Hae Anna.fi-sivustolta

Yo-juhlien juomat?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä arlettee, 26.03.2012.

 1. arlettee Vierailija

  Mietin että mitä muuta sen tervetuliais kuoharilasillisen lisäksi? Vai kaipaavatko juhlat mielestänne muuta, esim. boolia/pöytäsiideriä?
  Ja montako lasillista sitä skumppaa tulisi varata per nenä ;) Vieraita tulee ehkä 15. Mielestäni hyvät juomat, joita voi juoda sitten kahvin jälkeenkin, vois lisätä viihtyvyyttä.
  Mitä olette tarjonneet omissa juhlissanne?
   
 2. meillä näin Vierailija

  Lasi skumppaa per nenä (juhlakalulle enemmänkin jos vieraat tulevat tipoittain). Yksi pullo riittänee seitsemälle. Muista alkoholitonkin vaihtoehto!

  Millainen tarjoilu teillä on? Juomavalikoimaan vaikuttaa onko (lämmin) ruoka ja kahvi vai pelkkä kahvi suolaisineen ja makeineen. Meillä oli ruokajuomina punkku ja valkkari, ja tietysti vesi, mehu (omatekoinen viinimarjamehu), kotikalja. Kahvin kanssa halukkaille konjakkia. Ruualta jääneet viinit myös tarjolla juhlien loppuun, samoin mehua ja vettä.
   
 3. Vain skumppaa Vierailija


  Riippuu siitä, miten kauan juhlat jatkuvat. Muistelen, että omat YO-juhlani olivat melko lyhyt tilaisuus, jossa tarjottiin vain tervetuliaisskumpat ja kakkukahvit (ehkä jotain pientä suolaista). Monet sukulaiset ja perhetutut tulivat autolla, joten ei siinä olisi voinut juoda sen enempää. Tietenkin jos vieraat vaikka tulevat kauempaa, jäävät yöksi tms, tai on muuten vaan tarkoitus että juhlat jatkuvat pidempään, mielestäni on sopivaa tarjoilla ruoan kanssa viiniä ja kahvin kanssa ehkä konjakkia. Mutta YO-juhlissa ei mielestäni ole mitenkään tarkoitus humaltua sen enempää, ne ovat siisti perhejuhla, joten ylimääräisiä tissuttelujuomia ei mielestäni tarvita.
   
 4. Ei-ei! Vierailija

  Juhlakalulle nimenomaan EI jokaisen vieraan tullessa kuohuviiniä vaan vaikka pommacia tai muuta mieleistä ja vain vähän kuohuvaa. Ei kai ole tarkoitus saattaa tuoretta ylioppilasta humalaan?
   
 5. arlettee Vierailija


  Juu varmaan sitä valkkaria vois hankkia, kiitos ideasta :) Meillä on varmaan salaatti, suolainen piirakka sekä kahvi ja herkut. Lapsia tulee 2-3 mutta tiedän että osa heistäkin juo kotikaljaa silti, joten se voisi olla myös hyvä vaihtoehto suolaisten kaveriksi. Mitään väkeviä kuten konjakkia emme ole ajatelleet :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti