Hae Anna.fi-sivustolta

Yksinäinen olo vaikka naimisissa

Viestiketju osiossa 'Ihmissuhteet' , käynnistäjänä Mies 41, 06.10.2017.

 1. Mies 41 Vierailija

  Moi,
  Onkos muita ketkä tuntevat olonsa yksinäiseksi vaikka ovat naimisissa? Kumpikin meistä työelämässä ja illat kuluvat vain television tai somen parissa. Vaikka kuinka yrittää toisen läheisyyttä niin ei vain onnistu kuin ehkä vartiksi. Tämä todella raastaa mieltä...
   
 2. Mummonen Vierailija

  No sulje se TV ja älä mene someen. Lähtekää metsään lenkkeilemään ja sienestämään nyt on suppisaika. Keskustelkaa, jos enää osaatte, jos ette osaa, niin kirjoittakaa toisillenne someen ja lukekaa yhdessä saman tien:)

  Nämä nykynuoret (ja vanhatkin) ovat somen orjia, huh! Pistäkää töistä tullessa puhelin kaappiin piiloon ja nauttikaa elämästä, ei ole mitään kunnon elämää sellainen, jossa tuijotetaan viiden minuutin välein puhelinta.

  Kerro meille elliläisille mitä puolisosi tuumaa tällaisesta ideasta, olisi kiva kuulla. Uskon ettei luovu kännykästään hetkeksikään, enkä usko että sinäkään.
   
 3. Vaapaaherratar Vierailija

  Hahhahaa. Noinko on käynyt.
  Otappa naisestasi kiinni ja vie hänet peiton alle.
  Jos ei kiinnosta niin pakkaa hyvä mies laukkusi ja lähde viettämään sitä ihka omaa laatuaikaasi toiseen ikiomaan osoitteeseen.
  Mitä tuota vonkumaan. Kyllästymisen merkit ilmassa kummallakin ja lopun tietää pöljäkin. Kitua voi lopun elämäänsä, jos pelottaa yksin eläminen tai uuden elämän etsiminen.
   
 4. Tamu Vierailija

   
 5. Tamu Vierailija

 6. Mimi Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samoja kokemuksia on mullakin. Kaipaan juttukaveria, joka jaksais kuunnella...
   
 7. Mooniboo Vierailija

  On. Ja syystä, että toinen on täysin addiktoitunut nettitv:n suurkuluttaja. Jos on vapaata, hän menee suoraan koneelle, surffaa muutaman tunnin ja sen jälkeen nettitv loppupäiväksi päälle. Tämä saattaa jatkua aamuyölle kolmeen - neljään asti. Jos on työpäivä, hän tulee töistä, ottaa ruoan mukaan sohvalle, kone auki ja sama homma. Hän ei kuule mitään ei näe eikä huomaa mitään. Tuijottaa konetta vain kuin zombie, välillä nauraa tai kurtistelee kulmiaan, riippuen mitä sarjassa tapahtuu. On äärimmäisen ärtynyt, jos minä tai koira menemme häntä häiritsemään. En enää edes yritä.

  Tästä on yritetty puhua kauniisti, yritetty puhua rumasti mutta mikään ei ole tehonnut. Hän vain vitsailee riippuvuudesta ja jatkaa samalla tavalla. Erään toisen vastaavanlaisen tuttavan kanssa puhuvat katselusessioistaan kuin teinit kännisekoiluistaan, vähän naureskellen ja päätä pyöritellen: "katoin taas 19 jaksoa putkeen.." Minulle hän sanoo että "katsoo vain telkkaria." Ei siis mielestään ole millään tavalla riippuvainen.

  Nettiriippuvuus on tosi surullinen asia. Siitä ei voi edes oikein puhua, koska nettiin liittyy myös paljon hyvääkin ja ihmiset ei miellä sitä asiana, joka voi aiheuttaa tosi negatiivisia juttuja. Kuten sen, että toinen on suhteessa tosi yksinäinen. Elän periaatteessa kuin sinkku, teen kaiken yksin. Ja me ollaan ihan reilusti aikuinen pari.
   
 8. Mimi Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.12.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!
  Kuulostaa yksinäiseltä ja tylsältä. Koska olet yrittänyt puhumalla korjata tilannetta ja ei aita, koeta etsiä kavereita, joiden kanssa lähdet kävelylle, teatteriin, kahville... tai kaverit voivat tulla teille. Sanot kumppanillesi, ettei teitä saa häiritä.

  Minä olen äänestänyt jaloillani ja hiljalleen hän huomasi, että joku on vialla. Edelleen on netissä paljon ja ärtyy, jos pyydän lopettamaan, mutta tietää, että minulla on ystäviä, joiden seurassa viihdyn. Lisäksi olen satsannut ulkoiseen olemukseeni, hymyilen ja yritän olla myönteinen. Se on herätellyt kumppania. Varmaan pelkää, että toiset kiinnostuu ihan oikeasti.

  Netti, netti-tv ja kännykät aiheuttaa ihan samanlaista riippuvuutta kuin huumeet ja tupakka. Tämä teksti sopii myös aikuisiin:
  Yle.fi
  Sanna Ukkola: Kuin heroiinia lapsellesi

   
 9. Olet siis netti- ja TV-leski. Jos riippuvuudesta yrittää vieroittaa, niin mies saa vieroitusoireita, eli saattaa voida tosi huonosti. Hae seurasi muualta tai vaihda miestä. Tai opettele selviämään yksin.
   
 10. vierailija Vierailija

  Mummo puhuu asiaa mutta on perhettä ja vaimo joka ei välitä, juteltu on vastaa aloitteeseeni joskus mutta ei itse ymmärrä puhaltaa yhteen hiileenm mites nyt mummo?
   
 11. N52 Vierailija

  Minulla mies juoksee omissa harrastuksissaan (joita tulee koko ajan lisää ja aina semmoisia jotka ei minua kiinnosta, etten vaan vahingossakaan pyydä päästä mukaan) ja kun palaa, istahtaa sohvaan läppäri sylissä ja alkaa tehdä töitä, telkkari auki siinä sivussa. Jotain yritän aina jutella mutta hyvä jos edes ynähtää vastaukseksi vaikka kysyisi suoran kysymyksen. Semmoinen jurokki muutenkin eikä empatiasta tietoakaan. Alkaa 15 vuoden jälkeen tuntua aika tylsältä tää elämä kun ei tahdo saada mitään kontaktia. Kun tuo nuorimmainen tuosta lähtee, niin lähden minäkin. Josko vielä vanhoille päiville saisi juttu- ja harrastuskaverin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti