Hae Anna.fi-sivustolta

Yön vaeltaja

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Puple, 13.09.2005.

 1. Puple Vierailija

  Viime yönä sattui todella outo juttu! Nukuimme kämppiksen kanssa parvella ja heräsimme molemmat puoli 5 aamuyöllä. Sitten kuului kova tömähdys ulko-ovelta. Sitten kuului, että eteisen ovi olisi auennut, ja kuului muutamia askeleiden ääniä, jotka tulivat eteisestä. Aivan kuin joku olisi tullut sisään.

  Tämän jälkeen joku valo syttyi olohuoneessa, meni kiinni, taas auki. Tämä valo välähteli neljä kertaa. Sitten meni dvd-laite päälle itsekseen, ja tehosekottimen ""Hetken tie on kevyt""- kappale alkoi soimaan kovaa. Olimme ihan hiljaa, pelkäsimme että alhaalla on murtovaras. Mutta miksi murtovaras olisi laittanut musiikin pauhaamaan?

  Kämppis otti puukon ja hiippaili alas parvelta. Hän tutki koko talon, ketään ei näkynyt. Tarkisti ulko-oven, se oli kiinni, niinkuin illalla nukkumaan mennessäkin oli. Dvd-laitekin oli kokonaan kiinni illalla nukkumaan mennessä, eli jonkun oli täytynyt laittaa se ihan power-napista päälle. Eli kaukosäätimellä sitä ei olisi saanut päälle. Ja kaukosäädin oli nätisti pöydällä, eli sekään ei ollut pudonnut.

  Olimme ihan peloissamme. Valtava adrenaliinipurkaus tuli, eikä nukuttanut enää yhtään. Mietimme tuon kappaleen sanoja, ja siinä lauletaan ""Kun yksin yössä vaeltaa"". Alkoi vedet valumaan silmistä kun tajusimme, että voisiko kyseessä olla joku yliluonnollinen juttu. Joku henki, joka vaeltaa yksin yössä, ja tuli pyytämään apua. Tai neuvomaan.

  Jokatapauksessa en tiedä kuka kävi luonamme. Vai oliko kyseessä poltergeis-ilmiö. Todella pelottava kokemus jokatapauksessa. Ensin pelotti murtovarkaan mahdollinen läsnäolo, mutta kun tajusimme,ettei kodissa ole ketään meidän lisäksemme, alkoi pelottamaan vieläkin enemmän.

  No aamulla lähdin vanhemmille sitten kylään. Olin yksin vanhemmillani ja join vettä keittiössä, ja kuulin jotain ääntä ulko-ovelta. Kun menin katsomaan, ulko-ovi oli sepposen selällään, vaikka aikasemmin se oli kiinni.

  Kuka yrittää viestittää jotain? Ja mitä se yrittää kertoa? Kuka tämä yksinäinen vaeltaja on? Ja miksi heräsimme ennen kuin nämä tapahtuman alkoivat?Ehkä tunsimme jonkun ulkopuolisen läsnäolon unen taakse, ja heräsimme. Tiedä häntä. Olisi kiva kuulla ajatuksia tästä.

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti