Hae Anna.fi-sivustolta

ympärileikattu penis?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä tröött, 24.10.2008.

 1. Harri Vierailija

  Minut on leikattu 30v ikäisenä valkojäkälän takia. Seksin ilosta katosi 1/3 osaa, ympärileikkaus tehty low cut-tyyliin (sisempi nahka kokonaan pois, arpi terskan takana). Vaikuttanut paljon seksiin, masturbointiin (ei enää pysty kädellä, mikä on ollu iso pettymys) ja myös tunne-elämään. Seksi oli ennen parasta, mitä maailma tarjosi, ja nyt se fyysisesti paras asia elämästä on ottanut osumaa. Myöskään omaan emäntään ei tunne samanlaista halua kuin ennen, seksikerrat harventuneet yhteen kertaan viikossa. Kiintymys toiseen tuntuu sekin lieventyneen, kun se rakastelu ei tunnu selässä asti hyvältä... Ja kyllä, täytyy 'mennä vähän kovempaa' että orgasmin saa... Ympärileikattu mies on kuulemma vähän kovakouraisempi, jotta saisi nautinnon.
  Itse orgasmin hetki yhtä hyvä kuin ennenkin, mutta seksistä ei jää enää sitä hyvänolon sekavaa onnea, vaikka olisikin hikinen, iloinen kerta. Tunne omasta miehuudesta on sitä myöten kärsinyt. Hidas rakastelu ei oikein onnaa, kun se ei tunnu tarpeeksi...
  Kyllä on tuntunut siltä, että olinpa tyhmä kun hakeuduin vaivoineni ympärileikkaukseen. Vuosi kulunut, ja välillä vieläkin ihan joutuu pettymyksen kyyneleitä nielemään... Tähän on pakko vain tottua. Olisin mieluummin venytellyt sen valkojäkälän runteleman esinahan suun vaikka sormin ja kestänyt ne jatkuvat, yhdynnässä repeilevät, kirvelevät haavat. Urologi minulle väitti kivenkovaan että ei se tunto kärsi ympärileikkauksessa, urbaania legendaa...
  Koettakaa pärjätä silä luomulla, jos vain pystytte! Tai älkää ainakaan antako lääkärin leikata SISEMPÄÄ nahkaa pois, tutustukaa high cut- malliin ja VAATIKAA edes sellainen! Mie luulen, että seksin ilo olisi parempi jos sisempi nahka olisi säästetty.
  Harri
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Elämäni virhe Vierailija

  Varokaapa menemästä OYSiin ympärileikkaukseen, tai älkää ainakaan missään nimessä viekö lapsianne sinne silvottavaksi. Lääkärit väittää sitä "pieneksi mitättömäksi nipsaisuksi, joka paranee muutamassa viikossa ja josta ei ole mitään haittaa". Tosiasiassa haittaa on ihan helvetisti, eikä ole "parantunut" vielä 15:n vuoden jälkeenkään. Kaikki "haitat kuuluu asiaan ja niihin pitää vaan sopeutua", sanoo OYS. Sen sijaan OYS ei osaa sanoa, mitä hyötyä tuosta leikkauksesta potilaalle on. Jos kerran yliopistotason sairaalan lääkärit ei osaa kertoa potilaalle, mitä hyötyä ympärileikkauksesta on, niin sillon koko leikkaus on kyllä suoranaista puoskarointia ja nuo väitteet "harmittomuudesta" on suoranaista potilaalle valehtelua!
   
 3. ei tuppikulli Vierailija

   
 4. ei tuppikulli Vierailija

  Minut ympärileikattiin aikuisena, koska kärsin liian pitkästä esinahasta. Leikkaus oli ns. tiukka ja korkea, eli leikkausarpi oli melko korkealla. Koska olen innokas uimari, niin aluksi häpesin mennä uimahalleihin, koska jotkut "katsoivat" leikattua vehjettäni. Vehkeeni on tyttöystäväni mukaan isko kokonen, joten siitä syystä leikkaus näkyy kuulemma enemmän. Koska pääkaupunkiseudulla näyttää olevan enemmässä määrin leikattuja, niin nykyään kannan "ylpeänänä" leikattua kaluani. Tämän johdosta voin sanoa leikkauksesta olevan vain positiivista sanottavaa. Mikäli joku harkitsee leikkaukseen menoa, kannatan ehdottomasti. Yhdynnässä kuitenkin esinahka on taakse vedettynä, ainakin kondomin kanssa.
   
 5. 6v leikattu Vierailija

  Kyllä se ympärileikkaus vie tuntoa. Minut on leikattu ollessani 6v. Ei ole seksi koskaan tuntunut juuri miltään. Eka kerta oli ihana. Silloinkaan en tosin saanut orgasmia enkä koskaan ole vielä saanut. Leikkaukset on yksilöllisiä. Taas yksi suhde loppui, kun en tullut. Älkää luopuko esinahoistanne ikinä! On puhdas ja hyvännäköinen, mutta mitä sillä tekee kun on niin vitun tunnoton. Syä miehisyyttä ankarasti.
   
 6. TruefactN8 Vierailija

  Ei pysty masturboimaan ilman esinahkaa kunnolla. Tarvotset liukkaria.Tuntuherkkyys lähtee pois. Jos olet parisuhteessa ei sen välia
   
 7. Mmmm Vierailija

  Pystyy esinahkaa jotenkin venyttämään takaisin jos on ympärileikattu. Ilmeisesti aika hidas prosessi. Itsellä ei tarkempaa tietoa mutta googlella löytyy varmasti ainakin englanniksi tietoa aiheesta ja ainakin pegym foorumilta jos englanti taittuu.
   
 8. Hoitaja Vierailija

  Minulla on luonnostaan aina esinahka terskan takana, eli kullin pää on aina paljaana.
  Nyt vanhemmiten olen huomannut, kuinka herkkyys kullista on vähentynyt huomattavasti ja sitä myöten halut.
  Naidessa ei tahdo saada kunnon tuntumaa millään , vaikka kaluni ei ole pieni.
  Vaimoke kyllä nauttii kovasti, koska terskan juuressa on suuri " nahkarengas".

  Rakkaat kansalaiset kertokaa onko jollakulla vastaavia kokemuksia.
   
 9. masokisti Jäsen

  liittynyt:
  19.06.2014
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minulla on niin pitkä esinahka ja se on kasvanut kiinni,se jää paljo kusetta siellä joka on vaikea saada pois ja se tippuu myöhemmin pois,siis kalsarille ja minun uroloogi ehdotti että minä otan se pois kokonaan mutta on niin monta tällä joka kirjoittaa että se on vaikea runkata sen jälkeen?Onko se näin?
   
 10. 6v leikattu Vierailija

  Tällä hetkellä on mulla menossa esinahan venytysrojekti. Venyy venyy hitaasti mutta varmasti
   
 11. Ihmisoikeus Vierailija

 12. Vanha Anarkisti Vierailija


  Esinahka ei ole minun vartaloni herkin osa. Luonto loi minulle aika lyhyen esinahan, jo teini-iässä se vetäytyi terskan taakse ( tai "heppi kasvoi ulos", kuinka päin vaan ). Muutama nainen kysynytkin seksiin ryhdyttäessä että olenko ympärileikattu, kohteliaita ovat olleet ja hyvännäköiseksi kehuneet.
   
 13. Venyttäjä Vierailija

  Minut leikattiin aikuisena fimoosin vuoksi. Matala leikkaus, eli sisälehteä jätettiin vain 5 mm. Olisin mielelläni jättänyt sisälehteä vähän enemmän, koska itselläni peniksen herkkyys pieneni. Tästä asiasta lääkäri ei minua lainkaan varoittanut, eikä minulle tarjottu mitään kudosta säästävää vaihtoehtoa! Tämä on erittäin raivostuttavaa. En ymmärrä, miten lääkärit eivät ole tietoisia näistä asioista ja miksi he poistavat enemmän kudosta kuin on tarpeen!

  Iloinen uutinen tästä kärsiville on kuitenkin tuo "Foreskin restoration" eli esinahan palauttaminen venytyksen avulla. Sitä voi tehdä käsin tai venytyslaitteiden avulla. Prosessi on hidas, mutta pikkuhiljaa sekä sisä- että ulkonahka kasvavat venytyksen myötä, ja osa menetetystä herkkyydestä palautuu. Ajan myötä (mitataan vuosissa) esinahka voi kasvaa riittävän pitkäksi suojaamaan terskaa kuten alkuperäinenkin esinahka. Suojassa ollessaan myös terska on huomattavasti tuntoherkempi. On myös olemassa keinotekoisia suojia, joilla peniksen pään voi suojata prosessin aikana.
   
 14. Sepe Vierailija

  Onko kellään ollut esinahan liukumisongelmaa leikkauksen jälkeen?Itselläni tehty nahan poisto 2 viikkoa sitten ja todella kireältä vielä tuntuu vetää esinahka taakse?
   
 15. vierailija Vierailija

  Esinahka on 50% miehen peniksen tuntoherkästä alueesta, ja jos nyt erimieltä on niin voi mennä sivistämään itteään vaikka kirjastoon
   
 16. operointiin Vierailija

  Olen 41-vuotias mies ja olen kärsinyt löysästä esinahkasta usean vuoden ajan. Nyt olen päättänyt, että teetän itselleni ympärileikkauksen. Olen katsellut netistä erilaisia leikkaustyylejä ja yleisin on kuulemma korkea ja tiukka. Haluaisin siis sellaisen leikkauksen, että peniksen varteen ei jää lainkaan vapaata esinahkaa. Mikäli leikkaus tehdään edellä mainitulla tavalla, niin liikkuuko jäljelle jäänyt nahka peniksen päällä? Ympärileikatut laittaisitteko kommentteja. Leikkaukseen menen se ei muuksi muutu, ei siis älä leikkauta kommentteja.
   
 17. Öööh Vierailija

  Hahah, itellä levossa nahka terskan päällä, juhlakunnossa tuntuu nahka olevan liian lyhyt, jolloin se nahan ja terskan välinen ihopoimu kiristyy ja saattaa pienesti revetä. Myös itse erektio tuntuu jäävän vajaaksi kun nahka ei anna periksi.
   
 18. vierailija95 Vierailija

  Musta vähän outoa jos esari poistetaan ilman lääketieteellistä syytä esim. vaikka uskonnon takia. Ihan hullua. :/ Ja se on ihan kyllä nahkanki kanssa puhdas kun vaan pesee hyvin...
   
 19. leikattu 19v Vierailija

  Olen yhdeksäntoistavuotias miehenalku. Minut ympärileikattiin puoli vuotta sitten. Omistan melko ison peniksen ja esinahkani oli vielä runsaampi. En pystynyt juuri koskaan vetämään esinahkaani kokonaan taakse, sillä esinahkani oli todella pitkä. Tämän vuoksi päädyin ympärileikkaukseen. Ympärileikkauksessa poistettiin esinahan ulko- ja sisälehti kokonaisuudessaan. Urologi halusi poistaa myös freneulumin, koska tämä oli melko lyhyt. Leikkaukseen olen todella tyytyväinen sillä seksielämäni on nyt kunnossa. Nyt yhdyntä tuntuu yhdynnältä ja suuseksikin onnistuu hyvin. Leikkauksen jälkeen tuntui oudolta housuissa, kun paljas terska hankasi housuja. Nyt siihen on jo tottunut. Toinen seikka, joka minua jännitti oli uimahalliin meno, sillä asun pienellä paikkakunnalla ja siellä ei juuri ympärileikattuja ole. Sain aluksi katseita tutuilta ja tuntemattomilta, sillä paljas terska vielä korosti isoa penistäni. Olen tottunut jo tähänkin ja kuljen häpeilemättä uimahallin pesutiloissa. Yksi nuori poika kerran kysyi uimahallin saunassa, että onko minut ympärileikattu. Hän kuulemma kärsii ahtaasta esinahasta, mutta ei kuulemma uskalla mennä leikkaukseen. Kehotin kysyjää menemään rohkeasti leikkaukseen, sillä minulla on leikkauksesta vain hyviä kokemuksia sanottavana. Minutkin olisi pitänyt leikata paljon aikaisemmin, niin olisin säästynyt monelta murheelta.
   
 20. vierailija Vierailija

  Itselle tehtiin tänään ympärileikkaus Terveystalolla. Operaatio suurpiirteittäin: urologin vastaanotolla pari viikkoa aiemmin ahtaan esinahan takia, lähete leikkaukseen, soittavat ajan asiakaspalvelusta, leikkauspäivänä aamulla terveystalolle, tuodaan sairaalavaatteet jotka vaihdetaan pukkarissa päälle, kutsutaan heräämön sängylle jossa hoitaja antaa buranaa kyselee ja selittää asioiden kulun, viedään leikkaussaliin jossa 3 hoitajaa asiat kerrotaan kokoajan ja sinusta pidetään huolta ja vointia kysellään, kirurgi tulee paikalle ja selittää leikkauksen ja muuta, hoitaja laittaa kanyylin käteen, esilääkettä ja kipulääkettä, rentouttaa mukavasti, puudutuspiikkejä pari hepin varteen ja puudutuksen toimittua homma aloitetaan, kipulääkettä saa lisää, homma ohi ennen kuin tajuaakaan, ei kipua eikä muutenkaan sen pahempi kuin hammaslääkärikään, itsellä vielä neulakammo ja selvisin suht helposti
   
 21. miäs38 Vierailija

  Säästävä ympärileikkaus, tuntoa meni, kaduttaa ja masennus päällä.
  Syystä tai toisesta, veikkaan hiivatulehdusta esinahan päähän kasvoi niin kutsuttu joustamaton kuminen vanne. Pariin kertaan urologilla kävin näyttämässä mutta kortisonilla ja muilla ongelmaa ei saatu poistumaan. Erektiossa vanne puristi ja noin reilun vuoden aikana kiristyi vain lisää. Ongelma ei ollut kestämätön mutta halusin päästä asiassa eteenpäin.
  Lääkärin näkemys oli että rohtoutuma on tapahtunut ja leikkaus suositeltavaa.
  Leikkauksessa poistettiin noin 2cm ihoa joka omassa tapauksessa tarkoittaa että suurin osa peittyy
  normaali tilassa noin sentin verran päätä jää avonaiseksi Lääkäri myös leikkeli frenulum myös karkeasti pois.
   
 22. miäs38 Vierailija

  Henkilökohtaisesti olisin halunnut täysin minimaalisen leikkauksen. Mutta lääkäri poisti vaurioitunutta ihoa osaksi varmaan kortisonikäytön takia. Nyt 2 kuukautta myöhemmin en saa kovaa erektiota masturpoidessa vaan homma jää löysäksi letkuksi.
   
 23. miäs38 Vierailija

  Hommat onnistuin harrastamaan mutta nautinto omasta mielestä koko ja kovuus on kärsinyt. Asiasta nyt leikkaavalla urologilla keskusteltua sain 2 vuoden potenssi lääkke reseptit.
  Leikkauks jälki on hyvä ei komplikaatioita paranemisessa. Tunto kadonnut omat erektiot heikohkoja. Fiilis masentunut.
   
 24. StorJan Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.02.2020
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  minulla on ympärileikattu kulli. eli terska esillä koko ajan. on mitä liikuttaa mutta ei ole nk tuppimulkku. ja siistimpi.
   
 25. StorJan Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.02.2020
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  ei onneksi mitään ongelmaa. ei niin herkkä laukeamaan koska terska hankaa housuja 24/7 ei arpia ei mitään ongelmaa hygieenia korkeampi
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti