Hae Anna.fi-sivustolta

Ylösnousemukset

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 28.09.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Ruotsissakin on näköjään valekuolleita irakilaisia. Ilmeisesti Ruotsillekin, kuten Suomelle, kelpaa Aku Ankka-leimasimella kyhätty kuolintodistus perheenisästä, joka lomaillessaan kotimaassaan, josta pakeni hirvittävää vainoa, sattuukin yllättäen kuolemakokemus. Sitten yhteiskunta alkaa maksaa lapsiperheelle, joka asuu Ruotsissa, korotettuja tukia ja leskeneläkettä. Sääli vaan, että ahneus käy lankeemuksen edellä, ja Ruotsiin paluu ja yläsnousemus tyssää dna-testeihin.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/...i-irakkriget-levde-i-sverige-med-ny-identitet
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. vierailija Vierailija

  Paljon iloa avoimista rajoista, rahan takia avatuista.

  Ahneus tuo ja ahneus vie, ja sellainen on ahneen loppu.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. vierailija Vierailija

  Tuohan oli uutinen, ja uutinen siksi koska kyseessä oli poikkeustapaus joka vahvistaa säännön että myös irakilaiset ovat tavallisia kunnon medelsvenssoneita.

  Ketä nyt uutiset mistään tavallisesta, arkipäiväisestä kiinnostaisivat?
   
 4. vierailija Vierailija

  Enpä tiedä miten tavallista on tuollainen, kuolleeksi heittäytyminen petosmielessä medelsvenssonien joukossa.
   
 5. vierailija Vierailija

  Mielikuvitusta näillä huijareilla näyttää olevan kun keksitään uusia tapoja huijata rahaa yhteisestä kassasta. Nuo pitäisi laittaa maksamaan takaisin kaikki huijatut rahat korkoineen ja sitten loppuelämän ajaksi pois kaikki yhteiskunnan edut.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. vierailija Vierailija

  Rautalankaa: Se on epätavallista ja juuri siksi siitä tehdään uutinen.
   
 7. vierailija Vierailija

  Aivan totta, kantaruotsalaiset huijarit on saatettava edesvastuuseen!
   
 8. vierailija Vierailija

  Miten rasistit saataisiin edesvastuuseen?
   
 9. vierailija Vierailija

  Epätavallista että jää kiinni siitä?
   
 10. vierailija Vierailija

  Puoli miljoonaa kruunua onnistuvat huijaamaan 13 vuoden aikana. Joidenkin ahneudella ei ole mitään rajaa, mitä enemmän saa sitä enemmän rohmitaan lisää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. vierailija Vierailija

  Eihän tuo huijari ole medelsvensson, ei ainakaan vielä ole Ruotsissa irakilaisia enemmän kuin alkuperäisruotsalaisia.
   
 12. vierailija Vierailija

  Afganistanin presidentin avustaja, joka matkustelee tämän mukana, nostaa Ruotsista jotain vanhempainrahaa lapsen hoidosta. Edellinen isompi rouvaherra taisi olla tämä irakilainen ministeri, joka oli kuurosokea tai jotain. Sossurahaa sekin sai vammansa perusteella. Ei näitä kukaan kykene valvomaan. Mutta sen verta, että ysärillä kaverini nosti Ruotsista työttömyyskorvausta ja oli samaan aikaan Suomessa töissä. Silloin ei ollut vielä ristikontrollia kuten nyt.
   
 13. vierailija Vierailija

  Kun systeemin väärinkäyttö menee liian pitkälle, niin kaikki hyvinvointivaltion edut tullaan poistamaan. Varmaan sinä päivänä niitä ei enää ole, kun itse tulen tarvitsemaan avustuksia. Olen ikäni vain tehnyt töitä ja maksanut korkeita veroja luullen että kun tulen tarvitsemaan apua ja tukea, niin saan sitä. Joku ennusti jo 10 vuotta sitten, että Ruotsin hyvinvointi yhteiskunta tulee romuttumaan uusien tulokkaden vuoksi. Siksi, että liian monet eivät heistä työllisty, vaan jää toisten elätettäviksi ja sittenhän on nuo systeemin väärinkäyttäjät. Kyllästyttää olla vaan maksumiehenä koko ajan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. vierailija Vierailija

  Huijaaminen ja yhteisten rahojen systemaattinen ryöstö on varmaan paljon yleisempää kuin tiedetään. Yhteiskunta on ollut liian hyväuskoinen ja vain luottanut ihmisten rehellisyyteen.
   
 15. vierailija Vierailija

  Vaikeaahan se on kontrolloida eu:n ulkopuolisista maista tulleita, joilla on kakkoskämppä kotimaassaan josta ovat paenneet. Katsoin tuossa kerran yritysrekisteristä Hekan vuokratalon osoitteella yrityksiä. Ja kas kummaa kuinka paljon sinne tulikaan erilaisia ry:tä ja osakeyhtiöitä, maahanmuuttajien perustamia. Yhdellä yrityksellä reilun miljoonan liikevaihto, mutta osoite vuokrataloslummiin. Kaikenlaista.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. vierailija Vierailija

  Meitä kontrolloidaan kehdosta hautaan, mitään ei voi tehdä ilman henkilöllisyyspapereita ja -numeroa. Uudet tulokkaat voi keksiä itselleen uusia identiteettejä, joillain on monta eri identiteettiä eri Euroopan maissa. Kun yhdellä identiteetillä jää kiinni rikoksista niin vaihtaa toiseen ja kun jää toisella kiinni niin keksii kolmannen.
   
  • Tykkään Tykkään x 1

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti