Hae Anna.fi-sivustolta

Ylioppilaalle lahjaksi?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Ajoissa liikkeellä.., 04.03.2010.

 1. Sanokaapa miltä vaikuttais ylioppilaslahjana lahjakortti tällaiseen nettikauppaan URBAN TOOL - Verkkokauppa ? Näyttäis olevan ihan läppärilaukuksi sopivaa peruslaukkua mutta myös erikoisempia laukkuja ja muita ratkaisuja, ei ainakaan ihan normitavaraa.

  Mitä luulette, löytäiskö urheilullinen ja aktiivinen ylioppilas tuolta jotain mieleistä?
   
 2. Vaikea sanoa Vierailija

  Vaikeahan tuota on sanoa toisen puolesta, sinä itse tietänet parhaiten, että tutun abiturienttisi maku ja mieltymykset. Omasta mielestäni tuotteet olivat kamalan rumia, enkä löytäisi sieltä mitään, mutta minä kirjoitinkin ylioppilaaksi sellaiset 20 vuotta sitten ;-)

  Eiväthän tämän päivän ylioppilaatkaan ole yhtä ja samaa massaa, joten varmasti mieltymyksiä löytyy niin paljon, että yleisellä tasolla sopivasta lahjasta on vaikea keskustella - ellei sitten anneta lahjaksi rahaa, niin kuin ylioppilaiden toive useimmiten on. Tässäkin on tietysti oma riskinsä, jotkut kun tuntuvat pitävän rahalahjoja tilanteessa kuin tilanteessa moukkamaisina...
   
 3. Ei kiitos! Vierailija

  Jos lahjakortin ostaa, niin mieluummin kauppaan, jossa on laaja valikoima kaikkea lähtien astioista ja kirjoista vaatteisiin ja kosmetiikkaan.

  Kaikkein eniten uusi ylioppilas, joka todenäköisesti lähtee opiskelemaan, tarvitsee rahaa, jolla voi hankkia mieleisiään astioita, ja muita kodintarvikkeita tai vaihtoehtoisesti opiskelutarvikkeita.
   
 4. Tjaa-a Vierailija

  Jos tunnet tulevan ylioppilaan hyvin ja olet varma että sopivat hänen makuunsa niin miksipä ei. Läppäri/koululaukuksi sopiva laukku on luultavasti tarpeen jos sellasta ei entuudestaan oo. Tai miksei urheilijalle tollanen käsivarsinauha tai vastaavakin olis ihan jees. Jollain tutulla on tuolta sellanen olkalaukku jota voi kantaa vyötärölläkin, näppärähän se on kuin mikä ja tälle tutulle sopii tosi hyvin.
   
 5. tero.a.t. Vierailija

  Tilaat vaan sieltä jonkun sellaisen joka näyttäisi olevan yhtään juhlakalun tyylinen/värinen. Ajatus on lahjoissa tärkein ja tuollainen käyttötavara on aina parempi kuin joku tyhjänpäiväinen. Ja rahaa juhlakalu ei edes muista keneltä saanut. Jos siis haluat että sinut muistetaan niin ylioppilaslahja tai valmistujaislahja tai joku sellanen niin kyllä nuo urbantool kaupan tuotteet on varsin hyviä kun en ainakaan itse ole kenelläkään nähnyt tuollaisia hostereita kuin vaikka: sportHolster Holsterit URBAN TOOL - Verkkokauppa
   
 6. Ylioppilas Vierailija

  Älä missään tapauksessa anna lahjaksi mitään tuollaista vaan anna rahaa. Se on pötypuhetta että saaja ei muista lahjanantajaa jos on saanut rahaa. Se jää varmasti mieleen koska sillä voi ostaa mitä haluaa. Jos ostat jotain, millä ei tee mitään, lahjan saaja muistaa sen varmasti. Oma valinta kuinka haluat että sinut muistetaan!
   
 7. hyviskylis2 Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2011
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma taulu Taulut

  tuolta olen tilannut lahjoja, milloin mihinkin tarkoitukseen, taulut ovat tyylikkäitä ja varmasti massasta erottuvia. Tulevat ripustusvalmiina lähipostiin. Eikä ole hinnalla pilattu. Taulujen taustakankaan saa valita itse ja siksi näistä saa helposti juhlakalun näköisiä. Suosittelen!
   
 8. Yo vm. 1991 Vierailija

  Omista yo-juhlista on jo aikaa, mutta koska itsellänikin oli silloin edessä omilleen muutto kauas pois kotoa, olivat rahalahjat kaikkein parhaimpia. Muistan jopa sen, mitä rahoilla ostin. Yksittäisen 20-markkaisen (aivan totta, kyllä silloin saattoi saada lahjaksi 20 markkaakin ja siitäkin oli iloinen) antajaa en välttämättä muista, mutta kortit ja adressit ovat edelleen tallella lapsuudenkodissani.

  Yksi lahja ja sen antaja on jäänyt mieleen tavallaan negatiivisessa mielessä. Lähisukulainen kertoi, ettei hänellä ole varaa tuoda lahjaa. Sanoin, ettei se haittaa, ei juhlia järjestetä lahjojen takia. Sukulainen tuli ja oli ostanut järjettömän ruman kukkamaljakon ja kehui saaneensa sen alemyymälästä kolmella markalla. Joskus myöhemmin kyseinen sukulainen kysyi, että eikös se maljakko olekaan sinulla esillä, joten koska en halunnut sukulaista loukata, en voinut sitä poiskaan heittää. Maljakko oli vielä isokokoinenkin ja sen mallinen (kapea suuaukko, "aaltoileva" kylki ja leveni hurjasti pohjaa kohti, pääväri oli valkoinen ja siinä oli kullanvärisiä "liekkejä"), ettei sinne sopinut oikein mikään kukka . Olisin ollut paljon tyytyväisempi, jos sukulainen olisi joko antanut sen sijoittamansa kolmemarkkaisen lahjaksi tai tullut onnittelemaan kahta kättä heittäen.

  Ajatus on totta kai tärkein, mutta omasta mielestäni ajatusta on siinäkin, ettei anna esimerkiksi jotakin sisustukseen liittyvää (kuten nuo taulut edellä), ellei tunne tarkasti lahjan saajan makua. Omasta mielestäni ennemmin ei mitään kuin sellaista roinaa, joka on turhaa.

  Lahjakortit ja raha ovat tuoreelle ylioppilaalle hyödyllisiä.
   
 9. Yo vm. 1991 Vierailija

  Jaahas, tämä ketju olikin sitten yli vuoden vanha... Ainoastaan omaa kommenttiani edeltävä oli kirjoitettu pari päivää sitten. Noh, tulipa mielipide ilmaistua kuitenkin :)
   
 10. Til Vierailija

  Jos katsoo ylioppilastutkinnon hyödyllisyyttä ja työllistävyyttä, niin suosittelisin lahjaksi toimeentulotukihakemuskaavakkeita esktäytettynä.
   
 11. Höh Vierailija


  Eihän sitä pelkällä yo-tutkinnolla ole tarkoituskaan työllistyä, se on vasta yleissivistävä pohjakoulutus, jonka jälkeen jatketaan opintoja. Senhän takia tässäkin ketjussa suositellaan rahalahjoja, että opiskelijaksi lähtevällä on mahdollisuus sisustaa opiskelija-asuntonsa.
   
 12. Anni62 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 912
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mun poika on vasta lukion aloittamassa syksyllä ja ammattipaketin otti. Ja Datanomiksi hää aikoo lukion ohella.
  Eka vuona jaksot 2 ja 4 kauppaopistossa jos nyt muistan oikein. Hän käy lukion pienessä lähilukiossa.
  En oo perehtynyt tohon datanomiin sen kummemmin mutta siitä on sitten hyvä jatkaa eteenpäin.
  Hän on näkövamminen ja ilman apuvälineitä on pärjännyt tähän asti.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti