Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

Yllärionnistuminen

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Valakaa uskoa, 24.04.2007.

 1. Valakaa uskoa Vierailija

  Kertokaa hauskoja tarinoita juhlista, joiden järjestelyissä kaikki meni pieleen, mutta jotka kuitenkin onnistuivat loppujen lopuksi yli odotusten! Olisi kiva lukea positiivisia kokemuksia. Tietty voi kirjoittaa myös kauhutarinoita siitä, miten järjestelyissä kaikki otettiin huomioon, mutta itse juhlat epäonnistuivat syystä tai toisesta.
   
 2. Hellen Vierailija

  Mä järjestin synttäribileet viime viikonloppuna. Alku ei näyttänyt kovin hyvältä ja se oli suurimmaksi syyksi ihan oma mokani. Päätin viime tipassa, että haluankin järjestää kunnon pippalot ja siitä syystä juhlatilan löytyminen oli kiven alla. Soitin varmasti kymmeneen paikkaan, jotka kaikki tarjosivat ei-oota, kunnes sitten vihdoin yllättävältä suunnalta tärppäsi ja vuokrasin tilan suoraan puhelimessa paikkaa näkemättä. Kutsut sain postiin niin myöhään, että monet kutsutuista eivät päässeet työvuorojen, -matkojen tms takia tulemaan. Lisäksi itselläni oli aivan tolkuton kiire koko viikon, joten itse järjestelyille ja esim. leipomiselle jäi tosi vähän aikaa. Kaiken huipuksi pääsimme juhlapäivänä bilepaikalle aika viime tipassa, joten koristeluun ja viime hetken ruokien tekoon jäi liian vähän aikaa. Noh, stressilukemat olivat tässä vaiheessa huippulukemissa, mutta kas kummaa: juhlista tuli tosi ihanat bileet! Saunominen rentoutti minutkin, ruoat maistuivat, ihmiset olivat tosi hyväntuulisia ja riehakkaita ja selvästi viihtyivät, sain ihania lahjoja... Ilta jatkui yökerhossa tanssien pilkkuun asti. Sain monelta taholta jälkeen päin kiitosta hyvistä bileistä. Juhlista jäi itselleni tosi hyvä mieli, mutta pakko sanoa, että tuon stressin jälkeen en ehkä hetkeen aio bileitä järjestää... :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti