Hae Anna.fi-sivustolta

YH-äidit koko ajan kiimassa.

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä nautiskelija_, 13.03.2008.

 1. Saalistaja Vierailija

  Iloisella tuulella olevat yh-äidit voivat viedä humalaiselta jätkältä lompakot/rahat ym.ym. Ymmärrättekö äidit, lompakot/rahat ym.ym.
  Eikä niistä humalaisista jätkistä sitten muuhun olekkaan??
   
 2. Tutkija Vierailija


  Useimmiten yh-äitejä onkin naiset jotka eivät kykene muuten elättämään itseään oikeella työllä vaan saavat sosiaalitukena kaiken vuokrasta ruveten sekä elatusmaksut. Sitte notkutaan kapakoissa ja työnnetään lapset hoitoon mihin sattuu tai jätetään itsekseen kotio. Miestä vaihtuu joka viikonloppu ja viikollakin ja joka lapsella on eri isä. On se miehellekki melkonen shokki kun herää aamulla ja sängyn vieressä seisoo rivi lapsia kysellen että ookkos sää meidän iskä.
   

 3. Taidat olla henkisesti aika alikehittynyt, ei tuollaista tekstiä suolla yksikään järjellä varustettu mies. Ehkä sinulla on koko "järki" valahtanut jalkojen väliin.
   
 4. No jopas Vierailija


  kuvasit itsesi aika "riittävästi".
   
 5. YH-17V Vierailija

  kYLLÄ auttajia on ollut liiankin kanssa, tuovat viiniä ja sitten haluava kimpassat kun joskus tulee kolmekin miestä samaan aikaan kun kersa on hoidossa Kyllä siinä on kestämistä, on vanhemmat äijät panevat parempi kun ei munaa ollenkaan. Saapa sitten vaippoja ostettua kun äijät viakran voimalla höyläävät porukassa, empä valita hyvää vaihtelua vaipanvaidon jälkeen. Sitte kyllä itse tarviksisin vaippaa kun valuu reisiä pitkin kun ovat kimppa kivaa tehneet.
   
 6. pekka Vierailija


  tämä on kunnon naisen puhetta. moi
   
 7. pminkkin@gmail.com Vierailija

  Siis eikös se nyt ole selvää, että jokainen joka on lapset kasvattanut on elänyt jonkinlaisessa puutteessa, kuka enemmän ja kuka vähemmän.

  Pointti on vaan, että kun Suomessa on jo aika pitkään saanut naista tai miestä panna ilman että menee naimisiin tai muuhun parisuhteeseen niin vittuako (tai kyrpääkö) sitä ylipäätään menee naimisiin tai muuhun viralliseen suhteeseen jos ei se pitkän päälle kiinnosta.

  Siis pillua tai kyrpää saa (ja ehkä lähitulevaisuudessa valtio järjestää vammaisille seksuaalitasa-arvoisuuden nimissä bordellin) ihan ilman virallista parisuhdettakin. Olen ehkä konservatiivinen (vaikka se ei ole koskaan estänyt pistämästä miekkaa moneen tuppeen) mutta jos kosioretkelle lähdetään niin vakavissaan pitää olla, ylämäet ja alamäet.
   
 8. pminkkin@gmail.com Vierailija

  Siis eikös se nyt ole selvää, että jokainen joka on lapset kasvattanut on elänyt jonkinlaisessa puutteessa, kuka enemmän ja kuka vähemmän.

  Pointti on vaan, että kun Suomessa on jo aika pitkään saanut naista tai miestä panna ilman että menee naimisiin tai muuhun parisuhteeseen niin vittuako (tai kyrpääkö) sitä ylipäätään menee naimisiin tai muuhun viralliseen suhteeseen jos ei se pitkän päälle kiinnosta.

  Siis pillua tai kyrpää saa (ja ehkä lähitulevaisuudessa valtio järjestää vammaisille seksuaalitasa-arvoisuuden nimissä bordellin) ihan ilman virallista parisuhdettakin. Olen ehkä konservatiivinen (vaikka se ei ole koskaan estänyt pistämästä miekkaa moneen tuppeen) mutta jos kosioretkelle lähdetään niin vakavissaan pitää olla, ylämäet ja alamäet.
   
 9. julmaa ja sairasta Vierailija

  Ainoa mies jonka tiedän livenä käyttävän vastaavia saastaisia yleistyksiä eronneista naisista on entinen naistenhakkaaja jolla on lähestymiskielto ex-naiseensa. Miehen ainoa tyydytys on nykyisin haukkua kaikki yksinhuoltajanaiset, jonka toivoo johtavan siihen että ex-nainen ei pääse koskaan enää seurustelusuhteeseen ja on aivan sekaisin siitä että ei pääse itse enää vainoharhaisena kyttäämään naisen jokaista askelta kuten aikaisemmin. Tuo nainen huolehtii lapsestaan yksin ja pelkää omaa varjoaankin helvetillisen avioliittonsa jälkeen, tuskin enää uskaltaa tutustua kehenkään mieheen.

  Voi olla että tällä kuin monella muullakin palstalla eronneita naisia haukkuu yksi ja sama melko häiriintynyt, naisvihamielinen ja katkera mies jonka taustaa parisuhteessa ei tarvitse arvailla.

  Huvittaa tosin nuo tekstit joissa mies kehuu harrastavansa satunnaisia suhteita ja kiimaista seksiä eikä tajua ITSE olevansa se "horo" joksi haukkuu naisia. Missä itsekriittisyys... :D
   
 10. Kimalainen Vierailija

  Se on tämä kaksnelonen siitä jännä mesta, ettei taida kuuluisa Erkkikään tietää kukaa vetää trollia ja kenellä on ihan aidosti lähtenyt aatokset lapasesta... Mutta, jos ny ollaan leikisti tosissaan, niinku aikuisten oikeesti, niin jännän vähän on porukka heittäny kommenttia tosta lasten osuudesta kuvioon. (Paitsi tietty toi "oot sä meijän iskä?" -reps!-)

  Et jos ny tosta seksistä vähän laajentaa, ni mites sen yh-äipän sit pitäis menetellä? Meinaan, kun vois moni äityli tahtoa toki muutakin kuin pikaista, mut ei se ole niin simppeliä "deittailla" kun on kotona niitä huollettavia jotka ei ehkä jaksais kerran kuussa kysyä siltä äijältä, että ootkos sä ny se faija sitten.

  Kerran tapailin erästä yh:ta. Hänen lapsellaan oli ihan hyvä faija jo olemassa, joka oli vain muuttanut pois. Enkä nyt kauhean monta kertaa edes tuolla kyläillyt, mutta niin vaan tuli sieltä lapsen suusta se "isä" mulle pariin kertaan. Hämmentävää, muttei toki vaarallista. Mut meinaan että voi olla toi kuvio pienelle ihmiselle aikas vaikea hahmottaa.

  Ja tohon liittyen sellainenkin pointti, että sitten kun minut komennettiin siitä suhteesta taakse poistumaan, (äippä oli löytänyt jonkun suuren rakkauden) niin huomasin että oli myöhemmin vaikeampi emotionaalisesti hyväksyä ajatus, ettei olisi enään missään roolissa tämän lapsen elämässä, vaikka olin mielestäni kovinkin ihastunut tähän naiseen silloin.

  Että jos siellä paarissa niitä kiimaisia yh-mammoja oikeasti on, mistä sivumennen sanoen ei omalle kohdalle ole ainuttakaan osunut, niin kenties sitten ovat sitä silkkaa elämänviisauttaan. Kaikille parempi?
   
 11. Pari kertaa kussa Vierailija

  Kun saa kersan joskus hoitoon viikonlopuksi niin haluu nauttia kunnolla haluistaan. En viitsi kapakkaan mennä hakemaan ikäistäni!(18v) ja soitan tutuille viiskymppisille ukoille mmiehillä itkä tule ja panee pöydän koreaksi. Vaikka ovatkin vanhempia niin kolmestakin viikonloppussa saa kunnolla (kyrpää) moneen kertaan kun aina jollain seisoo pillerin voimin. Sitten on halut tyydytetty ja miehillä kun sai nuorta kimpassa.
   
 12. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  924
  Saadut tykkäykset:
  0

  Kunnon Kuuno iski jälleen!
   
 13. Deblina Vierailija

  Ah, so Coyote Ragtime Show wasn't the only one to use that technique ltelay. (I called it claymation at the time because that's what it reminded me of, but it was really stop-motion.)There is a lot of Haruhi to the GSNK ED, from the still shots, to the dancing, to the Yuki, but I also agree with Jason that they made the Lucky Star cheerleaders look like grade-schoolers.American TV ED's will rarely, if ever, do any better than blackscreen, thanks to the networks' insistance on overriding the credits with commercials.
   
 14. sygqzh Vierailija

  6xO2Vw <a href="http://hmoufnmmquow.com/">hmoufnmmquow</a>
   
 15. yeimfpqj Vierailija

  1knoS6 <a href="http://cthnvnjnqogw.com/">cthnvnjnqogw</a>
   
 16. Megaman Vierailija

  Mulla on kokemusta 3:sta yh-äidistä, joista 1 kiimainen (eli melkein heti piti päästä sänkyyn) ja 2 ei niinkään seksistä perusta.. tai ehkä perustaa huolellisen (yli 6kk?) tutustumisen jälkeen vasta. Itse olen yh-isä ja heille siis potentiaalinen kumppani. Itse etsin vain ja ainoastaan vakituista seuraa ts. parisuhdetta eli helpolla eivät minulta kikkendaalia saa. ;)
   
 17. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  924
  Saadut tykkäykset:
  0

  Muista Ison kirjan ohjeistus:"kirottu on se joka ei auta kiimaista naista".
   
 18. kooroentti Vierailija


  kunnioitan teitä kaikkia joille lapsi on tärkein
   
 19. Yhteishuoltajaäidit ovat niitä, jotka pääsevät baariin, koska lapsi on välillä isällä.

  Yksinhuoltajaäidit eivät käy koskaan baarissa, koska he hoitavat lastaan yksin 100% ajasta. Olen itse yksinhuoltaja, ja käyn ravintolassa kerran vuodessa, kun lapsi on yökylässä isovanhemmilla. Olen harrastanut seksiä viimeksi vuonna 2004.

  Joku voinee luulla, että nainen joka ei "saa" seksiä, olisi enemmän halukas kuin muut, mutta asia on päinvastoin. Mitä pidempään mies on puutteessa, ilmeisesti sitä enemmän hänella on haluja (tai en tiedä onko niin?). Naisilla on juuri päinvastoin, että mitä kauemmin ilman seksiä, sitä vähemmän tekee enää mielikään, asia jää jotenkin pois mielestäkin kokonaan.

  Siksi kannattaa iskeä baarista hiljattain eronneita naisia, eli sellaisia, jotka ovat tottuneet säännölliseen seksiin, mutta joilla ei yhtäkkiä enää ole siihen mahdollisuutta, mutta vielä tekisi mieli. Heitä ovat ilmeisesti ne YHTEIShuoltajat.
   
 20. Jermujees Vierailija

  Juuri näin. Noitä naisia kannattaa iskeä, joista näkee että on tottuneet saamaan säännöllisesti. Niitähän panettaa jatkuvasti kun yhtäkkiä sitä kehnoakaan miestä ei olekaan haluja tyydyttämässä. Yleensä antavat vielä ilman kumia ja niistä helposti itselleen saa vakihoidon jos pelaa korttinsa oikein.

  Ja ne TODELLA tykkää saada spermat sisään.
   
 21. olli Vierailija

  sehan on taas miehen vika pitaa hyvailla ja pitaa hyvana niin se pysy kunnos mina ainakin olen saanu aina ihanaa pillua nainen txt puh 0408736391 niin jutellan
   
 22. erkki Vierailija


  sie olet neiti tai pien munanen hinaaja
   
 23. wille.j Vierailija

  naiselle,luotettava,terve,mukava mies,vantaalta tarjoaa 046-6805468 yhteyttä mieluiten viestein.t,wille.j
   
 24. asiastatietoinen Vierailija


  Se pillu ei väljisty molopää vaan kiristyy pillun lihakset kireytyy kun lapsi on synnytetty yh-äideillä on kireempi synnytyksen jälkeen kun ennen synnytystä
   
 25. vierailija Vierailija

  eikä ole ikinä tarvinnu mennä naisia baarista vonkailemaan,juopot ei kiinnosta yksi on nähty toista en halua koskaan nähdäkkään!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti