Hae Anna.fi-sivustolta

Yhdistyksen juhla

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä hölmö, 09.09.2005.

 1. hölmö Vierailija

  Saimme mieheni kanssa kutsun erään yhdistyksen juhlaan.
  Emme ole juuri olleet tämän tyylisissä juhlissa ja nyt täytyy kysyä fiksummilta neuvoa: Kutsukortissa sanotaan että etukäteen voi varata onnitteluajankohdan ennen varsinaisen tilaisuuden alkamista. Mitä tämä onnittelu käytännössä tarkoittaa? Yhdistys toivoo että muistaminen tapahtuisi ainoastaan kortilla, eivät halua lahjoja.
   
 2. ap Vierailija

  Kyseessä on siis onnittelujen vastaanotto. Miten tuollainen tilaisuus etenee?
   
 3. et Vierailija

  Isommissa juhlissa, joihin odotetaan paljon vieraita, on vieraiden saapumisaika porrastettu. Näin toimitaan mm. yhdistyksen juhlissa, mutta myös tunnettujen merkkihenkilöiden juhlissa, esimerkiksi kaupunginjohtajan 50-vuotispäivät, jonne tulee paljon muitakin kuin sukulaisia onnittelemaan.

  Kun soitat, varaat ajan onnittelua varten. Ajat on valmiiksi jaettu esim. 3 tai 5 minuutin aika onnittelijaa kohden. Ovella on yleensä joku, joka ohjaa onnittelijat oikeaan järjestykseen ja sanoo, koska seuraava onnittelija voi mennä varsinaiseen juhlatilaan. Siellä sitten yhdistyksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja patsastelevat. Odottavat, että sinä pidät onnittelupuheen, onnittelet (ja annat lahjan). Tämän jälkeen puheenjohtaja vastaa onnittelupuheeseesi ja sen jälkeen kilistelette maljoilla. Tämän jälkeen teidät ohjataan pöytään jne.

  Tarjoilu voi olla noutopöydästä ja sitä käytetään hyväksi (mikäli näin on toivottu), kun osa vieraista on vasta tulossa. Ohjelma alkaa kutsussa mainittuun aikaan.

  Sillä ""kaupunginjohtajan"" vastaanotolla ei ole erillistä ohjelmaa. Asiaan kuuluu viivähtää 45 minuuttia. Minimi on 30 minuuttia ja maksimi 1 h 15 minuuttia.

  Tapoja on monia, on vaikea tässä kaikkia variaatioita tuoda esiin.
   
 4. ap Vierailija

  Tämä selvensi asiaa! Kiitos!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti