Hae Anna.fi-sivustolta

Yli kolme vuotta yrittäneitä

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Joanna*, 20.05.2007.

 1. betty... Vierailija

  PILHA:Ootko löytänyt jonkun kivan adoptiokeskustelu ryhmän netistä?
  Ite oon tuol verkkiksel käynyt kurkkimas ja muutamassa muussakin,mutta aika hiljaisia ovat.'
  Voitais "tavata" jollain palstalla ja kirjoitella siel vähän enemmän.
  Sorry muille että täällä viel tästä aiheesta jauhan,mutta ainoa keino saada pilhaan yhteys.
  Kän kyllä kurkkimassa kuulumisianne vielä jonkun aikaa,tuttujen niccejen,joita ei onneksi enää montaa olekkaan :)
   
 2. Pilha78 Vierailija

  En ole oikein etsinyt mitään keskustelupalstaa kovinkaan ahkerasti, ihan johtuen siitä että jostain syystä näistä keskustelupalstoista on viime aikoina ollut varsin negatiivinen kuva itselläni. Aika hiljaisia ovat adoptiokeskustelut, se on totta. Adoptoijia ona ilmeisesti niin vähän. Sitten varmaan aktivoidun etsimään kunhan olemme päättäneet kohdemaan. Voin ainakin sitten iittyä sellaiseen keskusteluryhmään, jossa muista saman maan odottajia.

  Jos haluat keskustella adoption kulusta yms. niin voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse [email protected]

  Sama tilanne itselläni, että syy miksi roikun täällä vielä niin on seurata tuttujen nimimerkkien kuulumisia. Onneksi heitä enää on vain muutama....
   
 3. satumarika Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei! En tiedä lukeeko tätä enää kukaan vanha palstailija?? Meille ei ole vieläkään vauvaa tulossa; tehtiin toinen ivf helmikussa, josta ns. kemiallinen raskaus. Pakkaseen saatiin 4 alkiota. Tehtiin lyhyellä kaavalla, edellinen oli pitkällä kaavalla.

  Mitä muille kuuluu?? Ja olisi kiva saada juttuseuraa pitkän tien kulkijoista muutenkin.

   
 4. Pilha78 Vierailija

  Adoptiota varten kotiselvitys valmistunee ihan lähipäivinä ja sitten matkaa kohti lautakuntaa. Ei ole paljon tuulut käytä enää tällä lapsettomuuspalstalla vaikkei muutosta meidän perhelukuun olekaan vielä vuosiin tulossa. Adoptio kun on pitkä prosessi. betty -nimerkin kanssa ollaan kuulumisia vaihdettu sähköpostitse.

  Onnea vain teille jotka edelleen jaksatte hoitojen polkua kulkea!
   
 5. satumarika Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei Pihla! Toivottavasti saatte adoption kautta pian oman lapsosen kotiin. Harmi, että tämä mukava ketju kuivui kokoon, mutta onneksi sain myös hyvän s-postikaverin, kenen kanssa voi vaihtaa ajatuksia.

  Nimimerkki Hopestillin kuulumisista olisi kiva kuulla myös, jos sattuu joskus lukemaan tätä palstaa vielä.

   
 6. hopestill Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei kaikille! Olen muutaman kerran käynyt lukemassa tätä palstaa, mutta en ole ehtinyt kirjoitella tai en ole muistanut tunnuksiani ; )

  Mutta nyt on aikaa, kun olen mammalomalla kolmatta viikkoa! Raskaus on edennyt hyvin ja LA 31.5 eli kolmen viikon kuluttua. Meille tulee pieni poika : ) Edelleen tätä ihmettä jaksaa kummastella ja usein on epätodellinen olo, mutta nyt tähän alkaa jo uskoa.

  Ilmeisesti tämä ketju on hieman kuivunut kokoon, harmi. Itselleni ketjusta oli ainakin paljon vertaistukea - kiitos teille kaikille jotka jaksoitte mua tsempata!

  Toivotan kaikille aurinkoista kesää! Toivon sydämestäni että saatte jokainen vielä kantaa oman pienen nyytin kotiin, hoitojen tai adoption tuloksena. Erityiset terkut Pilhalle ja satumarikalle sekä muille tutuille ketjulaisille : )
   
 7. HH07 Vierailija

  hopestill - Ihana kuulla, että kaikki on kunnossa ja teille tulee ihan kohta pien poika*halaa ilosta*
  Me teille sitten tammikussa Pas numero 5 josta plussa MUTTA valitettavasti keskemeno rv5+2:( Viime kuussa teimme sitten kuudennen passin josta tällä viikolla nega:( ja nyt hoidot on jäissä. Taukoa tarvitaan ja viimeinen passi sitten syksyllä.
  En usko, että meille vauvaa enää tästä viimeisestä passista tulee ja ikä alkaa jo olla liikaa. Yritettiin kaikemme ja kun ei niin ei...

  Aurinkoista kesää kaikille toivottaa,
  HH
   
 8. satumarika Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin! Varmasti tuntuu epätodelliselta, olihan teilläkin niin pitkä matka takana. Jaksoit täällä aina tsempata muita, kiitos siitä!

  Mulle tehdään taas huomenna alkion siirto (mikäli alkiot selviävät) ja sitten alkaa taas jälleen kerran piinailu. Lääkärikin on jo ihmeissään, kun ei onnistutta eli kiinnittymisessä se vika, tosin hieman endoa taitaa olla, mutta ei merkittävästi.

   
 9. uuvee Vierailija

  Hei,
  löysin tuolta jostain tosi kaukaa tämmösenkin.. onkohan tällä hetkellä ketään muita vielä jotka joutunu syystä tai toisesta tarpoon tässä suossa jo näin kauan..?
   
 10. luovutettu on... Vierailija

  Ei tullut lasta, vaikka aktiivisita hoitojentäytteisestä yrityksistä ja suurista toiveista on jo kulunut liki viisi vuotta, myös tällä palstalla kirjoitellen, hyvää loppuelämää kaikille näitä ketjuja lukeville!
   
 11. Polgara78 Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.03.2009
  Viestejä:
  110
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä alkaa kohta tulla tuo maaginen 3v täyteen yrittämisessä - valitettavasti. =/
   
 12. sama täällä Vierailija

  Tännekään ei ole lasta kuulunut, vaikka 8 vuotta on suossa rämmitty, hoitoja tehty ja toivottu ja rukoiltu. Toivottavasti edes teille muille onni potkaisee! Hyvää jatkoa.
   
 13. Meillä kesti kuusi vuotta lapsettomuutta. Syytä ei saatu selville ja hoidot eivät tuottaneet tulosta mutta sitten tapahtui jotain ihmeellistä kun hoidot lopetettiin. Luomuna sai alkunsa ensimmäinen, imetin vuoden jonka jälkeen yhdet menkat ja raskaustesti näytti plussaa mutta kohdun ulkopuolinen raskaus. No sitten taas vain yhdet menkat tuon jälkeen ja raskaustesti näytti plussaa ja toinen lapsi syntyi vajaa kaksi vuotta ensimmäisen jälkeen. Enempää ei ole aatoksissa lapsilukua kasvattaa joten arvoitukseksi jää olisiko lapsia meille suotu sitten enemmänkin. Mutta tosiaan Kuusi pitkää vuotta meni ja tällainenki ihme voi tapahtua. Tsemppiä kaikille lapsettomuuden kanssa painijoille. Tiedän ja tunnen vahvasti edelleen rinnassani tuon kuuden vuoden tunteen. Se ei unohdu. Onneksi osasin nauttia toisten vauvoista ja puhuin ja puhuin asiasta niin ei ollut niin raskas asia itsekseen kantaa ja ihania oikealla tavalla suhtautuvia ihmisiä ympärillä.
   
 14. tasuni Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisikohan tätä ketjua nostaa? Minulla on takana kolme ja puoli vuotta lapsettomuushoitoja luovutetuilla siittiöillä, ensin 8 inssiä (kun mitään vikaa ei minussa pitänyt olla), sitten 2 IVF:ää, joista kummastakin tuoresiirto ja yhteensä 5 PASsia. Yhteensä siis 15 yritystä mutta ei ainuttakaan plussaa koskaan.

  Nyt vaihdoin Väestöliitosta Graviditakseen ja kolmas IVF, tällä kertaa lyhyellä kaavalla, on käynnissä. Kokeilemme hyviä tuloksia antanutta uutta hoitoa, jossa pari viimeistä Puregon-päivää korvataan pienellä annoksella Pregnyliä. Sen pitäisi auttaa munasolujen kypsymistä. Lisäksi tämä lyhyt kaava tuottaa ilmeisesti vähän parempia munasoluja kuin pitkä, ainakin uusimpien tutkimusten mukaan. Täytyy toivoa :)!

  Onko muilla menossa IVF:iä tai muita hoitoja? Olisi kyllä tosi kiva saada täältä vähän vertaistukea!

  EDIT: Ai nyt onkin uusi ketju alkanut, "Pitkämatkalaiset". Siirryn sinne!
   
  Last edited: 05.01.2011
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti