Hae Anna.fi-sivustolta

yo-juhlien budjetti ja tarjottavat

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä äiti, 19.03.2011.

 1. AP äiti Vierailija

  Ja tiedoksi: Astiasto on Villeroyn Ivoire mallisto, maistuu se opiskelijan kaurapuurokin paremmalta. Teemaa ja Ikeaa, ei kiitos vaikka köyhina pysyttäis.
   
 2. Lähiöstä Vierailija

  Melkein arvasin, että Villeroy & boch -astiastosta on kyse. Kivojahan ne ovat, mutta itselleni en taas niitä arkiastiastoksi haluaisi, joten minulle sitä Teemaa, kiitos :)
   
 3. Lähiöstä Vierailija

  Ok, siitä sitten vaan! Eli periaatteessa kaikki viestit menivät enemmän tai vähemmän asian ohi, sillä olet jo päätöksesi tehnyt, etkä aio tehdä mitään muulla tavoin kuin olet suunnitellut.

  Minä - ja aika moni muu - taisi kiinnittää enemmän huomiota rahan vähyyttä huokaavaan äitiin ja siihen, että joku oli joutunut velkakierteeseen, joten kaikki kilvan yritimme keksiä säästökohteita. Kysymyksesi olikin kuitenkin se, että mikä on ollut muiden budjetti.

  Koska omakohtaista kokemusta viimeaikaisista juhlista ei ole, en osaa vastata niin, että siitä olisi mitään hyöytä.
   
 4. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 104
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ap:lle: Kannattaa vähän kysellä kampaamo hintoja eikä käydä siellä kaikkein kalleimmassa. Kyllä ne halvimmatkin kampaamot osaavat värinpoistoja tehdä.
   
 5. pohjalaisäiti Vierailija

  Niin, aika moni keskustelee asian vierestä. Ilmeisesti muutamilla ei ole minkäänlaista kokemusta yo-juhlien tai muidenkaan kotijuhlien järjestämisestä.

  Meillä on järjestetty kolme ylppärit ja yhdet maisterijuhlat kymmenen vuoden kuluessa. Budjetti on liikkunut jmaisterijuhlia lukuunottamatta oka kerta lähempänä kolmea tonnia, mutta vieraitakin kävi joka juhlissa yli sata. Maisterijuhlat menivät pienemmällä budjetilla, koska niihin vieraat kutsuttiin henkilökohtaisin kutsuin eikä "kuokkavieraita" ollut. Meillä päin on tapana, että suku ja naapurit käyvät ylppäreissä ilman eri kutsuakin. siksi vierasmäärä oli iso.

  Kyllä ap mielestäni kohtuubudjetilla aikoo juhlansa järjestää. Ja jos hän haluaa lapselleen antaa hyvän, arvokkaan lahjan, niin eipä se meiltä muilta ole pois.
   
 6. kukkarolle sopivaa. Vierailija

  Voi olla että Helsingissä on todella noin kallista, täällä sisäsuomen suuressa kaupungissa maksaa kahden naisen hiusten värjääminen (toiselle ensiksi värinpoisto), leikkaaminen ja laitto nätiksi alle 160 euroa. Itselläni on lyhyet hiukset, käyn leikkaamassa vähintään 2 kk välein, tytär vähän harvemmin, kun on kasvatellut pidemmäksi omiaan. Hänelle tämä oli toinen värjäys. Kotona emme värjää emmekä tee keltaisia blondihiuksia omilla värinpoistokokeiluilla - MIKSI MUUTEN NIIN MONI NUORI HALUAA OLLA TOSI VALKOINEN BLONDI? Tytärkään ei halunnut blondiksi vaan poistatti alla olleen tummemman värin ja nyt hiusten väri on lähellä omaa aitoa sävyä. Jatkossa ei kuulemma enää halua värjätä ettei tule kierrettä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti