Hae Anna.fi-sivustolta

yhdistelmämatka

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä susanna, 15.01.2004.

 1. susanna Vierailija

  Moi!Kovasti tekisi mieli Australiaan ja erityisesti suuren valliriutan tienoot kiinnostaisi. Olisiko kellään hyvää ideaa jonkimoisesta yhdistelmämatkasta sielläpäin? Ajatuksena ois viipyä reissulla kolme viikkoa ja niin, että esim. viikon välein vaihtaisi paikkaa. Toiveena kuitenkin suht rauhallinen ja ""helppo"" loma eli ei mitään mielettömiä välimatkoja tms. Kyllä sitä ihminen on tullu mukavuudenhaluiseksi...:)
  Kiitos etukäteen vinkeistä!!
   
 2. Taina Vierailija

  Oz-experiencellä on bussimatkoja eri puolilla Australiaa. Kyydistä voi jäädä haluamakseen ajaksi ja jatkaa matkaa taas seuraavalla oz-bussilla. Esitteitä reiteistä löytyy ainakin Kilroy travelsilta ja osoitteesta www.ozexperience.com
   
 3. Matti Matkaaja Vierailija

  Viime marraskuussa matkustin Japanin kautta Ausseihin ja sieltä Thaimaan kautta kotiin. Olin Ausseissa ensimmäistä kertaa, joten ""kaikkien"" matkaoppaiden lukemisen jälkeen päätin tehdä kierroksen siellä lentäen. Ensin 4 päivää Sydneyissä, josta lento Cairnsiin (5 yötä). Sieltä lento Ayers Rockiin (2 yötä), josta bussilla Alice Springsiin (2 yötä). Alicesta lentäen takaisin Sydneyiin.

  Useissa matkaoppaissa oli maininta, että lentäminen Australiassa on kallista. Etäisyydet sensijaan ovat suuria, joten aikataulu vaati nopeita siirtymisiä paikasta toiseen. Tutustuminen lentoyhtiöiden nettisivuille antoi kuitenkin kuvan, ettei ne lennot nyt niin kalliita ole kuitenkaan, jos käyttää esim. Qantas´in red e-deals lentoja.

  Näin jälkeen päin ajatellen Cairnsissä olisi minulle riittänyt 2 pv. Valliriutalle cruisailu ja Scenec train Kurandasta olivat ihan riittäviä kokemuksia siellä.

  Lennot olisi voinut varata jo aikaisemmin Suomesta käsin netillä. Nyt varasin ne paikan päällä ja paikkoja olikin jo niukemmin, joten piti tyytyä siihen aikatauluun, joka oli saatavilla ja hintaakin tuli pikkuisen lisää.

  Jos haluat lisää tietoja niin kysele!
   
 4. AUS & JAP Vierailija

  Hei!

  Tuo lentoreittisi kuulostaa tosi hyvältä! Juuri tuollaista olemme suunnitelleet ensi talveksi. Aikaa meillä on vain hieman päälle kuukausi joten ajattelimme noin puolitoista viikkoa olla Japanissa, pari viikkoa Ausseissa ja sitten paluulla pysähtyä jossain matkan varrelle sopivassa suurkaupungissa n. 4-5 päivää. Esim. Hong Kong tai Singapore.

  Niin, piti siis kysyä että mistä ostit lentosi (siis nämä pidemmät lennot, ei Australian sisäisiä) ja muistatko mitä suurinpiirtein maksoit?

  Kiitos paljon jo etukäteen!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti