Hae Anna.fi-sivustolta

Wilperin Pepe

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Mistä katkerana?, 06.08.2011.

 1. Mistä katkerana? Vierailija

  Lehden nettiversiossa mainos "olen katkera Kari Tapiolle". Mistä siis on katkera, vai onko toimitus taas liioitellut että saa lukioita?

  Harmi, kun Pepe voitti iskelmä Finlandian. Jotenkin en pidä. Pari vuotta sitten oli katkera, kun keikoillaan ei käynyt kuin vanhoja ämmiä (näin sanoi). Nooh, sen jälkeen vanhat ämmätkään eivät enää käyneet ja konserttikiertueen osioita jouduttiin perumaan. Eräässä kaupungissa myytiin kuulema ennakkoon peräti 2 lippua -äidille ja vaimolle?
   
 2. en kestä Vierailija


  Pebee on naukunut yhtä ja samaa, saat miehen kyyneliin ja hemmetin "Aamua," kuka jaksaa kuunnella. Pakko laittaa radi kiinni kun tämä mestari naukuu.
  Muutenkin ärsyttävä ruikuttaja, kiittäköön Kirkaa ja kumppaneita, Mestarit lavalla sai pissin nousemaan peeben päähän, alkoi kuvitella olevansa "mestari"
  Säälistä pojat ottivat naukujan mukaan, ja säälistä nyt palkittiin, sai pikkasen jauhorahoja.
  Ei kai se idiootti ole kade Kari-Tapion suosiosta, ei kai kuolemasta sentään :(
   
 3. no, kyl Vierailija

  mä Pepeä mieluummin kuuntelen kuin kirkuvaa Kirkaa. Koskaan en oo tykänny siitä. Pepe laulaakin haikeita balledeja, ei voi verrata Kariinkaan. Voitto tuli oikealle henkilölle.
   
 4. hittikappaleet Vierailija

  Vilkaisin kaupan kassajonossa nopeasti mistä se Pepe nyt oikein on katkera. Siitähän se näyttäis olevan katkera että Kari Tapio ehti ensin levyttää Pepen löytämät hittikappaleet (en sen tarkemmin vilkaissut että mitkä ne oli, mutta kai joitain Kari Tapion tunnetuimpia hittejä menneiltä vuosilta) ja hän ei koskaan saanut tilaisuutta esittää ja levyttää niitä kun Kari ehti ensin...
   
 5. MMa Vierailija

  Minäkin ihmettelin sitä Pepen kommenttia, että on katkera Kari Tapiolle. En ostanut lehteä, mutta tosi rumasti sanottu. Jos on levytetty sama kappale niin parempi voittaa, siis porukka kuuntelee ja ostaa levyä josta tykkää.
   
 6. viisastelija Vierailija


  Lukiot on kouluja. Lehdillä on lukijoita.
   
 7. Vanha ämmä Vierailija

  TV:ssä juuri jossain sanottiin, että kun teatterissakin käy vaan vanhempia naisia.
  Olisivat sielläkin iloisia, että edes jotakin osaa väestöstä kiinnostaa.
  Tuollaisen lausuman jälkeen voivat jäädä vanhemmat naisetkin kotiin.

  Mitä Pepeen tulee, olisi hän voinut vuosien varrella tehdä uusia levyjä, ottaa laulutunteja ja esiintyä vähän eloisammin.
   
 8. Pepe&Paradise Vierailija

  Minusta Pepe eli loistovuosiaan 70-luvulla. Tykkäsin jopa silloin hänen biiseistä.
  Mutta jo vuosia olen jotenkin väkipakolla lueskellut Pepen haastatteluja. Hän ei yleensä anna itsestään hyvää käsitystä vaikka yritystä on.

  Vilkaisin viikonlopun lööpin ja jätin lehden ostamatta. Oli taas niin ikäviä juttuja.

  En ole enää aikoihin käynyt teatterissa tai konserteissa. Suomi Pop ja Suomi iskelmä eivät enää ole minun makuun. Studio55.fi sivulla Maarit Niiniluoto taustoitti hienosti suomi-iskelmää.
  Ei meidän ikäpolven naisten enää tarvitse elää suomalaisen musiikin varassa. Maailmalla on niin paljon enemmän kuunneltavaa.

  Heräsin aamulla sateen ropinaan. Paljon ihanampaa musiikkia kuin papparadion puhkisoitetut levyt.
   
 9. ed. elli Vierailija

  "Hermes" (- Pandora's Box -) (Gary Brooker-Keith Reid / Hector) - 3:28
   
 10. mieti Vierailija

  pepeä liikehtivänä "eloisana" esiintyjänä!!Tyyli täytyy säilyttää aina.Pepe on ihan ok., mutta Markun olisi pitänyt voittaa.

  Ei se hyrskyttely kaikille sovi, ei edes Paulalle, vanha akka haarat levällään hytkyttämässä , sääli, voi raukkaa!
  Pitäisi jo vanhana ihmisen läpensä kiinni, no ehkä tuuletus on joskus paikallaan....!
   
 11. Päättäjä? Vierailija

  "Willberg syytti Kari Tapiota hittikappaleensa Elämältä kaiken sain kaappauksesta.

  - Jos alkuperäinen esittäjä edelleen esittää jotakin kappaletta ja silti joku levyttää sen, niin kyllä se tuntuu vähän siltä kuin tultaisiin ja syötäisiin toisen eväitä, Willberg kommentoi lauantain Ilta-Sanomissa.

  Joona Jalkasella on asiasta täysin eri näkemys.

  - Se kaikki lähti siitä, että Lasse Norres pyysi häissään faijaa esittämään tämän Elämältä kaiken sain -biisin. Isä sitten tykästyi kappaleeseensa, otti sen ohjelmistoonsa ja lopulta levytti. Mutta silloin faija oli jo Kari Tapio eikä mikään matkija!

  - Ja onko muka herra Willberg esittänyt ja levyttänyt aina vain omia kappaleitaan? Eikö se ole kunnia-asia, jos muutkin levyttävät sun biisejä? Ja kansahan se päättää, mitä se halua kuunnella. Eihän siinä ole kenelläkään muulla mitään sanomista.

  - Mutta pahoittelut Pepelle, jos olemme hänen mielestään syöneet hänen eväitään. Voin lahjoittaa meidän perheen nimissä hänelle lahjakortin K-kauppaan, niin hän voi käydä ostamassa lisää eväitä.

  Miia Saarinen "

  Pepe on ylimielinen ja kateellinen toisten menestyksestä. Kuka kumma tuon iskelmä Finlandian päätti hänelle lahjoittaa! Oliko joku henk.koht. kamu? Dannylla olisi ollut paljon enemmän kannuksia tuohon titteliin. Ja jopa Mariskalla.
   
 12. Turhaa marinaa Vierailija

  En ole koskaan tykännyt Pepestä ja tämä naukuminen oli se viimeinen niitti. Eihän Katri Helenakaan ole inissyt siitä, että Kari Tapio levytti mm. Mun sydämeni tänne jää.
   
 13. aamulla radiossa Vierailija

  Aamulla soitettiin radiossa ko. biisi. Olen aina väitellyt sanasta omaksi. Ei ketään ihmistä saada omaksi. Laulu pitäisi päivittää nykyaikaan. Kuka noin pölyttyneitä ja koin syömiä ajatuksia kaipaa.

  Aika pahasti Kari Tapion pojat antavat potut pottuina. Jos ihminen on tosikko, niin ei kannata lähteä leikkiin mukaan.
   
 14. Paskapepe Vierailija

  Iltalehdessähän tuo reikänaama kehui kuinka Islandersin aikaan hänet kiskottiin lavalta alas, ei Dannya. Salli mun nauraa! Danny oli komea kuin nukke, pepe ruma reikänaama.

  Haukkui myös kun Kari levytti samoja biisejä. Aika moni on levyttänyt samoja biisejä.

  On kyllä katkera ukko. Ei kukaan sua halua nähdä saati kuulla. Kiitos.
   
  Lasted edited by : 10.08.2011
 15. matovaltonen Vierailija


  Apua , ei saa naurattaa. Tulee jo pissit housuihin
  DDDDD
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti