Hae Anna.fi-sivustolta

yöuni

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä rauhaton, 01.10.2014.

 1. rauhaton Vierailija

  Mistähän mahtaa johtua, en voi nukkua selälläni. Jos olen unissani mennyt selälleni, herään hirveään painajaiseen. Viime kerralla tuntui jopa päässä "sähköisku". Pelottaa, jos unissani en mene kyljelleni.
  Mielenkiinnolla odotan, jos jollain samanlaisia tuntemuksia, että mistä pitäisi lähteä hommaa purkamaan.
   
 2. Öinen runoilija Vierailija

  Selällään nukkuessa jotkut ihmiset saavat todella herkästi unihalvauksen, siihen liittyy hyvin usein juuri painajaiset ja etenkin sellainen unitila missä luulee olevansa hereillä tai jopa oikeasti näkee ympärilleen, mutta ei pysty liikkumaan yhtään, ja yleensä näkeekin jotain mitä ei ole oikeasti olemassa huoneessa. Sitten kun oikeasti herää niin keho ja mieli toimii normaalisti. Keho tosin saattaa vielä tuntua puutuneelta senkin jälkeen.

  Tuosta sähköiskusta en tiedä, että oliko se unen rajamailla tapahtunut asia, tavallinen aivojen naksahdus ääni vai mikä. Ehkä joku toinen osaisi sanoa onko kokenut samaa jos kuvailet sitä tarkemmin?

  Paha sanoa voiko tätä painajais-asiaa niinkään purkaa vaiko ei, kun ei ole sentään kyseessä sairaus tai henkinen ongelmakaan. Varmaan jos sitä tottuisi nukkumaan selällään jos olisi syömättä/juomatta iltaa vasten ja rentoutuisi hyvin ennen nukkumaan menoa, niin näitä tulisi vähemmän?
   
 3. aloittaja Vierailija

   
 4. aloittaja Vierailija

  En uskalla opetella nukkumaan selälläni, sillä jopa huudan unissani, sitä naksahdusta en osaa paremmin kuvailla, jotenkin tuntui että se tuntui vielä seuraavana päivänäkin, vähäsen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti