Hae Anna.fi-sivustolta

Wc- ja talouspaperit

Viestiketju osiossa 'Kodinhoito' , käynnistäjänä Paper in need, 14.02.2007.

 1. Paper in need Vierailija

  Mistä ostatte wc- ja talouspaperit? Hankitteko ne isoissa erissä vai pikkupaketeissa? En ymmärrä, onko minulta jotain olennaista jäänyt huomaamatta, mutta mielestäni nuo paperit ovat nykyään joka paikassa samanhintaisia, myös esim. ns. tarjoustaloissa? Muistan noin kymmenen vuotta sitten, että tietyistä marketeista sai aina välillä jättipakkauksia reilusti halvemmalla. Tai sitten halpamyymälöissä oli hintataso aina vähän edullisempi kuin ruokakaupassa, joten hätätilassa haki vaikka pikkupaketin sieltä. Tänä päivänä ei marketin säästöpakkaustarjous ole yhtään sen halvempi kuin normaalihinta. Vinkkejä, jos teillä joku hyvä vakiopaikka, hankkisin mielelläni isot satsit kerralla, edulliseen hintaan. Onko esim. Lidlissä halvempia papereita, tai Hong Kongissa?
   
 2. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 079
  Saadut tykkäykset:
  17
  Lidlin paperit ovat edullisempia. Ostaisin isoja pakkauksia, jos joku ne kotiin kuljettaisi sillä yleisessä kulkuneuvossa niiden kuljettaminen käsipelillä on hankalaa eikä ole tiloja isojen satsien säilyttämiseen. Viimeksi ostin WC paperia Lidlistä 10 rullan pakkauksen. Sen suurempaa määrää ei mahdu kerralla säilyttämään järkevästi kotona. Talouspaperia ostan yleensä 4 rullan pakkausen kerralla.
   
 3. Immi Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä hankitaan aina pari kertaa vuodessa mammuttimarkkoinointi se tarjouspaketti wc- ja talouspaperia. Se riittää hyvin aina seuraavaan kertaan ja säilytämme niitä kellarikomerossa. En tiedä onko se sen halvempi kuin että ostaisi yksittäispaketteja, olemme vaan tottuneet tähän.
   
 4. Annuscha Vierailija

  Lidlissä on se vaaleanpunainen kukkapaperi aivan ihanaa ja pehmeää. Se on 4 kertaistaja sitä ei tarvitse paljoa. HInta on n 3,50 10 rullaa, ei mitenkään superhalpaa, mutta ehdotomasti markkinoiden parasta. Olen kokeillut kaikki laadut, ja tähän jäin koukkuun niinkuin moni tuttuni on tehnyt. Talouspapereita en ole kokeillut(siis Lidlin)
   
 5. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 079
  Saadut tykkäykset:
  17
  Se valkoinen, jossa on sinisiä kukkia maksaa alle 3 € 10 rullaa.
   
 6. --- Vierailija

  Onko se kuinka pehmeää? Ostin sitä punakukallista ja on mukavan pehmeää (jos sillä niin suurta merkitystä loppujen lopuksi onkaan). Lambia meillä eniten käytetty mutta jotenkin tuntuu, että sen laatu on huonontunut viimeaikoina todella paljon.
   
 7. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 079
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ihan hyvää se on. Voisi verrata valkokuivioiseen pirkkaan, jota meillä viimeksi oli.
   
 8. IA Vierailija

  Musta Lidlin sinikukallinen vessapaperi on melkein yhtä pehmeää kuin se vaaleanpunainen kukallinen, mutta paljon riittoisampi.
  Käytän Lidlin Aquapur-talouspaperia - yhtä hyvää kuin Luonnonystävää.
   
 9. Serla-Orava Vierailija

  Minä en tykkää yhtään niistä Lidl:n vessapapereista. Minulla on vasomotorinen nuha, joten nenää tulee niistettyä aina välistä vessapaperiinkin ja Lidl:n papereista tuntuu jäävän niistäessä jotain "haisevaa" nöyhtää nenään. Olen sitten päätellyt, että minähän en sitä nöyhtää halua mihinkään strategisiinkaan paikkoihin...

  Ja säkeissä ostetaan meillekin. Yleensä valitaan aina halvin säkkipari, mikä se sitten kussakin kaupassa sattuu olemaan. Erikseen ei ole lähdetty metsästämään mistä saisi halvinta, vaan ostetaan aina siitä kaupasta mihin on satuttu ostoksille.
   
 10. Parasta tosiaan Vierailija

  Sinikukallinen Lidlin vessapaperion aivan eri koostumus kuin täsä uberpehmeässä vaaleanpunakukallisessa. Niistä ei voi puhua edes samana päivänä.
  Minäkin olen tämän vaaleanpunakukallisen paperin ehdoton vakikäyttäjä niin kauan kun sitä vain myydään. Olemme jopa ostaneet sitä varastoon useita paketteja ja käytetään ne sitten jos kaupasta ne joskus loppuu.

  Sinikukka on vain kolmikerroksista ja paljon kovempaa ja ohuempaa, mutta tämä "oikea" unelma on 4 kerroksista ja yhtä pehmeää kuin esim. Lambi. Käy muuten oikein hyvin myös nenäliinana sillä paperi on vahvaa pehmeydestä huolimatta.
   
 11. mertsu Vierailija

  olemme kovasti tykänneet lidlin sinikukallisesta! on edullista eikä liian paksua.. myös sitä paksumpaa ostaneet mutta aina sen jälkeen tuota sinikukallista... nättiäkin on! onneksi sekin on usein tarjouksessa.. esim. 2,49 10 rullaa silloin ostan kaksi pakettia.. ja ne kun on käytetty tulee uusi tarjous..
  se halvin paperi on tooosi ohutta mutta erittäin halpaa myös.. eikä mitään kovaakaan kuitenkaan.. mutta itselle en sitä osta.. ehkä kesämökille jos sellainen olisi....
   
 12. tarkkisparkkis Vierailija

  Ostan aina Emboa ja yhden paketin kerrallaan sieltä missä ruokaostokset teen. Vessapaperilla en itseäni konkurssiin saa joten en jaksa katsoa hintaa, ei ole hajuakaan mitä Embo maksaa verrattuna muihin. Ärsyttää jos käyn kylässä veskissä ja siellä on jotain huonoa paperia. Se keltainen Serlan paperi on yleisintä mihin olen törmännyt ja joskus jossain olen nähnyt Euroshopperin halpaa ohutta paperia, hyi olkoon!
   
 13. 1. Pirta Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.01.2007
  Viestejä:
  336
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostan vessa- ja talouspaperit Lidlistä. On halvempia ja ne siniset vessapaperit todella hyviä (vaikka en ole maistanutkaan:=)
  Talouspaperit melkein ostan Löytötavaratalosta tai paikkakunnallani olevasta halpissekatavara kaupasta, ja sellaisia kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä, mitkä on tarkoitettu telineisiin (mitä näkyy mm. yleisissä tiloissa).
  En tiedä onko ne edullisempia, mutta tulee käytössä edullisemmaksi -ainakin meillä.
  kun ne on arkeissa jo valmiiksi. Talouspaperirullasta kun tulee nykästyä kerralla monta palaa kerralla - ihan turhaan.
   
 14. m.... Vierailija

  Pidän valkoisesta vessapaperista ja myös talouspaperina käytän. En pidä mistään kuviollisesta. Silloin kun lapset olivat kotona tuli käytettyä joulu- ja pääsiäiskuviollista talouspaperia, mutta en enään. Ja sellainen kellertävä on oikea kauhistus.
  Tietysti jos on jokin teema vessassa, asia on erikseen.
  Mutta näin ollen valkoinen sopii vähän kaikkeen.
   
 15. tadetski Vierailija

  Lidlin sinikukallinen on parasta. Talousapaperia emme edes käytä.
   
 16. silmät pyöreinä Vierailija

  Miten tulette toimeen ilman talouspaperia?
  Luulisin sitä tarvittavan keittiössä vaikka mihin.
  Ja servetteihin, käsien puhdistamiseen, nenän niistosta puhumattakaan.
  Ei ole tsoukki.


   
 17. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 079
  Saadut tykkäykset:
  17

  Meilläkin talouspaperia käytetään nenäliinanakin ja servetteinä arkisin ym. Emme pärjäisi ilman talouspaperia.
   
 18. pärjään ilman Vierailija

  Minun talousrullani on varmaan vuoden vanha. Nenäni niistän nenäliinaan, keittiön pinnan puhdistan jatkuvasti mikroliinalla, tahrat mikroliinalla.....
  Ainoa mihin paperia oikeastaan kuluu on ikkunanpesu,pyyhkäsen lastan kuivaksi sillä.
  Minulle paperi siis turha.
   
 19. Selvästi parasta vessapaperia on Lambi Satin "poetry of silver". Marketeissa myydään vain tavallista valkoista lambi satinia, sekin tosin on paljon parempaa kuin esim. lotus royal (joka puolestaan on parempaa kuin normaali lambi).
  Ostan paperit Tarjoustalosta, se on vessapapereiden della marga.
   
 20. Kyllä myös soft-embosta, normaali-lambista ym. pehmeistä papereista jää erityisesti pyllykarvoihin inhottavaa valkoista nukkaa kiinni, jota on toisinaan kivuliastakin saada revittyä irti. Keltainen serla on kestävää ja nukkaamatonta, mutta aika karkeaa ja epämukavaa paperia.
  Miten ilman Lambi Satinia voisi tulla toimeen? Pehmeää mutta kestävää paperia.
   
 21. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 079
  Saadut tykkäykset:
  17
  No kyllä voi aivan hyvin. Meilllä käytössä valkoinen Pirkka ja ihan hyvin pyyhkii.
   
 22. Pirkka-paperi on ainakin tuon mukaan samaa huonolaatuista nukkaavaa paperia kuin Daily ja Embo:
  http://sfnet.fi/group.php?id=27141&newsgroup=sfnet.keskustelu.kuluttaja&sid=&bf=1
   
 23. Gilmoren tyttö Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  1 598
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä ostetaan yleensä sitä, mikä sattuu olemaan tarjouksessa siinä kaupassa, jossa satumme käymään juuri silloin, kun vessapaperi on loppu. En kuitenkaan osta millään hinnalla näitä keltaisia vessapapereita enkä muitakaan kaikkein halvimpia. Jos tarjousta ei satu olemaan, niin silloin kotiin lähtee yleensä Pirkka-paperia (sinisiä kukkia siinäkin), Emboa tai vastaavaa.

  Talouspaperiksi haluan yleensä jotakin kivaa piristävää kuviollista vaihtoehtoa.
   
 24. pirkan ystävä Vierailija

  Minä tykkään pirkan kuvioidusta vessapaperista, tosin ne ryökäleet menivät joskus muutama kuukausi sitten muuttamaan kuvion tyylikkäästä simpukkakuviosta imelään sydän"tapettiin". Silti, tuon en ole huomannut jäävän kiinni mihinkään. En tykkää satiinipapereista noin yleisesti ottaen enkä myöskään keskieurooppalaistyylisestä keveästä höttöpaperista, jota tarvitaan kolme kilometria per pyyhkäisy.

  Ehkä voisin käydä joskus tuolla vessapapereiden Della Margassa ja koittaa jotain erikoisempaa =D

  Talouspaperia meillä ei juuri käytetä. Niistämiseen on nessua tai wc-paperia, kädet meillä pyyhitään pesun jälkeen ihan tavalliseen pyyhkeeseen ja tasot pyyhitään Chifonetilla tai mikrokuituliinalla. Ollaan niin siistejä syöjiä (2 aikuista) ettei myöskään serviettiä tarvita, paitsi jos on jotain sormin syötävää kuten fajitaksia tai dippijuttuja. Silloin käytämme ihan serviettejä, joita rohmuan IKEAsta isossa paketissa aina sesongin vaihtuessa. Meillä on kyllä olemassa talouspaperiakin, puoliarkkipaperia joka on kyllä hillittömän kätevää! Ostimme pakkauksen muuttaessamme juhannuksena nykyiseen kämppäämme ja nyt on ensimmäinen rulla vajaassa puolessavälissä.
   
 25. talouspaperista Vierailija

  Meilläkään ei talouspaperia kulu oikeastaan ollenkaan. Nenä niistetään yleensä nenäliinaan/vessapaperiin, tasot pyyhitään rätillä, kädet pestään ja kuivataan altaan vieressä olevaan liinaan. Servettejäkään ei käytetä, paitsi joskus jos syödään "hienommin" käytetään sitten oikeita servettejä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti