Hae Anna.fi-sivustolta

yksiö parvella

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Santa Helena, 23.11.2004.

 1. Santa Helena Vierailija

  Millainen on Santa Helena hotellin yksiö parvella? Onko ne uudella vai vanhalla puolella ja onko ne lähellä uima-allasta?
  Onko niistä uima-allas tai merinäköalaa?
   
 2. hm Vierailija

  Hei,
  olimme viime syyskuussa santa helenassa yksiössä parvella viisihenkisen perheen voimin ja hyvin mahtui. Meillä huoneisto oli vanhalla puolella ja toisessa kerroksessa. Parvella oli parivuode ja toinen wc/kylppäri, mikä oli mukavaa kun meitä oli kuitenkin niin monta. Parvelta pääsi myös ulos ns. posrraskäytävään. Parveke oli ns. takapihalle ja ainakin meidän parvekkeelta näkyi meri ja auringonlasku. Huoneisto oli mielestäni tilava taisi olla esitteen mukaan 57 neliötä. Kysele lisää, vastaan mielelläni.
   
 3. mami Vierailija

  Meillä oli 2003 myös yksiö parvella ja olimme erittäin tyytyväisiä. Olen siitä kirjoitellutkin tällä palstalla. Hotellissa on vastaanottorakennus ja sitten viistosti molemmilla puolilla huoneistoja. Meidän huoneistomme oli aika lähellä uima-allasta , toisessa kerroksessa ja parveke oli sivukatutakapihalle päin . Merikin sieltä pilkotti.
   
 4. santa helena Vierailija

  Kiitos vastauksesta, onko vanha puoli lähempänä uima-allasta ja merta kuin uusi puoli? Onko siinä uima-altaassa joku hyppypaikka siis ponnahduslauta, muistaakseni jostain olen niin lukenut.
   
 5. mami Vierailija

  Hei!

  En kyllä ainakaan tuolloin muista nähneeni hyppylautaa. Sen sijaan siellä on kyllä pieni liukumäki altaaseen. Jos katsot Tjären panoramakuvia, niin allaskuva 2:ssa näet sienen, josta mentiin alas vessaan ja kerhotiloihin. Meidän huoneistomme oli aikalailla sen sienen takana. Ja jos katsot kuvaa uusien huoneistojen parvekkeelta, niin vanhat huoneistot ovat niitä , jotka näkyvät vastapäätä( lisäksi vastaanottopäärakennus. Eli huoneisto vanhalta puolelta voi olla aivan yhtä lähellä merta ja uima-allasta.
   
 6. hei! Vierailija

  Olis teillä todella joku yksiö, joka sijaitsi parvella? Millaisella parvella?
   
 7. x Vierailija

  Miten oli ilmastoinnin kanssa, oliko parvella oma ""härveli"" vai riittikö viileyttä parvelle ilmankin?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti