Hae Anna.fi-sivustolta

Wiiwi Awellan

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä sealed with the kiss, 23.10.2006.

 1. Onko tämä Wiiwi lintu vai kala? Kovasti hän panee julkkismiehiä ojennukseen eikä lainkaan tykkää " naisasia " naisista. Miehiä ei suutele, mutta naisia kylläkin. Pitäiskös lukea Wiiwin kirja, jotta ymmärtää?
   
 2. ... Vierailija

  Tavallisen espoolaisen lähiöperheen tytär, yo-merkonomi, mallikoulun käynyt tyttönen, joka meni mallikoulun kautta Neloselle työharjoitteluun ja pomittiin sitten Urheilu-uutisten ankkuriksi, jollaisena viihtyi viisi vuotta ennen kuin oma yritys solmi sopimuksen Maikkarin kanssa Viihdeuutisista. Todellista näyttöä ei toimittajan tms. taidoista ole.
   
 3. Ihmettelijä Vierailija

  Mustakin toi Viivi on ihme ketkuttelija, pöydällä usein tanssii. Ainakin lehtien sivuilta on outoa lukea ketkunketkun toimittajasta. Nättihän toi on, mutta käytöstapoja ei vissiin ole.
   
 4. Tuulitunneli Vierailija

 5. täh Vierailija

  Miksi aikuisen ihmisen pitää aina tanssia pöydällä??!
   
 6. Pilkunviilaaja Vierailija

  Jos Viivi on TAVALLISEN ESPOOLAISEN LÄHIÖPERHEEN tytär, niin kysymys kuuluu, että golffaavatko Espoossa kenties kaikki "tavalliset lähiöperheet"? Viivin perhe kun on innokas golfperhe, ollut jo vuosia, omistavat omat osakkeet, jne.

  Missäs semmoinen lähiö Espoossakaan on, jossa tuo on "arkipäivää" , kysyy tavis.
   
 7. No jopas Vierailija

  golf vain on. Jos asuu kentän läheisyydessä, on melko selvää, että saattaa innostua peliin.

  Muistaakohan kukaan että muinoin myös tennistä pidettiin eliittilajina. Nykyisin tavis peli.
  Kamalasti ei golfia pelaavat vanhemmat ainakaan minun mielestäni henkilön statusta nosta.
   
 8. Tiia Vierailija

  Entinen mieheni oli himogolfari, ja tuli niihin aikoihin liikuttua kentillä enemmänkin ja tutustuttua lajia harrastaviin ihmisiin. Tiedän vaikka miten paljon täysin tavallisia (siis tulotasoltaan) ihmisiä, jotka harrastavat lajia ja myös omistavat golfosakkeita. Ainakaan silloin, 90-luvulla, ei golfosake edes välttämättä tullut kovin kalliiksi, riippui kyllä aika paljon kentästä.
   
 9. Tiia Vierailija

  Niin, jäi vielä sanomatta tuosta edellisestä, että ihan tavallisia ihmisiä kaikin puolin mekin mieheni kanssa oltiin. Ei siis todellakaan mitään miljonäärejä. ;)
   
 10. rautalainen Vierailija

  Minä en ymmärrä miksi näitä viihdeuutisten lukijoita kutsutaan toimittajiksi. Toimittaja on korkeasti koulutettu ihminen. Viivihän on vaan joku merkonomi. Sama juttu näillä muilla meikkipelleillä, Suvi "metrihammas" Miinala kävi jonkun 3 kuukauden meikkikurssin ja nyt on sitten meikkitaiteilija, hoh-hoijaa.
   
 11. Höh Vierailija

  No millä nimellä sitten pitäisi kutsua, kouluttamaton toimittaja vai ? Kyllä se silloin on toimittaja kun toimittaa säännöllisesti ulos jotain ohjelmaa.
   
 12. Wilma Vierailija

   
 13. Wilma Vierailija

   
 14. Heh Vierailija

  Suvi yritti moneen kertaan oikikseen, jossa olisi 7 vuoden opiskelulla valmistunut lakimiesnaiseksi.

  Nyt hän valitsi valmistumiseen vähän lyhyemmän tien.

   
 15. seppo-seponseppo Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  MTV3:lta oli kerrankin järkipäätös lempata pihalle torspo joka ei ole toimittaja. Katuukohan avelliini nyt sitä että jätti arvostetun työpaikan nelosen urheilutoimituksessa. Onkohan hän koskaan kuullut sananlaskua että "tyhmän eväät syödään eväät".

  Kysyjälle vastaisin että säästä rahasi ja jätä Avellanin kirja ostamatta. Se on nimittäin HUONO! Ensinnäkään se ei ole edes kirja toiseksi se on surkein tuotos mitä tammi on on koskaan historiansa aikana kustantanut, ja nyt joutunut nolona tunnustamaan tyhmyytensä.
  Älä sinä sentään ole tyhmä ja osta tuota tökeröä tuherrusta!
   
 16. seppo-seponseppo Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tyhmä! Vivi Avellan ei todellakaan ole toimittaja! etkö tiedä että on jopa rikollista esiintyä taloudellista hyötyä tavoitellakseen sillä ammattinimikkeellä mitä ei ole. Yliopistosta saatujen tietojen mukaan Viivi Avellan ei ole toimittaja. Eikä naapurini putkimies Pekka myöskään lääkäri.
   
 17. ei tyhmä Vierailija

  Ei täällä saisi nimitellä hyvä "seppo-seponseppo".
   
 18. ainakin Espoossa Vierailija

  Eli kyllä golf oikeasti on pääkaupunkiseudulla kallis harrastus: katsokaapa kenttämaksuja ja osakkeiden hintoja. Ei siihen tietysti miljonääri tarvitse olla, mutten väittäisi ns. tavallisen - kaljaa juovan ja makkaraa syövän - lähiöperheenkään harrastukseksi. Tai ehkä jos se lähiö on Kauniaisissa... :)
   
 19. seppo sepon-seppo Vierailija

  En ole nimitellyt ketään. Olen kyseenalaistanut kysymällä että eikö tuo tuollainen ole peräti rikollista, esiintyä siis ammattinimikkeellä mitä ei ole , katsokaapas aiheesta tuore uutinen:

  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1257987

  t: seppo sepon-seppo
   
 20. Tiia Vierailija

  Ei täällä kukaan ole väittänyt, että "tavallinen" perhe on välttämättä kaljaa juova ja makkaraa syövä neljän lapsen lähiöperhe. Mutta ei kaikki golfia harrastavat todellakaan mitään miljonäärejä ole. Totta on, että nykyisin pääkaupunkiseudulla golfin harrastus on huomattavasti kalliimpaa kuin aiemmin, mutta joskus 90-luvulla, kun golf ei vielä ollut ihan yhtä suosittua kuin nykyisin, kenttämaksut pääkaupunkiseudullakin olivat alhaisemmat ja osakkeet halvempia. Tapasin silloin kentillä monia ihan "tavallisia ihmisiä", siis tavallista työtä tekeviä eikä mitään johtajia, jotka harrastivat lajia. Omat naapurini harrastavat ja ovat ihan tavallisia pienyrittäjiä. Toki oli sitten monia "yläluokkaankin" kuuluvia lajin harrastajia. En tiedä, mikä tilanne on nykyisin, kun minulta kentillä liikkuminen jäi viitisen vuotta sitten avioeron myötä.

   
 21. Hihihihihiiii!!! Vierailija

  Eihän täällä nimitellä saisi, mutta luepas vähän näitä ketjuja... ;))

   
 22. noolah Vierailija

  itse asiassa, minä kun luin että miinalan suvi kävi puoli vuotta maskeerauskoulua? mutta ei kyllä ole meikkitaiteilija vaan MASKEERAJA.

  ps. ei oikiksen opiskelut kestä 7 vaan viitisen vuotta :)
   
 23. korjailija-poika Vierailija

  Ja ketä enää tälläisen torsomuijan touhut kiinnostaa? ehkä roskalehtien toimituksia mutta siihen se sitten jääkin. Ei kuluttaja viitsi uhrata edes euroakaan sellaiseen lehteen jonka kantta koristaa roskaviihdekoneiston puhkikuluttaman torspon feisi, revi siitä!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti