Hae Anna.fi-sivustolta

Wanhaakin wanhemmanaikainen:Hyvää Huomenta

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä -mm-, 18.06.2009.

 1. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
 2. Ana* Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.08.2008
  Viestejä:
  14 259
  Saadut tykkäykset:
  829
  " Mitäs täältä pussista löytyy? kurkaa pusiin ja humsahtaa pussin sisään..Tää on jotain pehmeäää..Hmm..Hihih..Tää on jahoja..:)) Kiipeää jauhopussista,pois ja kipitää kissantassun jahopussihyllyn,kautta villasukan,luo ja kutitaa villasukaa... Ja kipitää takasin,kissantassun,jauhohyllyn,kautta kissantassun yöpöydän takana olevaan piiloonssa ja kiipeää kuppisänkyynssä ja nukahtaa kuppisängyn laidalle..Zzzzzzzz..."
   
 3. Villasukka:) Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  5 284
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hih-hii Ana* älä kutita ja oi köh, mikä pölläys :D
  Keskipäivää vaan koko komppanjalle!

  Ana* tää kävi liimaamassa kuppisänkysi reunaan vesiliimalla yhden lautasliinan, josta ei voinut askarrella minkään juhlan sukkaa, vaan se sopii somisteeksi sun somaan omaan kuppisänkyyn..

  [​IMG]
  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...cGkggTbE_vFlovomUYJuge9gYVsYrHbzvKRHpJw5Dufot

  Villasukka:) kuunteli Varjottaren musiikkilinkkiä ja jäi pohtimaan, kuinka Varjotar voi olla lost in the rain ...liekö siksi, että hällä on kova kunto ja vauhti nykyisin ja vaikka postilaatikoita voisi jollain lailla osoitteina ja navigaattorina käyttää, niin silti suunta katoaa kevätsateen sokaistaessa silmiä, vaikka Varjotar onkin, mutta onneksi Kissantassu* on vielä avaruudessa, Juna toimii ulkoavaruuden kielentulkkina, jos sattuu, että Varjotar ampaisee nuo 100 km maasta ylöspäin, mikä avaruuden rajana pidetään ja oikein todella eksyy ja joudumme lähteä etsimään...osa porukastamme taisi jo lähteä hakohon Veskarin veljeä etsintäpartion noutoharjoituksiin, jos tää katsoi Junan laittamaa kuvaa oikein. On kuiteskin sellaane olo, notta Ana* vintiömäisellä pinkaasulla pelastaa ja löytää kyllä Varjottaren tarvittaessa, noutoharjootukset voiraan näin ehkä perua ja keskittyä tutkimahan koko porukalla Vesimies-70:n nettitikkua talonsa yläkerrassa, kun kerran sinne on kokoonnuttu....noiruttu nettitikku? :)

  Totta puhuen, oi Kissantassu* transformoidu ja transportoidu jo takas sieltä avaruudesta kaunokirjallisuuden ja meidän kaikkien pariin <3

  Junalla on logistiset ratkaisut hanskassa postitukset postilaatikkoihin ja raidekävelykuljetukset kesäsin :)

  Ana* - alahan nousta ja kiitos ruususta toissapäivänä :)

  Kivaa viikkoa lukijoille,
  toimittaa Villasukka:)
   
 4. a-täti Vierailija

  Lueskelen nettiä minilomallani. Jäin selailemaan tätä ketjua ja ihmettelin miksi kukaan tässä ketjussa ei kommentoinut tähän viestiin.

  Kun luin mm:n aiemmat viestit hän vaikutti työssä kiireiseltä, mutta muuten ihan terveeltä.
  Ei meistä tosiaan kukaan tiedä mitä tuleman pitää. Toivottavasti olet jo toipunut.

  Minustakin aika kuluu ihmeen nopeasti. Vuodet ihan kuin kuluvat vinhaa vauhtia.
  Jopa vuosikymmenet vaihtuvat nopeampaan tahtiin.

  On hyvä toivottaa netissä hyvät huomenet. Olin aikoinaan jonkin verran mukana tässä ketjussa.

  Avoinna olevassa radiossa vaihtuvat puheenaiheet vikkelään. Nyt puhutaan sosiaalisen median mahdollisuuksista.

  Tokkopa vain olen muuttanut maailma paremmaksi somessa, mutta aika täällä kuluu erittäin hyvin.

  Hyvää keskipäivää kaikille. Aurinko paistaa ihanasti. Ensi viikolle luvattiin lunta.
  Luonto ei onneksi ole netissä.
   
 5. Juna Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  4 083
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa vaan! "Villis" onkin ahertanut kovin ja nähnyt suuren vaivan pitäessään huolta meistä kaikista. Koristellut myös Anan kuppisändyn kauniiksi. Sehän on kertakaikkiaan ihku! Issanassua ei ole vielä livenä äkynyt, utta luultavasti on ulossa Tellukselle äin? Tietenkin hän voisi jäädä jo valmiiksi avaruuteenkin. Tulisi de lux - kehittyminen heti siinä samalla, eikä tarvitsisi enää tänne tulla mitään opettelemaan. Kuka muuten on sen kertonut, että avaruudessa kaikki on edellä meitä ja ovat paljon fiksumpia? *iettii una*. Junan kokoamasta Veskarin ja veljen etsintäpartiosta ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään. Luultavasti ovat kävelleet taas väärillä raiteilla ja eksyneet jonnekin?

  [​IMG]
   
 6. Ana* Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.08.2008
  Viestejä:
  14 259
  Saadut tykkäykset:
  829
  Mooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....:)))))))
  Katsoo villasukan,liimaamaa kuvaa jonka villasukka,liimasi mun kuppisänkyyn..
  Ja kipitää villasukan,luo ja halaaaaaaaaa villasukaaa,kiitokseksi..:) Villasukka,sää,olet ihana..<3 Kissantassukiin,oli laittanut tosi ihania kuvia,mun kuppisänkyyn.. Villasukka ja kissantassu,olette mailman ihania..<3

  Kipitää blueQ:n,suklaavaraston kautta loliksen,kattila kaapille ja senjälkeen livistää junan,karkkikaapille ja hypää kärryynssä ja lähtee etsimään kadonnutta aaretta..
   
 7. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  *teletapittaa Villasukalle :) kiitoksen vienon hymyn kera*
   
 8. Kissantassu* Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  2 957
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wau mikä kirjoitus Villasukalta, kuului avaruuden äärimmäiseen laitaan asti ja lämmitti kovin tuo huolenpito <3
  Taisikohan Varjotarkin jo tulla löydetyksi ja pelastetuksi kun hänet juuri äsken täällä näin <3
  Ja olenhan täällä minäkin. Kävin vain kurkkaamassa kotitähteä, mutta mistä Villis sen tiesi :O Vaan sama se missä sitä on, kun telepatia toimii meidän pallolaisten kesken näin hyvin ;)
  Upean merkin oli Villis löytänyt Anan kuppisänkyyn. Taitaa olla peräti muotokuva? :)


  Ai kuka sanonut että avaruudessa kaikki on edellä meitä ja ovat paljon fiksumpia?
  Eikös ne ole jotka voivat tulla meitä tarkkailemaan, mutta me emme voi mennä heitä heitä? Ainakin tekniikaltaan. Mutta ei kai kukaan sano että ne kaikki. Eikös marsistakin löytynyt bakteerin fossiili ja jotkut arvelivat että marsin syvyydessä voisi olla jokunen eläväkin bakteeri. Näin muistan sanotun. Ei kovin kehittynyttä jos ei marsin mahdolliset bakteeritkin ole ylivertaisia meihin nähden ;)
  Mars meteoriitit

  Ja kyllä minä aion maan päällä pysyä. Minulla on täällä kolmekin Tehtävää vielä. Ainakin kolme. Yksi on itseni suhteen ja kaksi on muuta juttua - joten en minä vielä minnekään tähteen mene pysyvästi oleilemaan, kyllä täälläkin oppia voi kaikenlaista ja kehittyäkin jos niikseen tulee :D De Luxet tulee myöhemmin jos on tullakseen :) ja kuka sanoo ettei DE Luxet voi tulla Telluksellakin ? :O Avaruudessahan se Telluskin lilluu ;)
  Miten on muuten joogaharjoitukset edistyneet ? Muistan sinun kertoneen - ainakin kuvin - joistakin asanoista joita olet tehnyt.


  Anaaa...tule tänne päin niiden karkien kanssa. Sitten vasta aarteen etsintään.
   
 9. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  *Pelleilee ajatuksella rekanneiden pallolaisten livetapaamisesta... *

  Ei ole minua pelastettu eikä talteen otettu.. eikä sitä voikaan tehdä kuin se yksi ainoa...
   
 10. Ana* Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.08.2008
  Viestejä:
  14 259
  Saadut tykkäykset:
  829
  "Kipitää kissantassun,luo ja kiipeää kissantassun,kirjahyllylle ja löytää kissantassun,kirjahyllystä aarteen..Ja hypiää kirjahyllystä alas ja,kipitää kissantassun luo ja näytää aaretaan...:)))))))))))))))))) Ja antaa kissantassulle,miljoona karkkia ja istuu kissantassun,holohuoneen pyödällä olevalle omalle jakkaraleen ja syö kissantassun,kans karkkia kilpaa...."
   
 11. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 865
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  No ei sitä porukkaa sielä mun kototaloos tekopaikkakunnalla näkyny, joten kai se Ana löysi Varjottaren. No ei se nettitikku oo noiruttu, mutta yläkerta mun kototaloos vissihin on. Kun nettitikku tökkii sielä.
   
 12. Villasukka:) Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  5 284
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaa, ne menivät sitten, kuten Juna ounasteli, väärille raiteille, oiskohan menneet riiseli ratsunilla Laihian raitille noutamahan pitsaa, jossa on oregaanua - heipPa vaan heillekin :))

  Kuule Vesimies -70, Ana* missään Varjotarta etsimässä oo, vaan Kissantassun* kanssa taasen syömässä karkkia ihan kilpaa :D

  Mitä Varjottareen tulee hää lienee märässä paidassa, ei tosin enää lost in the rain, vaan jo Jonkun Yhen Ainoan kanssa jossain....

  Varjotar?! ;)

  Villasukka:) lakkaa huolehtimasta, viipottaa, vaappuu ja viilettää sukkelasti untuvapeittonsa alle kera hyvän yön toivotuksin
   
 13. Ana* Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.08.2008
  Viestejä:
  14 259
  Saadut tykkäykset:
  829
  " Kipitää villasukan,luo ja kiipeää villasukan,yöpydälle ja laitaa villasukalle,ison karkkikasan..:) Ja tepastelee jauhoisilla tassuilaan,kuppisängyyn...Ja nukahtaaa..."
   
 14. Villasukka:) Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  5 284
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aurinkoista huomenta :)

  tai oikeastaan yllätyksellistä huomenta...kiitos Ana*lle nameista, joiden makeaan tuoksuun oli kivaa herätä - tästä tulee hyvä päivä, jokaiselle <3
   
 15. Juna Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  4 083
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kovin on Vintiö nopea liikkeissään. Ensin Tassun luona käymässä ja nyt jo yökylässä Villiksen luona? "Aika on kallista", tuumaa Ana ja esittelee paljon junaa nopeampaa kulkupeliään, jonka on lainannut hyvältä ystävältään postimies Patelta.

  Mutta kuinka ollakaan, Juna onkin ihan "sattumalta" kylässä Villiksellä ja huomaa karkkeja täynnä olevan kuppisängyn yöpöydällä. Silloin Juna vaistoaa Anan olevan jossain lähistöllä ja ahmaisee kupin tyhjäksi, nam! Lievä salmiakin maku suussa Juna toivottaa hyvää yötä ja lähtee kotia kohti. (tai Veskarille? :)
   
 16. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  *luimistelee piilossaan*

  Te näistä asioita mittää ymmärrä, ootte menny ohi niin kauan sitten jo.
   
 17. original alte Se aito ja alkuperäinen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  9 512
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voip olla hyvinnii niin! Mieki pysyttelen taustalla!
   
 18. Ana* Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.08.2008
  Viestejä:
  14 259
  Saadut tykkäykset:
  829
  " Hih..Kyllä noi villasukka ja kissantassu,sekä BlueQ ja lolis sekä vesimies-70 ja juna sekä nakki osaa olla näköjään kujeillu päällä..:)
  Tuon nurkan takana,on villasukka,piilossa tuolla on juna piilossa.
  Vesimies-70,on tuolla piilossa,lolis on tuolla piilossa.BlueQ:a,on tuolla piilossa..
  Nakki,on sit tuon pinon takana piilossa.. Siirtyy varovasti kauemmas,ja kipitää ensinmäiseksi,blueQ:n,lähellä olevaan kuuseen nähty..:) Teidät kaikki on nähty,tulkaa esiiin piiloista...:)))))))))))))) Kipitää omaan piiloonssa..."
   
 19. Villasukka:) Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  5 284
  Saadut tykkäykset:
  0
  "... so take my hand
  and stay here for a while
  all the times I've tried so hard
  but I can't hide
  you say there's a star that keeps on shining
  through the clouds tonight
  but I'm lost in the rain
  and it's coming down.."

  kuuntelee teletapisti Villasukka:)
   
 20. Villasukka:) Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  5 284
  Saadut tykkäykset:
  0

  Oho..Villasukka:) on aina ollut sitä mieltä, että kohtuus kaikessa, myös nameissa ja kas, nyt näyttää riittävän namuista jo pelkkä tuoksu...Juna söi kaikki Ana*:n tälle tuomat karssut, sillä lailla :)
   
 21. Villasukka:) Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  5 284
  Saadut tykkäykset:
  0

  Teillä kahdella onkin todella oivat piilot, olette läsnä. Toisesta on menty jo ohitse ja toinen on taustalla <3

  tuumii Villasukka:)
   
 22. Kissantassu* Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  2 957
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nonniin :) Siis Original alte ja Varjotarkin on löydetty :)

  [​IMG]
  http://www.seppo.net/piirrokset/alb...aniksen_selassa/janiksen_selassa_piilossa.jpg
   
 23. Kissantassu* Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  2 957
  Saadut tykkäykset:
  0
  jahas, että kaikki muut löytyvät paitsi minä?

  http://www.suurpedot.fi/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=463&g2_serialNumber=3

  tarkoittaako se, että minä olen seuraava etsijä?
  Ok.
  Böö, Ana, sinut on nähty :D
  http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sit...biggest/domain-2756/kuvat/karhujaorava2_0.png
   
 24. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
 25. Juu, ja joku se tässäkin on, mutta kun en tunnista en [​IMG]
  Cosgan.de
  Että googettamalla voikin löytyä hauskoja eläinjuttuja. Juuri nauroin silmät kyynelissä kaunilla huumorilla kerrotusta ja kuvatusta koiran kosioretkestä :)

  Nyt menen nukkumaan ZZZzzzz....toivottavasti muut löytävät itse itsensä pian ja pääsevät myös peteihinsä ;)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti