Hae Anna.fi-sivustolta

yöttömän yön juhlaa

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä tulisi jo kesäkuu, 21.04.2005.

 1. tulisi jo kesäkuu Vierailija

  Hei! Onko täällä paljon porukkaa, jotka viettää ensi juhannusta Alaniassa? Meitä on lähdössä koko perhe pakoon Raumanmeren juhannusmeteliä. JIHAA!
   
 2. Kyllä on Vierailija

  Meidän perheellä on juhannuspäivänä lähtö Alanyaan, ensimmäinen reissu Turkkiin. Onpahan vähän erilainen jussi tänävuonna, toisn aatonhan vietämme vielä kotimaassa.
   
 3. tulisi jo kesäkuu Vierailija

  Hei! Minnepäin kaupunkia olette majoittumassa? Mekin mennään ensimmäistä kertaa Turkkiin ja ollaan ensimmäistä kertaa lasten kanssa reissussa 2 viikkoa. Aina muilla reissuilla on aika loppunut kesken esim. retkien tekemiseen. Lapset kun haluavat uida ja taas vain uida.
  Nyt on jännä nähdä tuleeko kotimaahan takaisin tyytväinen perhe vai olemmeko ensimmäistä ja viimeistä kertaa kakasi viikkoa reissussa.
  Näillä sivuilla on muuten mielenkiintoisia omatoimiretkiä esitelty. Jos on kokemusta Alanyan omatoimiretkistä lasten kanssa, niin laittakaahan postia.
   
 4. Kyllä on Vierailija

  Menemme Tjäreborgin Green Garden hotelliin, eli kolmisen kilometria Alanyasta, lähella obaa.
  Emme koskaan ole ollut kahta viikkoa lasten kanssa reissussa, mutta kuvittelisin että kaksi viikkoa saa varmasti kulumaan...
  Sama juttu meillä, että uiminen on must! Toivottavasti saamee raahattu lapset välillä pois altaalta/rannalta. Ajattelimme tehdä omatoimimatkan Dimcay-joelle ja mahdollisesti mennään veneretkelle, etenkin jos on kamalan kuumat ilmat, niin merellä voisi olla vähän viileämpää taikka sitten siellä polttaa itsensä =)
   
 5. Katariina Vierailija

  Heippa! Nelihenkinen perhe Oulun läheltä menossa Alanyaan hotelli Club Sidariin viikoksi 22.6! Poika 12 v ja tytär 10 v. Ja vanhemmat vajaa nelikymppisiä. Itse aiottiin käydä ainakin veneretkellä, mahdollisesti Dimcay -joella, ehkä Alanyan vesipuistossa... Katsotaan mitä ehditään viikossa. Meidänkin lapset tykkäävät pulikoida koko ajan; onneks tuossa hotellissa on tosi hyvä, iso uima-allas (oltiin viime kesänä samassa hotellissa). Käykää ehdottomasti hamamissa, oli hieno kokemus, siellä me aiotaan käydä heti eka iltana niin saa ""liat"" pois iholta. Ai niin, Alanyasta noin 25-30 kilsaa Antalyaan päin on myös Aquapark, josta meidän poppoo EI tykännyt. Täynnä etuilevia venäläisiä ja likainen... Mutta hauskaa lomaa ja Juhannusta!
   
 6. kyllä on Vierailija

  Kun olette ""vanhoja"" turkin kävijöitä, osaatko suositella jotakin hamamia? sinne ajattelimme myös mennä ensimmäisenä iltana. Voikos sinne mennä koko eprhe samaan paikkaan vai onko meisten ja anisten puolet erikseen?? joku tällä palstalla ei kauheasti kehunu uutta vesipuistoa Alanyn keskustassa, kuulemma takapuolet ja uimahousut riekaleina mäkien saumoista ja kallista .
   
 7. Katariina Vierailija

  Me käytiin Mimoza- hamamissa, jonka kanssa ainakin Tjäreborgilla on soppari, ja taidettiin sitä samaa hamamia suositella jollain Alanya-sivustollakin. Koko perhe ja muitakin oli yhtä aikaa siellä ""saunatilassa"", uikkarit oli päällä, pesijät oli miehiä. Muistaakseni päiväsaikaan ois miehille ja naisille omat vuorot, ja vissiinkin naispesijät ainakin naisille. Lapsetkin tykkäs, tänään just kysyivät että ""mennäänhän taas käymään hamamissa, kun siellä oli niin ihanaa""...
   
 8. pyhh Vierailija

  Eihän Alanyassa ole mitään yötöntä yötä.
   
 9. juhannus turkissa Vierailija

  Moi! Täälläkin on lähdössä kolmen lapsen ja kahden aikuisen perhe 15.6. Alanyaan Green Gardeniin kahdeksi viikoksi. Ollaan menossa ekaa kertaa Turkkiin, mut muualla on matkusteltu lasten kans melkoisesti. Ihan mielellään otetaan vinkkejä vastaan, minne kannattaa suunnistaa omatoimisesti lasten kans. Rannalla ja altailla aika kyllä kuluu...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti