Hae Anna.fi-sivustolta

Yritys

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä vierailija, 07.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Näin unta, jossa olin perustanut yrityksen tyttöystäväni kanssa. Naapurimme oli töissä siinä meidän lisäksi. Eräänä iltana hän soitti meille, että on käynyt virhe täytteiden kanssa, jonka jälkeen menimme käymään siellä. Asiakkaat valittivat ja olimme huolissaan, että kaatuuko yritys nyt tähän. Isäni, joka unessa oli yrityksen rahoittaja, sanoi, että hänellä on täysi luotto siihen, että saamme yrityksen vielä toimimaan. Toinen asiakkaista päätti näyttää, miten kyseinen pitsa tehdään.

  Herättyäni tiesin, että tämä tarkoittaa jollain tavalla parisuhdettamme. No nyt pari päivää sitten tyttöystäväni halusi erota. En oikein ymmärrä mikä merkitys tuolla asiakkaan esimerkin näyttämisellä ja isän mielipiteellä voisi olla.

  Kiitos, jos joku ehtii vastata.
   
 2. vierailija Vierailija

  Itse alkaisin purkamaaan untasi siten, että miettin mikä merkitys esim miehen roolimallilla tai oman isäsi antamalla mallilla on parisuhteessasi. Rahan symboli voi merkitä unessa myös yksinkertaisesti ihmisen arvoja. Täytteet vaikka odotuksiasi, tekikö toinen fantasiapitsaa ja toinen odotti jotain muuta.
  Naapuri voi merkitä vaikka ystäviä tai muita sidosryhmiä, jotka jollain tavalla vaikuttavat mielipiteisiin siitä, miten parisuhteessasi pitää olla. Muista myös sanonta monesta kokista hääräämässä keittiössä. Ai niin, olet ilmeisesti opiskellut liiketaloutta?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti