Hae Anna.fi-sivustolta

Wow Samuli Edelmann!

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä huomannut, 04.12.2008.

 1. just näin Vierailija

  Hyvä Elmo! Ihan samaa mieltä kanssasi.
   
 2. Erkki Manninen Vierailija

  Koetko analyysin haukkumisena? mikä sinua vaivaa. Samuli Edelmann on pelkkä viihdeteollisuuden helppoheikki. Jos olet eri mieltä niin katsotaanpas seuraavat asia: A) Edelmannin laulaminen: onko kukaan koskaan kuullut Edelmannin laulavan siis oikeasti. Esimerkiksi oopperan Bel Cantoa. Onko kukaan koskaan kuullut Edelmannin laulavan korkealta. Ei ole. Siksi koska hän ei osaa laulaa. Edelmannin lauleskelut on karaokea ja viihdettä. Ainoa saavutus laulamisessa Edelmannilla on se kun on saanut karaoketaiteilunsa myyntiin Anttilan hyllylle. Sen lisäksi että sukulaiset ovat eksyneet joskus soittamaan kirkon urkuja. Entä näytteleminen? Kuinka monta vakavasti otettavaa näyttämötaiteen roolia Edelmann on tulkinnut teattereissa? Kuinka monta kansainvälisen elokuvateollisuuden pääroolia hän on esittänyt? No ei yhtään. Kumpaakaan. Edelmann osaa näyttää ainoastaan itseään. Vaikka mitään näytettävää ei olekaan. Ei lihasta. Ei karismaa. Ei erikoisuutta. Paperia koko mies. Viihdeteollisuus elää median vääristävästä voimasta. Sen siivellä myös jotkut ansaitsevat leipäänsä. Tyhmimmät lehtien toimitukset kuvittelevat että lukijat ovat yhtä pönttöjä kuin heidän pieni yleisönsä. Suuri yleisö mieltää Samuli Edelmannin korkeintaan Hikiän Esson kosketinsoittajaksi. Tuhansien kaltaistensa lailla.
   
 3. äiti 61v Vierailija

  "Koetko analyysin haukkumisena? mikä sinua vaivaa. Samuli Edelmann on pelkkä viihdeteollisuuden helppoheikki. Jos olet eri mieltä niin katsotaanpas seuraavat asia: A) Edelmannin laulaminen: onko kukaan koskaan kuullut Edelmannin laulavan siis oikeasti. Esimerkiksi oopperan Bel Cantoa. Onko kukaan koskaan kuullut Edelmannin laulavan korkealta. Ei ole. Siksi koska hän ei osaa laulaa. Edelmannin lauleskelut on karaokea ja viihdettä. Ainoa saavutus laulamisessa Edelmannilla on se kun on saanut karaoketaiteilunsa myyntiin Anttilan hyllylle. Sen lisäksi että sukulaiset ovat eksyneet joskus soittamaan kirkon urkuja. Entä näytteleminen? Kuinka monta vakavasti otettavaa näyttämötaiteen roolia Edelmann on tulkinnut teattereissa? Kuinka monta kansainvälisen elokuvateollisuuden pääroolia hän on esittänyt? No ei yhtään. Kumpaakaan. Edelmann osaa näyttää ainoastaan itseään. Vaikka mitään näytettävää ei olekaan. Ei lihasta. Ei karismaa. Ei erikoisuutta. Paperia koko mies. Viihdeteollisuus elää median vääristävästä voimasta. Sen siivellä myös jotkut ansaitsevat leipäänsä. Tyhmimmät lehtien toimitukset kuvittelevat että lukijat ovat yhtä pönttöjä kuin heidän pieni yleisönsä. Suuri yleisö mieltää Samuli Edelmannin korkeintaan Hikiän Esson kosketinsoittajaksi. Tuhansien kaltaistensa lailla."  En edes lukenut sun "analyysia" säälin sinua, koska terve ihminen ei puhu kuten sinä. Olet surullinen tapaus, puhu jollekin, koska viha ja kauna syö sinua, vain sinua, ei esim. Samuli Edelmania. Hän on löytänyt tiensä, sinä et. Et sitä näin löydä tietäsi, et todellakaan, sääli.
  Äiti sanoi, että kun synnyin moisen nimen päivänä siis Erkki, jos olisin ollut poika se ois tehny musta erkin, hyi helvetti, no se siitä.

  Puhu sinä erkki mitä puhut, mutta Kyllä S Edelman on ihana, upea. Kaikesta mitä hän koki nuoruudessaan hän otti opikseen. Sekoili, selvisi, perusti perheen, meni Maltalle ja selvisi todella. Moni jää sille tielle, jäitkö sinä?
  Toki hän S Edelman on etuoikeutettu (tuttavapiiri, suku auttaa, mutta voi myös tuhota) , hänellä oli mahdollisuus, mutta nekin hän olisi voinut tyriä, lopullisesti. Hän ei keuhkoa, että tässä sitä nyt mennään ja tehdään virsilevyä, toisensa perään ja hyvin myy. Hän ei saarnaa, kertoo, vaan hiljaa kuinka se meni ja menee nyt.
  Upea ihana poika, malli meidän pojillemme, elämä ei mene aina vain ylöspäin, tulee niitä isojakin aallonpohjia. Mikä parasta, niistä voi nousta!
  Kiitos SE, tule taas Kallion kirkkoon laulamaan :D Terveisiä Maltalle, poikani asui siellä vähän aikaa ja kävin muutaman kerran itsekin sielllä mm. St Julian's on minulle tuttu paikka.
   
 4. kuiteskii Vierailija

 5. Reijo rehtori Vierailija

  No nyt tyyppi makeilee että on samassa elokuvassa Kruisen kanssa. Haaha minäkin olen istunut Brigitte NIelsenin kanssa samassa pöydässä. Onkohän Edelmannilla nyt varmasti kaikki herneet koossa. B-luokan mitäänsanomaton nolla kuvittelee olevansa maailman tähti sen perusteella että pääsee mitäänsanomattomaan sivurooliin jollaiseen pääsee kuka tahansa. USA:ssa voi ostaa tuollaisia sivurooleja vaikka Lauri Ivatsainen. Säälittävä mitättömyys kerta kaikkiaan tämä tyyppi. Ja oppisi ensiksikin tekemään kunnollista musiikkia ja kasvattaisi lihasta. Sen jälkeen vasta rahastus.
   
 6. Reijo Rehtori Vierailija

  En edes lukenut sun "analyysia" säälin sinua, koska terve ihminen ei puhu kuten sinä. Olet surullinen tapaus, puhu jollekin, koska viha ja kauna syö sinua, vain sinua, ei esim. Samuli Edelmania. Hän on löytänyt tiensä, sinä et. Et sitä näin löydä tietäsi, et todellakaan, sääli.
  Äiti sanoi, että kun synnyin moisen nimen päivänä siis Erkki, jos olisin ollut poika se ois tehny musta erkin, hyi helvetti, no se siitä.

  Puhu sinä erkki mitä puhut, mutta Kyllä S Edelman on ihana, upea. Kaikesta mitä hän koki nuoruudessaan hän otti opikseen. Sekoili, selvisi, perusti perheen, meni Maltalle ja selvisi todella. Moni jää sille tielle, jäitkö sinä?
  Toki hän S Edelman on etuoikeutettu (tuttavapiiri, suku auttaa, mutta voi myös tuhota) , hänellä oli mahdollisuus, mutta nekin hän olisi voinut tyriä, lopullisesti. Hän ei keuhkoa, että tässä sitä nyt mennään ja tehdään virsilevyä, toisensa perään ja hyvin myy. Hän ei saarnaa, kertoo, vaan hiljaa kuinka se meni ja menee nyt.
  Upea ihana poika, malli meidän pojillemme, elämä ei mene aina vain ylöspäin, tulee niitä isojakin aallonpohjia. Mikä parasta, niistä voi nousta!
  Kiitos SE, tule taas Kallion kirkkoon laulamaan :D Terveisiä Maltalle, poikani asui siellä vähän aikaa ja kävin muutaman kerran itsekin sielllä mm. St Julian's on minulle tuttu paikka.[/QUOTE]

  Ai että virsiä. Minäkin käyn perheeni kanssa kirkossa silloin tällöin laulamassa virsiä. Näen siellä lisäksi kymmeniä muita jotka laulavat virsiä. Miten tämä painomusteen sekoittama viihdemies ja karaokelaulaja eroaisi joukosta virsiä laulamalla. Eikä kukaan myöskään ole kateellinen harrastelijalle joka hakee uskottavuutta mainoksella. Tuollaisia säälittäviä tyyppejä on kylät täynnä. Ennenvanhaan tuollaista kutsuttiin kylähulluudeksi. Päteä aloilla joihin ei ole eväitä. Edelmann ei todellakaan osaa laulaa muuten kuin studiomiksattuna. Karaokeista tapaa parempiakin laulajia. Näyttelijänä hän ei edes ymmärrä mitä on realistinen näyttämötaiteen tulkinta. Se ei ole sitä että esität häjyn roolia omana itsenäsi. Häjyt oli aikoinaan paljon muutakin kuin Samuli Edelmannin olemuksella varustettu surkimus. Näyttelimen on rooliin mukauttamista eikä itsensä näyttämistä. Eikö tämä mies ole keksinyt mitään muuta välttääkseen työvoimatoimiston ehdottomat sekatyömiehen hommat? Kun oikea ammattikoulutuskin näyttää olevan puutteelinen tai sitä ei ole ollenkaan.
   
 7. ei kateellinen Vierailija

  "Ai että virsiä.´" Reijo rehtori taitaa olla niitä miehiä, sieltä lesojen takapihoilta ponnistaa hän.
  Yleensähän ämmät ovat kateellisia toisilleen, mutta täälä melskaa joku munakas, kai :D
  Onnea Samuli E, hienoa, upeeta ja mahtavaa.
   
 8. La dansande pupe Vierailija

  Nyt kun kaksi tähän tanssikilpailuuun osallistuvista kilpailijoista on innostunut näyttämään oikein keskisormea, niin annan tässä lisää vinkkejä teille.
  Nosta keskisormi ensin näyttävästi pystyyn, laita se suuhusi ja ime sitä himokkaasti ja osoita sitten keskisormellasi haluttuun kohteeseen !
  Voit myös hyvin röyhtäillä ja piereskellä siinä kiihkeän tanssin tuoksinassa ja ihan reilusti kirota ääneen, kun ne tanssiaskeleetkin menevät ihan väärin !
  Kilpailun tuomaristo saa näin lisäarvoa taiteellisen vaikutelmaan ja antaa lisäpisteitä kilpailijoille !
  O tempore, o mores !
   
 9. No jos on noin helppoo, niin menes ostamaan rooli elokuvassa. Jos haluat edes statistiksi pienen budjetin elokuvaan, niin sinulla pitää olla agentti ja pitää olla jonkun toimiston listoilla. Silti samaan statistin osaan hakee sinun lisäksi 10.000 muuta. Titanic elokuvan statistiksi oli hakemassa vähän yli 80.000 joista 1000 valittiin. Palkka oli 50 dollaria/ päivä + ruoka. Monen elokuvan kohtauksissa joku ylittää tien tai seisoo kadunkulmassa tai kävelee kadulla vastaan päänäyttelijää. Sellaiseenkin "rooliin" on tuhansia hakijoita, jotka ovat vuosikaudet olleet jonkun toimiston listoilla.
  "Sivurooliin" pitääkin olla jo kunnon toimisto, joka markkinoi aktiivisesti ja jos pääsee tuhansien ehdokkaiden joukosta onnellisten muutaman kymmenen joukkoon, jotka pääsee koe esiintymään, niin silloin voi sanoa onnistuneensa. Lotossakin on helpompi voittaa, kun päästä elokuvaan edes sivurooliin.
   
 10. herhiläinen Vierailija

  "Lotossakin on helpompi voittaa, kun päästä elokuvaan edes sivurooliin."

  Luin Irina B:sta kertovan jutun ilmaislehdestä. Hän kertoi elättävänsä itsensä animaatiofilmien
  äänityksillä ym. satunnaisilla töillä.

  Mitä järkeä on olla roolin saaneelle kateellinen.
  Tykkään kuunnella radiosta Irinan miehen kirjoittaman kirjan ääneenlukua.
  Mieleen jäi kohtaus, jossa ajeltiin vanhalla pösöllä ja vastaan tuli hieno Opel.
  Peter olisi halunnut, että vastaantulija olisi hänen isä.

  Ehkä hän jo silloin oli päättänyt, että isona hän menestyy ja toteuttaa unelmia.

  Fiksu pariskunta. Ihminen voi olla menestynyt ja siitä huolimatta supisuomalainen jalat maassa eläjä.
   
 11. ap. Vierailija

  Onko Irina Björklund sitten menestynyt alalla? sallikaa epäillä? pieni sivurooli parin minuutin sellainen viimeisin työ. Onko se menestystä. Totuus on joskus toinen kuin toimittajat tylsistä kynistään sen lukeville syöttää.
   
 12. ap. Vierailija

  Pystyn lonkalta esittämään vaikka puolentusinaa ulkomaisia elokuvia missä sivuroolit oli kaupan ja ne täytettiin maksavilla henkilöillä. SIvurooliin pääsemisen suhteen esität nyt täysin hatusta vedettyjä lukemia. Sivurooliin hakeudutaan, ei päästä. Sivurooli on käytännössä elokuva-avustajan työ. Sivuroolit ovatkin useimmiten B-luokan näyttelijöiden sarka. Tai sellaisten joilla on tarve päästä pätemään koska eväät ei riitä pääsuoritukseen. Mitä eväitä Edelmannilla olisi. Ei Arnoldin mittoja tai machoa. Ei oopperalaulajan karismaa. Ja täysin väärä käsitys näyttämötaiteesta. Näyttämötaiteessa näytteleminen ei ole itsensä näyttämistä vaan esitettävän roolin mukauttamista. Otetaan esimerkiksi Häjyt joka ei vakuuta. Häjyt olivat aikoinaan paljon muuta ja enemmän kuin lihonut Samuli Edelmann. Edelmann näytti siis pelkästään itseään eikä pyrkinytkään mukautumaan häjyksi häjyn vaatteissa. Tässä oli siis ero oikean näyttelijän ja B-tason viheltänä välillä. Tuo "Tom Cruise" on nyt pelkkä mainostemppu Edelmannilta koska hänen uskottavuutensa näyttelijänä on ollut jo pitemmän aikaa kysymysmerkki. Niin ja muuten Castingit on tehty. Ja eipä näy Samuli Edelmannia suuren elokuvan suuressa pääroolissa. Eräs tuttavani oli ollut eilen yhteydessä jenkkilään missä totesivat saman. Castingit tehty ja roolit jaettu. Tositteeksi toimittivat castinglistan:
  Mission: Impossible IV (2011) - Full cast and crew
   
 13. herhiläinen Vierailija

  Minusta toimittajan kirjoitus ei ollut tylsällä kynällä kirjoitettu.
  Irinasta juttuja lukisin enemmänkin. Hän on erittäin mielenkiintoinen persoona.
  Ajatuksemme kulkevat melko samoja latuja monessa asiassa.
  Mutta ei asiasta enempää. Tällä palstalla on monta erittäin kyynistä ja katkeraa elliä.
   
 14. aapee on oikeassa Vierailija


  Edelmann ei liity vaarallinen tehtävä neljään muuten kuin elokuva-avustajan tehtäviin luokiteltavalla pienellä tynkäroolilla. Kyseisissä elokuva-avustajan tehtävissä toimii tuhansia ihmisiä eikä kyse tosiaankaan ole suuren elokuan suuresta pääroolista. Mistä siis tämä uutisankkailu. Edelmann on mitään sanomaton nolla joka ei ole todellakaan ole huippunäyttelijä vaan viihdetyöläinen. Ja iltapäivälehdet ovat uskoneet kaiken mitä Edelmann on managerinsa kanssa syöttänyt.
   
 15. ihme touhua Vierailija

  Menestystä on se, että pystyy elättämään itsensä työllä, eikä tarvitse roikkua keskustelupalstoilla katkerana kaikille, jotka vähänkin lehdessä naamansa näyttäneille. Tuo yksi ja sama näkyy kyllä kaikille olevan aika katkera. Jos irina ja peter elättää itsensä tekemällä töitä, niin mikä siinä oikein on väärin ?
   
 16. faktaa välillä... Vierailija


  Tajuatko itsekkään mitä kirjoitat ? Vai olet ollut yhteydessä ja toimittivat casting listan .eeeee heleeeevetti sun kanssas. Casting on aika mielenkiintoinen prosessi ja monia rooleja täytetään filmausten aikanakin. Se, että Samuli on saanut tiedon jo nyt, tarkoittaa, että hänen toimisto on hänet saanut rooliin, joka luultavasti kuuluu sarjaan "näkyy lopputeksteissä" Sinne nimen saaminen on vaikeempaa, kuin moni osaa edes uneksia.
   
 17. niin Vierailija


  Onko työn saanut siis Edelmannin toimisto vai Edelmann? onko ko. siis Edelmannin manageri siis sama Selin joka on kärsinyt vankilatuomionkin epärehellisyydestä, mielenkiintoista?

  Vakaa tieto on se että Edelmann ei liity ko. elokuvaan kuin avustajan tehtävään verrattavalla miniosalla, eikä todellakaan "suurella pääroolilla" niinkuin on lehdille jo syöttänyt?

  Täällä Riitta Tanninen ilta savustaja
   
 18. filmi faktoja Vierailija


  Mistäs tuommoisen keksit heheheh. Mitä Selin tähän kuuluu ? Kyllä se on tiedossa, että kuka ja mikä on toimiston nimi, joka sai Samulin elokuvaan. Missääs ei kyllä ole mainittu, etttä olisi päärooli. Ainoastaa huippuelikuvasta on puhuttu, mutta vaikka olisi ihan pikku avustajan roolissa, kuten onkin, niin se on hieno saavutus.
  Arvaas muuten kuka oscarin saanut näyttelijä aloitti elokuvauransa 27 vuotiaana statistina ja vasta 37 vuotiaana sai ensimmäisen roolin, jonka nimi oli lopputeksteissä. Ensimmäisen repliikin sanoi elokuvassa 39 vuotiaana. Teki sitten pieniä puherooleja, mutta 48 vuotiaana teki ensimmäisen pääroolin ja seuraavan elokuvan 53 vuotiaana, josta tuli oscar. Nykyisin näyttelijä on 68 vuotias ja on tehnyt noin 25 elokuvaa joissa pääroolissa ...arvaako kukaan ?
   
 19. no voi sentään Vierailija

  Täällä on se sama seinähullu jolla on jotain hampaankolossa Samuli Edelmani vastaan, nyt se itkee ettei hän saanut ees sitä avusjan roolii kun SE senkin vei. Reppana, ehkä suakin joskus lykästää , tai sitten ei ;D
   
 20. herhiläinen Vierailija

  "Nykyisin näyttelijä on 68 vuotias ja on tehnyt noin 25 elokuvaa joissa pääroolissa ...arvaako kukaan ? "

  Ei tule yhtään ketään mieleen. Ole ystävällinen ja kerro kuka on kuka. Kiitos jo etukäteen tiedosta.
   
 21. jotain tajuaa Vierailija


  Miksi pitäisi olla kateellinen tavikselle nimeltä Samuli Edelmannille. Tyyppi on pelkkä viihdetyöläinen eikä osoittanut mitään konkreettista. Ja avustajan tehtäviä vastaavia miniosia on maailmat tuhannet täynnä. Tsuppaamaan pääsee Autti Amatöörit ja kuka tahansa. Ei sellainen ole meriitti

  Samuli Edelmann


  Täällä Riitta Tanninen Ilta-savustus
   
 22. tyhjän katsoja Vierailija


  Samat sanat sinulle jos tarkastelun kärki osuu sinunkin pieneen napaasi. Totuus on tämä eikä muuksi muutu:

  Itseään ylimalkaisesti mainostava Samuli Edelmann ansaitsee lähemmän tarkastelun. Sen perusteella hän on pelkkä viihdeteollisuuden helppoheikki. Onko kukaan koskaan kuullut Edelmannin laulavan oikeasti. Esimerkiksi oopperan Bel Cantoa. Onko kukaan koskaan kuullut Edelmannin laulavan korkealta. Ei ole. Koska hän ei osaa laulaa korkealta. Edelmannin "laulaminen" on pelkkää karaokea ja viihdettä joka on tehty studiotyönä. Jopa Johanna Tukiainen osaa laulaa paremmin.

  Ainoa saavutus laulamisessa Samuli Edelmannilla onkin saada amatöörin tekeleensä myyntiin Anttilan hyllylle. Mitään konkreettista Edelmann ei ole musiikin saralla saavuttanut esimerkiksi viisuvoittoja. Wikipediassa Edelmann makeilee että on myynyt levyjään ja ollut myyvä miesartisti. Kaupallisuus ei kuitenkaan ole taiteen mittari. Töitä mies on huhkinut duunarin lailla mutta ne kaikki ovat silkkaa B-tasoa. Roskaa on aina myyty foliopaperissa kuuroille. Jos näin ei olisi niin voisi ihmetellä miksi roskalehdeksi rankattu kruunaamaton roskalehti on levikiltään luetuin.

  Samuli Edelmannin esittämien kappaleiden sanoitukset ovat mitäänsanomattomia. Ulosanti ontuvaa. Kuinka monta instrumenttia muuten Edelmann hallitsee? ovikellon soittaminen taitaa olla ainoa instrumentti mitä hän osaa soittaa. Kitaran rämpyttäminen kolmisoinnulla ei tarkoita instrumentin täydellistä hallintaa. Sen lisäksi että sukulaiset ovat myös joskus saattaneet eksyneet soittamaan kirkon urkuja.

  Entä näytteleminen? Kuinka monta vakavasti otettavaa näyttämötaiteen roolia Edelmann on tulkinnut teattereissa? Kuinka monta kansainvälisen elokuvateollisuuden pääroolia hän on esittänyt? No ei yhtään. Ei kumpaakaan. Samuli Edelmann ei ole Arnoldin mitoissa. Ei karismaa. Ei erikoistaitoja. Ei erikoisominaisuuksia. Edelmann pystyykin pätemään ainoastaan mitättömillä sivuosilla joita kuka tahansa voi ostaa ulkomaisista elokuvista jotta voi päästä näyttämään itseään. Siitä huolimatta vaikka mitään näytettävää ei olekaan.

  Huvittavinta miten Edelmann on saanut managerinsa välityksellä lehdet kirjoittamaan hänestä väritettyjä tarinoita "Suomen parhaimpana näyttelijänä" joka näyttelee "suurta pääroolia suuressa elokuvassa" Tom Cruisen kanssa. Todellisuudessa Samuli Edelmann ei liity kyseiseen elokuvaan muuten kuin elokuva-avustajan tehtävää vastaavalla miniosalla. Eikä Samuli Edelmann todellakaan ole Suomen paras näyttelijä. Eikä paras millään alalla. Ellei lukuun oteta ympäripyöreää totuuden muuntelua ja katteetonta itsensä väritettyä mainostamista. Ja taiteilijakin vielä? millä saralla. Musiikki ja laulaminen karaoketehtailua. Näytteleminen oman itsensä näyttämistä. Häjyt oli aikoinaan paljon muutakin kuin lihava Edelmann.

  Kyseisessä vaarallinen tehtävää 4- elokuvassa Edelmann on siis pelkässä elokuva-avustajan tehtävää vastaavassa mitään sanomattomassa minitygässä. Prahassa kuvatussa elokuvan otoksissa on myös Cruise. Elokuva-avustajia on maailmassa tuhansittain eikä tynkä vie vielä Hollywoodiin.
  Tuhannet avustajat matkustelevat tuotannoissa omakustanteisesti useissa eri maissa eivätkä liity elokuvaan yhtään sen enempää kuin sen sadat työntekijät. Näin ollen Edelmannin väite että hän on "Cruisen" rinnalla pääosassa on naurettavaa sumutusta. Edelmann ei ole Cruisen rinnalla yhtään enempää kuin tuotannon valaistuksesta vastaavat miehet. Kysymyksessä ei ole Samuli Edelmannin elokuva eikä sitä markkinoida eikä tulla tulla markkinoimaankaan Samuli Edelmannin elokuvana vaan se on Tom Cruisen elokuva. Värjäykseen ja liioitteluun näyttää olevan valjastettu jopa Ilta-Sanomat muutamaan muun epäuskottavan julkaisun lisäksi. Myös Ylen Matti Rönkä lensi vipuun.
  Nähtäväksi siis jää minkälainen pino asiaan liittyviä tutkimuspyyntöjä päätyy journalistiliiton pöydälle kun totuus aikanaan paljastuu. Iltalehden valhe valelottovoittajasta taitaa olla par aikaa tutkinnassa. Viihdeteollisuus elää median vääristävästä voimasta. Sen siivellä myös jotkut ansaitsevat leipäänsä. Tyhmimmät lehtien ja television toimitukset kuvittelevat että yleisö on yhtä pönttöä kuin heidän pienet toimittajakoppinsa. Järjen käyttökin olisi sallittua tässä kohtaa. Miten tavisluonteinen amatööri jolla ei ole mitään konkreettista meriittiä, fysiikkaa tai ominaisuuksia millään saralla voisi yhtäkkiä olla "suuren elokuvan suuressa "unelma" pääroolissa päätähden kanssa". "Unelmarooli" kyseinen tsuppaaminen saattaa olla amatöörille itselleen koska hänelle ovet oikeisiin asioihin ja päärooleihin pysyy kiinni. Kun näin on niin lehtien on turha väittää tämän asian suhteen muuta.

  Suuri yleisö mieltää Samuli Edelmannin korkeintaan maalaiskuntien kapakkimuusikoksi ja B-luokan esiintyjäksi jonka "näytteleminen" on ainoastaan itsensä ja puutteidensa näyttämistä. Tuhansien kaltaistensa harrastelijoiden lailla. Hamekangasta hamekangasta. Kukin keksii elämässään tapansa välttää työvoimatoimiston ehdottamat sekatyömiehen hommat kun nuo koulutkin on jääneet varsin puutteellisiksi.
  Lähettänyt mediatutkimus klo 7.51
  Samuli Edelmann
   
 23. hui mene pois Vierailija

  "Suuri yleisö mieltää Samuli Edelmannin korkeintaan maalaiskuntien kapakkimuusikoksi ja B-luokan esiintyjäksi jonka "näytteleminen" on ainoastaan itsensä ja puutteidensa näyttämistä. Tuhansien kaltaistensa harrastelijoiden lailla. Hamekangasta hamekangasta. Kukin keksii elämässään tapansa välttää työvoimatoimiston ehdottamat sekatyömiehen hommat kun nuo koulutkin on jääneet varsin puutteellisiksi..."

  Koirat haukkuu ja karavaani kulkee ;D
   

 24. Noin se menee. Ei kukaan ole kateellinen Samuli Edelmannille.
   
 25. Hmmm (eik.) Vierailija

  Samuli oli muuten upea siinä TV-sarjassa Tappajan näköinen mies. Odotan innolla hänen ulkomaisia roolejaan!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti