Hae Anna.fi-sivustolta

Yksinäisyys eron jälkeen

Viestiketju osiossa 'Avioero' , käynnistäjänä vierailija, 18.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Olen päälle nelikymppinen mies. Vaimo otti lähtöä ja jäin jotenkin sosiaalisesti tyhjän päälle, koska käytännössä kaikki suhteeni olivat hänen sukuunsa tai kaveripariskuntiin.

  Nyt asun asotalossa, naapurit eivät moikkaile tai jää juttelemaan, kuten rivitalossa aikaisemmin. Kaikki on täällä väliaikaisesti eikä täällä akateemiset ja muut mielenkiintoiset ihmiset asu. En tahdo katsoa alaspäin lähihoitaja ja siivoojia tai työttömiä mutta ei heidän kanssaan ole oikein mitään keskusteltavaa yleensä, kun kaikki puheenaiheet pyörii viinaseksiruokamatkailuvapaa-aika-sektorilla tai vaihtoehtoisesti tahdon talonautonveneen-sektorilla. Poikkeuksia voi olla, mutta varmaan aika vähän.

  Kaikkihan sanoo että eron jälkeen pitää opetella tulemaan yksin toimeen mutta näin yksin en ole koskaan ollut, aina kun lapset ovat poissa elo on yksinoloa aamusta iltaan. Hanki uusi harrastus, nauti sinkkuelämää, juhli nyt kun pystyt. Juu juu.

  Elämä on aika syvältä tällä hetkellä. Positiivista on kuitenkin se, että kun ei jaksa juuri syödä, paino laskee, mikä on tervetullutta.

  Naisetkin juoksevat karkuun kun erosta on alle puoli vuotta.Olen itse kristillinen, mutta melko avarakatseinen ihminen ja haluaisin olla samanhenkisen naisen kanssa. Jotenkin aina kun on yrittänyt jotain muuta katsoa, lähtökohtaisesti jotenkin olo tuntuu aina vajaalta. Ei ole samaa arvomaailmaa. Tällaisia naisia ei vain ilmeisesti ole kovin paljoa vapailla markkinoilla. Ja kai se on todettava ettei eronnut mies kristillisissä piireissä ole kuuminta hottia muutenkaan.

  Miten saisin elämääni jotain sisältöä?

  Saipahan ainakin avautua jos ei muuta
   
 2. vierailija2 Vierailija

  Miten olisi jokin harrastuspaikka tai kirkkokonsertti,jossa tapaisit ihmisiä ihan tuttavuuspohjalta.
   
 3. vierailija Vierailija

  Jos kristilliset arvot ovat tärkeitä, suosittelen menemään vapaiden suuntien tilaisuuksiin, kuten helluntai- tai vapaaseurakunnan ym. tilaisuuksiin, joissa on viikossa useita erilaisia tapahtumia. Niissä voi käydä vaikkei kuuluisikaan juuri siihen srk:aan. Sanomalehdistä ja netistä löytyy tietoja. Hengellisiä kesäfestareita on myös paljon, mutta yleensä ovat keskikesällä. Katso TV7 (www.tv7.fi) ohjelmia, esim. rukousohjelmia, jolloin voit rukoilla arvomaailmaasi vastaavaa uutta puolisoa. Tiedän monta tapausta kun Jumala on johdattanut puolison rukouksen kautta.
   
 4. Erosta puoli vuotta... Kyllähän se saattaa olla yksinäistä, jos kääriytyy surkuttelemaan itseään eikä muuta tee. Jokaisella, jolla päättyy tärkeä ihmissuhde, on "suruaikansa", jonka kesto vaihtelee. Puoli vuotta on vielä tosi lyhyt. Ei kannata kiiruhtaa, vaan antaa ajan hoitaa.

  Omalla kohdallani päätin jo heti aluksi, että vuoteen en pyri mihinkään, en aseta tavoitteita saatikka haikaile uutta suhdetta tai haali kavereita umpärilleni. Lepäilen ja huilin vain, syön ja nukun hyvin sekä ulkoilen miten huvittaa. Opettelen tuntemaan itseni. Se todella kannatti! Olihan se välillä yksinäistä ja pitkästyttävääkin, mutta jäipähän aikaa ja rauhaa pääkopalle käydä asioita läpi, jotta viisastuisin.

  On terveellistä olla jonkin aikaa ihan yksin ja itsekäskin varsinkin, jos siihen ei ennen ole ollut tilaisuutta. Pitää opetella näkemään elämästä sen eri puolia ja vaiheita, sillä jokaiselle meistä tulee matkan varrella tilanteita, että joutuu luopumaan tärkeistä asioista ja ihmisistä.

  Jos nyt ihan mahdottomalta tuntuu kestää, on olemassa tahoja, joiden puoleen voi kääntyä. Oma terveyskeskus voi olla ensimmäinen.

  Raakileena entisestä ei kannata haikailla uutta kumppania, siitä tulee vain harmia. Laastarisuhteen alla haava hautuu ja alkaa märkiä.
   
 5. vierailija Vierailija

  Meinasin sanoa että kirjoita minulle. Mutta ehkä sitten ei.
  T. hottis lähäri :)))
   
 6. vierailija Vierailija

  Kiitos viesteistä. Elämää vain se on, hyvältä kuulostavia neuvoja, mutta mielestäni vähän ristiriitaisia. Ei saa kääriytyä itseensä mutta ei saa myös vuorata itseään ja kavereilla?

  Vapistyypille, eronneet ovat hellari-ja vapispiireissä jakojäännöstä jotka hyvällä tuurilla saattaa kelvata jollekin hyvälle eroamattomalle kristitylle. Tai sitten kakso eronnuttaeromuodostaa toisen luokan parin. Kiitos ei.

  Hottis Kähäri, kiitos mielenkiinnosta, mutta ei kiinnosta hottikset sen enempää kuin lähiövalaat, jos pään sisällä ei raksuta mikään. Toki poikkeuksiakin on lähäreiden joukossa, kuten jo mainitsin. Mulla on kyllä tunne että yrität vetää mua höplästä muutenkin :d
   
 7. vierailija Vierailija

  Ymmärrän sinua hyvin. Koen kuuluvani samaan marginaaliin.
  Samanlaisia ihmisiä ei tule ihan heti vastaan.
   
 8. ennakkoluulot pois Vierailija

  [​IMG]

  2018 International Meeting

  Helsinki, Finland
  July 30 - August 3


  Click here for all meeting informationViikon pituinen konferenssi antaa tilaisuuden tavata sivistyneitä kristittyjä. Ei muuta kuin sinne katselemaan ja osallistumaan, yli 1000 kansainvälistä osallistujaa.
   
 9. vierailija Vierailija

  Mistä esimerkiksi sinut löytäisi?
  Minusta olisi oltava sinkkukahviloita
  Baari ei sovi meille kaikille.
   
 10. vierailija Vierailija

  Hei, tässä aloittaja. Haluan kertoa yhdestä kohtalon ivasta. Seurustelen nykyään hottiksen lähärin kanssa.

  Minä ja suuri suuni. On muuten mukava ja sivistynyt, ei materialisti.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti