktabank/

  Jokainen vähänkin lukenut tietää että muslimitaustaisissa on monenlaisia ihmisiä ja monenlaista uskon suuntaa uskovaisten joukossa.
  Joten parasta on että lyö kaikkia muslimitaustaisia samaan pussiin sekaisin :)

  Asumalähiöissä asuu kaiken maalaisia.
  Ei edes autoja polttavat nuoret ole kaikki muslimitaustaisia ja yksikään auton polttaja ei ole muslimi, siis uskovainen muslimi.

  Suomesa monet ajattelee että kaikki brobleema alueilla ja muilla laitakaupungin alueilla olisi muslimeja ja puhuvat islaminuskoisista vakavalla naamalla.

  Täddä yks päivä Malou pyysi yhtä 18 vuotiasta rapparia haastatteluun teevee ohjelmaansa.
  Haastattelu oli karmea, olisi pitänyt puhua pojan musiilista, mutta Malou alkoi puhua laulujen sanoista ja narkotiikasti ja oli ottanut Andesin mukaan laittamaan poikaa koville.
  Malou sai kovat kritiikit jälkeen päin.
  Aikaisemmin oli ohjelmassa mukana ruotsalainen rappari joka lauloi seksistä ja seksuaalisesta väkivallasta ja hänelle Malou oli erittäin ystävällinen.
  ulkolais-rappari sai mobbausta osakseen. Hän lauloi laitaalueitten olotiloista, narkotiikasta, ampumisista ja sellaisiesta.
  Poika oli kreikkalainen, mutta ulkonäkönsä puolesta olisi ihan voinut luulla arabiksi.

  Hankalaa tuollainen kun jo teeveessä iäkäs ohjelman juontaja käyttäytyy tuolla tavalla. Taisi luullaa poikaa muslimiksi ;)
  -
   
  Last edited: 11.12.2019
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsindemarit tietää miksi Kristillisdemarit ja Moderaatit lähestyi heitä.
  Ja tietävät myös että mihinkään hallitukseen he ei taida päästä, mutta se kun Kristersson ja Ebba jutteli Åkessonin kanssa oli tietenkin mairistelevaa :)
  M ja KD havittelee mahtia ja valtaa ja heidän ainoa tie nyt on mairistella SDlle äänien takia ja tietenkin M luulee että saavat ääniä takaisin SDtä.
  Kysymyksessä on vallanhimo eikä mikään muu, vallan haluaa M ja KD hinnalla millä hyvänsä.

  Suuri osa Ruotsindemareitten politiikoista on juutalaisvastaisia ja muslimivastaisia ja ylipäöätänsä ulkolaisvastaisia.
  Ainoastaan sellaiset ulkolaiset kelpaa heille jotka on muukalaisvihamielisiä jollakin tavalla ja jotka ihannoi SDn politiikkaa.
  -
   
 15. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsissa normaalit ihmiset ei vastusta muslimitaustaisia.
  Mutta täällä vastustetaan jihad-salafismia.

  Alueella missä minä asun, asuu kaiken maalaisia. Täälläkin on joskus autot palaneet. Mutta täällä kaikki tietää että autojen polttajat ei ole muslimeja. Joku on muslimitaustainen, muut muun maalaisia.
  Se on vain niin helppo syytellä muslimitaistaisia kaikesta, omia mielipiteitään ei koskaan sentään saisi pitää faktoina.
  Täällä tapahtuu joskus murhia ja muuta vakavaa, mutta ei täällä päin puhuta muslimitaustaisista syyllisinä kaikkeen pahaan.

  Suomessa näkyy yksitoikkoisesti joka foorumillanuoret sekä keski-ikäiset ja vanhemmat syyttelevän muslimitaustaisia kaikesta mitä Ruotsissa pahaa tapahtuu.

  Tuollainen on sitä ennakkoluuloisuutta ja tai rasismia.

  Onneksi Ruotsissa SÄPO tietää ketkä on salafisteja ja vahtivat minia heistä ja aootivat kiinni aikaisemmin muutaman salafihihulin.

  Narkotiikka virtaa, mutta yksikään narkotiian myyjä ei ole uskovainen muslimi.

  Eipä noista kristillistaustaisistakaan kutsuta heitä kristityiksi kuten monet Suomessa kutsuu rikollisia muslimeiksi.
  Muslimi tarkoittaa uskovaista muslimia.
  Tapamuslimit ei paljoakaan usko, ei sen enepää kuin kristillistaustaisetkaan, siis esim. rikollliset kristillistaustaiset.
  Ruotsissa ei ainakaan koskaan sanota kristiloistaustainen jos ruotsalainen on rikollinen,
  mutta täällä ei kutsuta nuuta rikollisia esim. muslimeiksi tai muslimitaustaisiksi.
  Sellaista känyy tapahtuvan alinommaa Suomessa.
  -
   
 16. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Kun Suomessa ei tapahdu tarpeeksi paljon, niin eräät suomalaiset kääntää katseensa länteen ja alkavat kovalla äänellä spekuloida Ruotsin asioista ja muslimeista kuten tavallista ja fantasia lentää :)

  Jotkut Suomessa kuvittelee että Ruotsissa khta sisällissota muslimien kesken.
  Eräs kirjoitti että sunnit ja shiat alkavat sotimaan keskenään Ruotsissa :)
  Ja salafismista ja wahhaabeista on heillä hyvin heikko tieto, sekoittavat sunnit, shiat, salafit, wahhabistit ja kaikki toisiinsa..

  Aika hupaisaa seurata mielipiteitä tällä palstalla ja parilla muutta toisella foorumilla, mitä eräät suomalaiset fantisoi Ruotsin muslimeista ja Ruotsin politiikasta.
  Mutta sana on vapaa ja kaikilla on oikeus fantisoida asioista, se ei ole kiellettyä..

  Kun väärinkäsityksiä on paljon Ruotsin asioista Suomessa, niin on aika turhaa yrittää ottaa osaa keskusteluihin, sillä kuvittelijat ei anna periksi, he on tietävinään kaiken Ruotsin asioista joten minäkään en enää sen koommin täällä puutu sellaisiin keskusteleuihin.

  Pidän yksinpuheluja kuten muutkin täällä :) kerron sen minkä tiedän, omasta kokemuksestakin tiedän aika paljon Ruotsin aioita kun täällä asuan aluellaa missä myös tapahuu enemmän tai vähemmän.
  Olen keskellä tapahtumia vaikka niitä ei paljoa huomaa ennen kuin lehdistä saa lukea niistä.

  Minun rapussa asuu perhe jotka on taitaa olla salafisteja.
  Mutta he ei koskaan puhua uskostaan kun heidän kanssa juttelee rappukäytävässä.
  -
  PS:
  Nyt on aika painua muualle, kotipuolen foorumiin keskustelemaan asioista.
  -
   
 17. vierailija Vierailija

  Kyseletkö naapureiltasi heidän uskostaan rappukäytävässä???
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. vierailija Vierailija

  *kuvittele tähän oksentava hymiö*

  eiköhän eräillä suomalaisilla ole ihan samanlainen oikeus kääntää katseensa minne haluavat, kuten eräillä ruotsalaisillakin?

  voitiko edes opetella kunnoittamaan toisten ihmisten oikeuksia määrätä itse siitä mihin katseensa kääntävät ja mihin eivät?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. vierailija Vierailija

  Taas hirveä litania muslimipropagandaa!!! Eikä tuo voisi mennä taas ulkomaanmatkalle, niin sais huoahtaa hetken.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  En tietenkään kysele.
  Mutta heidän vaatteet, sekä miehen ja naisen, näyttää keitä he on. Tavalliset muslimit ei sellaisia vaatteita käytä :)
  Olen tottunut että salafit aika hanakasti kertoo muille uskostaan, mutta tuo pari on hiljaisia uskostaan, ehkä hyvä näin. Parempi siis heille itselleen näin.
  -
   
  Last edited: 17.12.2019
 21. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsi on tapetilla ja se on hyvä, Ruotsi saa mainosta, negatiivinenkin mainos on mainosta josta usein tulee positiivinen mainos ;) kaikesta huolimatta.
  -
   
  Last edited: 17.12.2019
 22. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Mitä muslimiprobagandaa olen kirjoittanut tässä ketjussa? :)
  -
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti