Hae Anna.fi-sivustolta

yövuorot

Viestiketju osiossa 'Odotusaika' , käynnistäjänä väsynyt, 22.10.2005.

 1. väsynyt Vierailija

  Jaksatteko tehdä yövuoroja ja millaista työtä teette? Missä vaiheessa raskautta olette? Itselläni on vasta alkuraskaus, vkoja tasan 18. Yövuorot ovat olleet tosi hankalia. Teen suht fyysisesti raskasta työtä tehtaassa. Olen ajatellut korvata yövuorot joko aamu- tai iltavuoroilla, mut vielä seuraavat yövuorot ois jaksettava.
  Onko yövalvomisista haittaa vauvalle? Mulla oireina unettomuus-väsymys, päänsärky, lisäksi on muutenkin korkea verenpaine.
   
 2. kohtalotoveri Vierailija

  Ei siitä kai haittaa ole, jos saat levätyksi tarpeeksi ja rytmityksen valvomiisi. Itsellä yövalvominen töpähti unettomuteen ja sen aiheuttamaan väsymykseen. Väsytti siis älyttömästi, mutta unta vaan ei saanut.

  Työnantajalle ilmoitat heti, että et jaksa tehdä öitä, että raskaus jollain lailla muuttaa omaa rytmittämistäsi ja yövuoroista ei tule mitään. Jos ei onnistu, aika neuvolalääkärille, joka sanoo kyllä samat sanat tai sitten määrää sut saikulle yövuorojen ajaksi.

  Esimiehen velvollisuus on järjestää sulle korvaavat työvuorot ja jos ei mahdollista, ei hän voi sua pakottaa öitä valvomaan. Eli sit vaan hyvällä omatunnolla saikulle!!!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti