Hae Anna.fi-sivustolta

Ylen sarja Kuolemaan tuomitut - kauhistuttaa

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä kauhistunut..., 07.09.2018.

 1. kauhistunut... Vierailija

  Minusta Yhdysvallat kuoleman tuomioineen tuntuu kauhealle paikalle. Tuntuu kuin maa (useimmat osavaltiot) eläisiä keskiajalla.

  Olen katsonut pari jaksoa Kuolemaan tuomitut -sarjaa ja tapaukset ovat olleet pöyristtäviä.

  1. jakso https://areena.yle.fi/1-4399891
  Mies paketi autolla poliisia. Poliisi heitti piikkimaton. Mies väisti piikkimaton. Seuraava poliisi heitti piittimaton. Mies väisti samalla tavalla mattoa, mutta osui pientareella olleeseen poliisiin, joka kuoli. Mies sanoo, että ei kaahatessaan ja mattoa väistäessä huomannut poliisia. Valamiehistö vakuutui, että mies ajoi tahallaan poliisin yli. Murhasyyte ja kuoleman tuomio. Tapaus ei mielestäni mitenkään ole murha vaan korkeintaan tappo.

  3. jakso https://areena.yle.fi/1-4399884
  Austin ja Timothy ostavat mm. kuristuslangan ja aseen. Menevät Justinin kotiin, joka on Austinin lapsuuden kaveri. Timothy alkaa kuristaa Justinia. Panikoi ja alkaa hakata Justinia puukolla. Austin luuli, että Timothy vain hakkasi Justinia. Austin lyyhistyi järkytyksestä lattialle. Kaverukset heittivät Justinin ruumiin puron rantaan. Todisteiden valossa vaikuttaa, että molemmat osallistuivat välineiden hankintaa ja teko olisi ollut suunnitelty, mutta ei mitenkään järjellinen. Timothy sai teosta elinkautisen. Austin tuomittiin kuolemaan, vaikka häin ei tappanut eikä edes pahoinpidellyt Justinia. Syyttäjän mukaan Austin suunnitteli kaiken ja on läpeensä paha.

  Tämä toiminta kuullostaa lähinnä pahalle unelle. Langetetut kuoleman tuomiot ovat mielestäni täysin väärin ja kohtuuttomia.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti