Hae Anna.fi-sivustolta

Ylioppilasmerkonomi Holmlundista (Kok) ministeri!

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Kee-Puu-Li, 16.04.2007.

 1. Kee-Puu-Li Vierailija

  Kokoomus luottaa koulutukseen ministerivalinnoissaan!
   
 2. Kepu myös Vierailija

  Hyvinhän (!) se Saarelakin pärjäsi, vaikka oli vain diakoni.
   
 3. mitäpä sitten? Vierailija

  Sillähän enemmän koulutusta kuin ex-valtionvarainministerillä Heinäluomalla.

  Ei kai nuo ite tutki mitään, virkamiehet ja esittelijät ja neuvonantajat valmistelevat kaikki. Ministeri on pelklä nimenkirjoittaja ja EHKÄ suuntaviivan antaja.

   
 4. Olihan Saarelakin diakonissa ja missi. Ja onhan Holmlund suorittanut opinnot loppuun, verrattuna esim. Heinäluomaan jolla ei ole mitään tutkintoa. Ei ole muuten Korhosellakaan kuin ammattikoulu, kansakoulupohjalta. Eli näin!
   
 5. Valinnoista Vierailija

  Mikäs tää uusi ulkoministeri Ilkka Kanerva on ammatiltaan/koulutukseltaan? Ei ole tainnut kuitenkaan päivääkään tehdä "rehellistä" työtä? Muutenkin aika outo valinta ulkoministeriksi.
   
 6. RMHL Vierailija

 7. Saxofoni Vierailija

  se nyt vielä puuttuisi, että poliittiseen virkaan olisi pääsykoe ja koulutusvaatimukset. Kyllähän ministerin homman normaali tervejärkinen ihminen pystyy hoitamaan. Tärkeintä on, että ymmärtää kokonaisuudet. Mitenkä esim. hammaslääkärin koulutus avittaa ministerin uralla? Tämä koulutuksen yliarvostus menee jo liian pitkälle.
   
 8. Bamaus Vierailija

  Akateeminen koulutus auttaa ymmärtämään kokonaisuuksia. Duunarit ja merkonomit hallitsevat korkeintaan yksityiskohtia.
   
 9. ministerit Vierailija

  Kyllä ministerin virkaan pitäisi joku koulutusvaatimus olla, herranjesta. Ajatelkaa nyt jos joku Frederik olisi ulkoministeri!! haloo. Mitenkään ihmistä muuten väheksymättä, on varmasti hyvä siinä omassa hommassaan, laulajana, mutta ei missään tapauksessa pärjäisi ministerinä.

   
 10. ministerit Vierailija

  Jos hän siis olisi tullut valituksi.
   
 11. MinäpäMinäkin Vierailija

  Minä kyllä luotan tähän hallitukseen. Nyt on oikea suunta, ja järkeä pelissä.
   
 12. Ex-työministeri Vierailija

 13. ei kai siitä Vierailija

  väyrysestä ny ministeriä tehä? onko se vanhanen ihan seko? jos noin tyhmästi tekee, menee kyllä viimenenki luotto siihen mieheen ja sen kykyihin. siis politiikassa, muista kyvyistä en välitä kommentoida. ;)
   
 14. Junnu Juureksela Vierailija

  Merkonomi on yleinen sylkykuppi.Ja kun Karpela olisikin ollut diakonissa, mutta ku ei. Sillä oli vain diakonissan asusteet.
   
 15. kirjanpitäjästä Vierailija

  ministeriksi, voihan niinkin käydä. Poliittsilla ansiolla pääsee hommaan, pääsihän yx ex-missikin kun sai valtavasti kakaroiden ääniä. Mutta epäoikeudenmukaista oli se että Marja Tiura sivuutettiin, ei ole kuuleman mukaan puoluejohdon suosiossa. Holmlundia en tunne joten en sano sen enempää. Myös alueellisuus otetaan huomioon valinnoissa eli ei esim. kaikkia ministereitä oteta pääkaupunkiseudulta vaan maan eri puolilta. Epäilyttää vähän kyllä tuo Holmlund...
   
 16. Pumtsipum Vierailija


  Mutta Suvi Lindenin valinta oli ällistyttävä! Ihminen, joka jo kerran joutui eroamaan sisäpiirijuttujensa takia nimitetään taas uudelleen.
  Ihminen, joka julkisuudessa kunnostautuu Joe Blasco- meikkien kehumisella ja akkainlehtitason itkuilla lapsettomuudestaan ja tulevasta adoptiosta (näillä lapsijutuilla kerätään myötätuntoa ja säälipisteitä), on minusta riittämätön ministerin virkaan.

  En pidä koulutusta niinkään tärkeänä kuin sopivuutta muuten ja kokemusta alan asioista.

  Kunhan kepu nyt pitäisi sen Väyrysen kaukana hallituksesta ja koko Suomesta.

  Huomaatteko muuten, että Stefan Wallinia pidetään nyt _urheilu_ja kulttuuriministerinä? Paino sanalla ureheilu.

  Muuten tasavallassa kaikki hyvin, tosin Tiuran olisi pitänyt ehdottomasti päästä jo äänimääränsä perusteella hallitukseen.
   
 17. faktisti Vierailija

  No älä sinä nyt hermostu. Kokemusta vaaditaan ja jos sitä on, ei muuta ministeriksi. Linden on ihan hvyä ja jokuhan Oulusta pitää saada mukaan. Wallin on fiksu tyyppi. Koulutus on tärkeä, onhan olemassa ulkomaan suhteet jokaisella ministerillä. Mikään savoa änkyttävä lihanleikkaaja ei ole sopiva... niitä on ollut vasemmistolaisissa. Oikeistolaistumisella on hyvät seuraukset, ei tarvi heinähattua ja sen leveätä naamaa joka päivä nähdä tiedotusvälineissä.
  Väyrynen saattaa tulla, tulkoot! "Alan asioista" ei kokemusta monellakaan ole... eikä sitä voida vaatia. Virkamiehethän valmistelevat asiat, poliittinen vastuu ja sovitut linjaukset ovat ministerin vastuulla. Minkä alan osaaja oli esim. Heinäluoma? Sillä ei ollut mitään tutkintoa...
   
 18. PumtsiPum Vierailija

  Wallin on ihan hyvä ratkaisu. Korostin vain sitä, että nyt kulttuuriministerin yhteydessä alleviivataan _urheilu_ ja...
  Ilman Lindeniä olisin tullut toimeen; onhan Oulusta sentään kuuluisa Porno_Rajala, Lyly. Eikös se riitä? Niin ja vielä Tyly-Tuulikki Ukkola.

  Väyrysen ikuisia velmuiluja ei jaksaisi kuunnella, ei mitenkään. Sen sitkeämpää sissiluutnanttia ei eduskunnassa ole ikinä ollut. No jaa, ehkä nyt pappa-Vennamo. Saa nyt nähdä ketä kepu marssittaa areenalle.

  Vihreitten Cronberg on mielestäni erittäin hyvä tapaus.
   
 19. noniinpäjuu Vierailija

  Ja tämä ministeri pääsi jo möläyttelemään järjenjättiläislausuntojaan http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Suvi+Lind%C3%A9n+Yle+sekoillut+digiaikaan+siirtymisess%C3%A4/1135226619589
  tätä saadaan sitten seuraavat vuodet kärsiä. Karpelan seuraaja idioottilausunnoissa....
   
 20. edelliselle1 Vierailija

  Siis onko rajala ministeri?? Eipä ole huomattukaan, saanko kysyä mikä ministeri??? Cronberg on vasemmistolainen, on ollut Ruotsissa asuessaan aktiivisossu ja samaa myös Tanskassa. Vihreät ovat kaikki vasemmistotaustaisia, taistolaisia ja muita eli ei ihan oikeistolainen hallitus ole...
   
 21. Pumtsi Vierailija


  Tarkoitin, että onhan Oulusta jo yksi jonninjoutava siis, ei ministeri vaan kansanedustaja Lyly Rajala. Taisin ilmaista epätarkasti.

  Mutta kaikenkaikkiaan nämä edustajat ja heidän nimityksensä ovat niin makuasioita, ettei niistä kannata kinastella.
  Jokainen on omaa mieltään.
   
 22. Tuo Holmlundin valinta on kiitos menneitten aikojen isoisille. Voi armias,ihan nolottaa, vai ollut peräti kaupunginvaltuustossa.
  Väyrysen Pare on taitava ja hyvä tapaus. Ajatelkaa miten kova kannatus pohjoisessa ja ihmisiä nekin ivat.
  Tuiran pudottamien oli mahtava teko. Annan pisteitä, mutta ne mitätöityvät Lindenin valitsemisella. Eiköhän tuo kasvatusäiti olisi jo temppunsa suorittanut.Jää kohta ottoäitilomalle, jos ei miehensä papotu sitä ennen.
   
 23. Hyvä asia! Vierailija

  Hienoa että opistotason koulutuksen saanut pärjää myös!

  Mikä onkaan turhempaa kuin joku joka hengaillut yliopistossa kymmenen vuotta ja kerännyt valtiolta vaan opintorahoja, vaikka olisi itse asiasssa ryypännyt puolet siitä ajasta, ja saanut tutkinnon yli kymmenessä vuodessa johon normaalisti menisi 5,5 vuotta.
   
 24. näin on Vierailija

  Suurimmalla osalla pk-yrittäjistä on opistotason koulutus tai ei koulutusta ollenkaan. Siltipä ne ovat juuri niitä, jotka tuottavat niitä työpaikkoja. Mitääntekemättömät maisterit laativat toisten palkollisina valtion ja pörssiyhtiöistä paperinmakuisia raportteja eivätkä tiedä todellisuudesta pätkääkään, näkeehän sen, miten niillä menee: Kiinaan ja vauhdilla. Sekö on pätevää? Jaa että hallitseva laajoja kokonaisuuksia? Eikö yritystoiminnassa joudu hallitsemaan laajoja kokkaisuuksia ihan realistisesti eikä vain paperilla.

  Ammattilainen on ammattilainen, paperi ei ammatilaiseksi tee.
   
 25. MopoMieSS Vierailija

  Ei mutta paremmin sillä perseensä puhtaaksi saa kuin ammattilaiseen pyyhkimällä!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti