Hae Anna.fi-sivustolta

yo- ja rippijuhlat; astiat?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä emäntä_, 15.05.2009.

 1. emäntä_ Vierailija

  Meillä on tässä kuussa pojan yo-juhlat ja kesäkuussa tyttären rippijuhlat, juhlat pidetään kotona ja vieraita tulossa molempiin max 40. Olisi edessä kauniin juhla(kahvi)astiaston hankinta. Onko valkoinen Teema (jota meillä jo hiukan valmiina) liian arkinen, olisko Arctica parempi vai Lumi.... Toisaalta mietin, jos astioita vuokraisi esim. martoilta tai yksityiseltä, niin onko heillä tarjolla vain jotain halpissarjaa? Olisi upeaa saada kattaa pöytä kauniiksi uudella kauniilla astiastolla. Vinkkejä, pliis :)
   
 2. Minusta... Vierailija

  ...valkoinen Teema on juhlallinen! Saathan väriä kattaukseen lautasliinoilla ja kukkasilla! Jos uuden kuitenkin haluat ostaa, niin osta sellainen, joka itseäsi miellyttää! (Eikö ollutkin hyvä neuvo ;-) )
   
 3. Et kai meinaa ostaa kahviastiastoa 40 hengelle Harvemmin kodeissa noin paljoa astioita tarvitaan, joten vuokraaminen olisi ihan hyvä juttu. Kannattaa vaikka sieltä Martoilta kysellä asiaa. Eiköhän heillä ole käytössä ihan kelvollisia astioita.
   
 4. martoilla Vierailija

  ...ei ole mitään halpisastioita. Kyllä heillä on laadukkaat astiastot, koska niiden täytyy kestää kuljetusta ja monien ihmisten käsittelyä.

  Kauniin kattauksen saa kyllä Teemallakin, vaikka kieltämättä ne hiukan "kolhoja" ovatkin. Jokin sirompi astiasto olisi varmaan juhlavampi, mutta minusta pöydän saa upeaksi Teemoillakin.
   
 5. minusta taas Vierailija

  Teema on kaunis ja tyylikäs, juhlavakin, valkoinen varsinkin. Väriä kattaukseen sitten kukilla ja pöytäliinoilla, serveteillä, kynttilöillä jne.
   
 6. namijo Vierailija

  http://www.pavla.fi/files/pavla.tarjoaa.fi/Pavla/talire_na_jidlo.jpg
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti