Hae Anna.fi-sivustolta

Yskimällä kariutui uskottavuus

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 15.10.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Suomessa THL:n korkein johto ei voinut nousta samaan asemaan kuin muissa maissa, koska julkisessa televisiolähetyksessä yskimällä kariutettiin uskottavuus. Ainoaksi vastuulliseksi kertojaksi nousivat poliitikot ja sellaiset asiantuntijat, jotka olivat itse käyttäytyneet estäen alusta alkaen virusta leviämästä. Kasvomaskeja ei ilmeisesti ollut edes myytäväksi tai jaettavaksi, koska niitä hinguttiin ostaa hinnalla millä hyvänsä. Osa asiantuntijoista kantoi vastuuta kertoen, ettei maskien käyttö estä virusta leviämästä, koska sellaisiakin tutkimustuloksia oli olemassa. Nyt tilanne on toinen, kun kasvomaskeja on myytävänä ja tietokin on tarkentunut. Turhaa melua tyhjästä työllistää eduskuntaa moisen seikan vuoksi.
   
 2. vierailija Vierailija

  Miksi kukaan ei sano tosiasiaa ääneen. Maskipakkoa ei voitu vaatia koska se olisi jakanut kansan kahtia niihin, joilla oli vara ostaa ja niihin joilla ei ollut. Valtion olisi pitänyt tulla vastaan näille heikompiosaisille jakamalla maskit ilmaiseksi ja se olisi maksanut sekä vaatinut erityisiä resursseja. Siispä oli helpompi sanoa ettei maskin käytöstä ole varsinaista hyötyä.
   
 3. vierailija Vierailija

  Kangasmaskin olisi itse kukin voinut kietaista suunsa ja nenänsä suojaksi, joten tuollainen suositus ei olisi jakanut kansaa kahteen kastiin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Olisi kannattaa perustaa se Niinistön nyrkki niin säheltäminen olisi jäänyt vähemmälle. Helsingin kaupungissa sellainen muuten toimii ja nyt tuli uudet rajoitukset sen myötä.
   
 5. vierailija Vierailija

  Ruotsissa etsitään pikemmin sellaisia käytäntöjä, jotka auttavat maata jatkossa selviytymään kestävyysvajeesta. Siellä lääketieteen yksikköjohtajaksi on valittu demarinuorten kouliuttama ammattipoliitikko, jolla ei ole lainkaan kokemusta sen ihmeemmin hallinnosta kuin sairaanhoidollisesta työstä. Eikä koulutusta kuin nimeksi, joten hän on osannut valita oikean tavan hoitaa ruotsalaisten vanhusten koronahoivaa. Hengityskoneita ei ole tarvittu, vaan ainoastaan kuolemaa helpottavaa hoitoa, jos Det goda samhälletiin kirjoittavaa Patrik Engellauta on uskominen.  https://detgodasamhallet.com/2020/1...r-lika-illa-som-man-tror-kanske-rentav-samre/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti