Hae Anna.fi-sivustolta

www.parkettimies.fi

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Remontoija, 31.01.2016.

 1. Remontoija Vierailija

  Meillä kävi Pasi Järvi hiomassa ja lakkaamassa parketin. En ole aikaisemmin saanut niin hyvää palvelua yhdeltäkään rakennusalan ammattilaiselta, että olisin häntä varta vasten kehunut. Mutta nyt oli pakko. Meillä oli lautaparketissa tummunut kohta kun koirien juomakippo oli ollut siinä kohtaa. Siitä ei erikseen puhuttu mitään ja kun työ oli tehty, oli tuo tumma alue myös poissa. Kysyin Pasilta, että lähtikö se muka hiomalla niin hän sanoi että ei, oli vaihtanut muutaman säleen. Hän ei ollut siitä laskuttanut erikseen ja kun kysyin, että miksi niin sanoi, että lähettämässään tarjouksessa lukee että erikseen sovittavat lisätyöt laskutetaan. Ja kun hän ei ollut saanut minua kiinni puhelimella tuona aamuna töistä, niin ei sitten ollut työtä laskuttanut. Lupasin vastapalveluksena kehua häntä tutuilleni. Eli jos tarvitset parkettimiestä, niin ota yhteyttä www.parkettimies.fi / Pasi Järvi. Meillä ainakin sujui työ enemmän kuin hienosti.
   
 2. muuttaja Vierailija

  Meillä meni myös parketin hionta hyvin. Oli kiire aikataulu muuton takia mutta Pasi kävi veljensä kanssa kimpassa hiomassa ja lakkaamassa lattiat, tekivät pitkän päivän ja meidän muuttokuorma sai tulla sovitusti. Kiitokset pojille!
   
 3. Moikka.
  Meilläkin kävi tuo Pasi Järvi, komein kaikista könsikkäistä.
  Pasi astui ovesta sisään ja takaa loisti kirkas valo, Pasin päässä halo.
  Pasi vaikutti kuin leijailevan halki olohuoneeni, niin kepeä hänen askel on.
  Varmasti Pasi hyvin onnellinen kauniin vaimonsa kanssa ja työtkin sujuvat ja asiakkaita riittää.
  Kovin mukava on Pasi ja rehellinen. Pasilla on komia sänki.
   
 4. Pasi Järvi Vierailija

  Nyt on kyllä viimeisin arvostelija sekoittanut henkilön johonkin toiseen.... Minä en meinaan komeaa sänkeä saisi aikaiseksi vaikka yrittäisin.... Sen verran heikkoa on tuo parran kasvu :)

  Mutta hyvän hionnan ja lakkauksen saan aikaiseksi jos joku niin haluaa. Yhteydenoton voi tehdä www.parkettimies.fi ja numerokin löytyy ihan numerotiedustelusta.

  Sen verran täytyy mainita, että jouduin tekemään rikosilmoituksen edellisestä vitsiniekasta kun toisessa palvelussa oli kirjoitettu hieman ikävämpää kommenttia.

  Minulle saa soittaa suoraan jos on jotain hampaankolossa. Nimettömänä on turha huudella.

  Terveisin,

  Pasi
   
 5. vierailija Vierailija

  Etsin itsekin parkettimiestä ja www.parkettimies.fi kautta sain parhaan tarjouksen, ei halvin mutta selkeä ja ammattimaisimman tarjouksen kiinteään hintaan eikä mitään lisäkuluja ollut jätetty kertomatta. Työn jälki oli todella hyvä ja aikataulu piti juuri kuten sovittiin. Lupasin Pasille suositella häntä jos joku kysyy parkettimiestä niin tässä nyt sitten suositellaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti